Живко Миланов под въпрос за Дебрецен, Рабех ще спасява положението

14:21
Живко Миланов под въпрос за Дебрецен, Рабех ще спасява положението
Защитникът на шампионите от Левски Живко Миланов продължава да полага огромни усилия, за да бъде готов за реванша от плейофите на Шампионката лига срещу Дебрецен във вторник, съобщава "Дарик радио". "Сините" гостуват в Унгария с гол пасив след 1:2 в София, а треньорският щаб силно се надява бранителят да е на линия за тежкия мач.

Както е известно Миланов се контузи по време на срещата с Миньор Перник от втория кръг на "А" група, когато бе заменен още през първото полувреме на двубоя.

Още след първата среща от тима на шампионите намекнаха, че Юсеф Рабех ще бъде амнистиран и на него ще се разчита изключително много за втория мач с Дебрецен след като "синята" отбрана се представи доста слабо в първата среща на "Герена". От вчера мароканският бранител тренира наравно със своите съотборници.

Днес съставът на Ратко Достанич ще тренира от 17.30 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kur3aLefski
22.08.2009 01:43

хах ортега ли ви е идола. лелел докаде я докарахме

Futbulfen
21.08.2009 23:48

Трябва ни ранен гол..гол който ние може да отбележим без съмнение и това би ни дало импулс за оставащото време от мача. Според мен имаме сили и възможности да гоним дивото (след като изпуснахме питомното) , но определено това минава през възстановяването на Живко и изтрезняването на Рабех.. С тях двамата гол едва ли ще допуснем , но уви..ние трябва да бележим .. КОЙ?! Гошо ХРистов ли,който е в страхотна психо дупка или палячото Ицо ?! Ратко да мисли за атаката и да се сети , че Дениран не е взет само да се запознае с футболистите на Левски.. Ортега титуляр!

lucky_79
21.08.2009 18:07

Рабех и Миланов се връщат ОК , но ние трябва ГОЛОВЕ да вкарваме там , да вземе г-н Достанич и върху това малко повече да помисли , че с такива тактики като в сряда най-много до разгром да го докараме в Будапеща *stop*

hyha_h
21.08.2009 17:44

Рабех направо ще им скьса Вафлите.... *lol*

icone_81
21.08.2009 16:41

Рабех като дъхне алкохолни пари ще опияни техните нападатели и те ще започнат да виждат 2-3 врати насреща. Докато се начудят в коя да ритат топузачето ще им отнеме топката от краката *wink* *lol*

torres_228
21.08.2009 16:07

Рабех и преди правеше такива изцепки ,но бе на ниво. За това не се притеснявам. Йовов дано го оставят на скамейката ,много му станаха тия пропуски. А, и нека Ратко да опита с 2ма нападатели ,няма как. И Ортега , и Гошето... Аз поне така си мисля. Миланов дано се оправи ,с Тупозаков и Рабех се чувстваме по-спокойни и нямахме допуснат гол. Уви ,нямаше ги за един мач и се провалихме, жалко !

raptox
21.08.2009 15:57

незнам за Рабех, ама Йовов е куц като незнам какво... тоя йовов изпусна такова положение на мача с дебрецен на герена, че незнам какво да мисля за него вече... ту играе, ту не играе... ма вече почнаха да стават повече тези мачове в които не играе. *sad* незнам какво ще прави ама да се стяга!

okocha
21.08.2009 15:57

И аз съм изключително разочарован от Йовов , но Жо след травмата не е във форма така че няма голям избор пред треньора .. Цялата игра на Левски минаваше във безадресни центрирания в наказателното ... Единствения играч , който игра на ниво бе Лусио Вагнер .. Единствено той тичаше и се раздаваше обърка 1 или 2 топки и то едната защото я ритна с десния крак *joking*

MeToDueB
21.08.2009 15:52

махнете Йовов .. Миланов да се върне и ще имате шанс да не допуснете и да отбележите, но пак не е гаранция, ако не се раздадат максимално играчите ... но и да вкарат, пак не е ясно какво ще стане .. 1 гол не стига, само 2 минимум и да не се допуска. Този Рабех .. не знам след тия проблеми дали ще е психически готов за голям мач.

okocha
21.08.2009 15:45

Аз пък си мисля , че ако Рабех играе ще се класираме ... Първо защото едва ли ще допуснем още един гол и второ сигурен съм че няма да има толкова много пропуски *sick*

Kalinho
21.08.2009 14:27

колкото и малки шансове да имаме, много е важно Живко да играе *smile*