Локо Пловдив ще търси победа срещу Черно море

15:00
Локо Пловдив ще търси победа срещу Черно море
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов почерпи днес на "Лаута" по случай своя 48-ми рожден ден. Специалистът си пожела футболистите от представителния тим да му поднесат подаръка с няколко дни закъснение – в понеделник след мача срещу Черно море.

Маринов даде днес и редовния си брифинг за медиите преди шампионатната среща с "моряците".

"Трябва да изиграем перфектно тактически двубоя, тъй като противникът е много грамотен отбор, който налага собствен стил вече втора година. Отборът има много добра селекция и богат избор на футболисти. Имам впечатления от начина им на игра", заяви Маринов.

"Трябва да направим всичко възможно, за да печелим мачове и точки след тези две загуби. Настроението не е паднало, тъй като момчетата се усетиха, че срещу Черноморец в един момент дори контролираха мача и не се представиха чак толкова зле", допълни специалистът.

Той за пореден път призна, че в момента спортно-техническият щаб на клуба търси нападатели и дори се е спрял на две имена, но по разбираеми причини не пожела да конкретизира информацията. Маринов допълни, че все още не е ясно дали в Локомотив ще пристигне кондиционен треньор от чужбина, но изрази мнение, че би приел човек, който е преминал през италианската футболна школа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IDIMDI
22.08.2009 18:34

Имайки в предвид моментното състояние на двата отбора,моряците би трябвало да нямат проблеми.Все пак това е футбол и логигата не винаги побеждава а и още повече сме в България.Въпреки всичко обаче Локото ще отстъпи пред нашите.

raptox
21.08.2009 22:29

победа няма да стане. максимума който локо(пд) могат да извлекат от мача ще бъде равен, и то в най-добрия случаи. просто черно море в момента са на доста високо ниво в България!