Венгер преди Лудогорец: Фаворити сме, но...

15:37
Венгер преди Лудогорец: Фаворити сме, но...

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер предупреди, че лондончани не могат да си позволят отпускане в предстоящото домакинство на Лудогорец. Срещата от третия кръг в група "А" на Шампионската лига е утре от 21,45 часа в Лондон.


"Фаворити сме и се очаква да спечелим. Подобно беше и срещу Суонзи (3:2 за първенство в събота), но малко отпускане от наша страна можеше да ни струва скъпо. Срещу така наречените по-малки отбори нещо, което на пръв поглед изглежда лесно, може да стане много трудно, ако не излезеш с правилната настройка", заяви Венгер.


" Лудогорец вече натрупа опит в Шампионската лига. Гледах ги срещу Пари Сен Жермен и в тази среща те показаха, че са много добър отбор. Мачовете са лесни, ако играеш добре. Трябва да покажем, че сме готови психически и можем да преодолеем всяка трудност, която изникне по време на двубоя", допълни той.


Пари Сен Жермен и Арсенал са лидери в група "А" с по 4 точки, а Лудогорец и Базел имат по 1 точка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

WDale
19.10.2016 14:24

Сега ако можеше с малко късмет (някоя измислена дузпа или някоя фрапантна грешка на арсеналската защита) Лудогорец да ги чукне лекичко с 0:1... пък после какво интересно става. : )

kapitana123
19.10.2016 03:41

Изпуснаха Базел, а няма да е пресилено въпреки резултата да се каже, че изпуснаха и ПСЖ... айде най-после да вземе да стане чудото. Съвсем спокойно можеше вече да са с четири точки гадовете

Bitten
18.10.2016 17:38

В този мач е момента Лудите да покажат че заслужават 3-тото място, след като изтърваха Базел..