Критикуват Божинов, отдал почит на убит сръбски наркодилър

19:57
Критикуват Божинов, отдал почит на убит сръбски наркодилър

Името на българския нападател на " Партизан" Валери Божинов отново попадна във фокуса на сръбските медии.

Преди мача им от изминалия уикенд футболистите на сръбския клуб излязоха на терена с тениски с лика на убития в събота наркодилър и изявен ултрас на "гробарите" Александър Станкович. Това предизвика критики към отбора от страна на медиите в Сърбия, като се оказа, че именно родният футболист е споделил идеята пред своите съотборници.

"Инициативата да излезем с тениски с лика на Александър Станкович бе моя. Много се изговори за това, но искахме и го направихме. Както Сале ни уважаваше, така и ние трябваше да уважим него. Вече съм се сблъсквал с подобни ситуации в Лече, Парма и Фиорентина. Идеята бе на един фен, аз просто я осъществих. Тениските бяха готови и ни чакаха в съблекалнята. Аз просто предложих да излезем с тях на терена. Няма да влизам в детайли, но съотборниците ми се съгласиха. С Александър винаги сме били в добри отношения, думите му да оставяме винаги сърцето и топките си на терена винаги ще отекват в съзнанието ми", обясни Божинов.

29-годишният Станкович, познат като Сале Мутави, беше застрелян в събота в автомобила си след организирана засада. Наркодилърът бе и един от тарторите на агитката на сръбския гранд. Божинов и останалите футболисти на тима присъстваха на погребението му тази сутрин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Messiah
18.10.2016 21:55

На снимката - моментът, в който Божинов си оставя топките на терена.

Kalinski88
18.10.2016 20:19

Е, че те не знаят ли за какво става на въпрос у нас ? В България да боготвориш някви родни бандюги си е нещо нормално.Особено пуберите. Висаджий, Сикаджий , Мултигруп, ТИМ и тем подобни боклуци ограбили народа доброзорно.