Реал писа петица на Легия, Роналдо ще чака още за гол номер 100 (видео)

23:54
Реал писа петица на Легия, Роналдо ще чака още за гол номер 100 (видео)

Реал Мадрид разгроми Легия Варшава с 5:1 на стадион "Сантияго Бернабеу" в среща от третия кръг на група F в Шампионската лига.


Главен арбитър на двубоя бе французинът Руди Буке.


Първото положение беше пред вратата на полския шампион. Звездата на домакините Кристиано Роналдо стреля, но топката рикошира и излезе в ъглов удар. Като цяло първите десетина минути преминаха равностойно, като отборът на Легия се опитваше да затруднява максимално Реал.


Резултатът на "Сантяго Бернабеу" беше открит от Гарет Бейл в 16-ата минута.  Четири минути по-късно  "белия балет" стигна до втори гол. Бразилецът Марсело стреля към вратата, топката рикошира в крак на полски футболист и влетя в мрежата. Първоначално голът беше записан на името на Марсело, но впоследствие беше променен на автогол на Йодловец.


В 22-ата минута гостите от Полша успяха да намалят от дузпа, реализирана от Мирослав Радович. Нарушението за наказателния удар извърши Данило. Резултатът се запази до 37-ата минута, когато дебютантът за Реал в Шампионската лига Марко Асенсио вкара трети гол за Реал.


Втората част отново започна с положение пред вратата на гостите. Карим Бензема стреля от близка дистанция, но вратарят на Легия боксира топката. В 68-ата минута Реал стигна до четвърти гол благодарение на влезлите като резерви Алваро Мората и Лукас Васкес. Мората проби по крилото и намери съотборника си отдясно на вратата. С удар по земя Васкес успя да прокара топката между краката на вратаря на гостите и направи резултата 4:1. Пет минути преди края Мората оформи крайното 5:1 след асистенция на Кристиано Роналдо.


Българският национал на Легия Михаил Александров не попадна в групата за мача.


Въпреки огромното си желание да отбележи своя гол номер 100 в европейските клубни турнири, звездата на Реал Кристиано Роналдо този път не успя, но пък за сметка на това беше един от най-добрите на терена и допринесе много за категоричната победа на своя тим.


Реал Мадрид - Легия Варшава 5:1


1:0 - Бейл (16)
2:0 -  Йодловец (20-автогол)
2:1 - Радович (22)
3:1 - Асенсио (37)
4:1 - Васкес (68)
5:1 - Мората (85)

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация