Появи се шанс за реванш между Кобрата и Кличко

14:53
Появи се шанс за реванш между Кобрата и Кличко

Сблъсъкът за световната титла по бокс в тежка категория между Антъни Джошуа и Владимир Кличко може да не се състои, обяви авторитетният боксов журналист на ESPN Дан Рафаел в своя Twitter профил.


"Достоверен източник ми сподели, че има проблеми в договора за боя между Джошуа и Кличко, така че Кличко се оглежда за друг възможен съперник за мач през декември," пише Рафаел.


Кубрат Пулев също търси опонент за края на годината, и въпреки че и двамата в момента не са носители на титли, все пак може да се организира и подобен касов сблъсък.


Както е известно, Кличко трябваше да се боксира с Тайсън Фюри, но британският боксьор загуби всичките си титли, след като бе уличен в употреба на кокаин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dbddimov
18.10.2016 19:23

уж нямат титли а щяло да е реванш , какъв реванш като кличко няма титли , просто нов мач и нашия пак ще му подуят окото *smile*. дано не съм прав де *smile*

А сега кой държи 4 те титли ?

Trap_Lord
18.10.2016 21:12

Брех, епа много ти разбира главата. *cigarette*

AC_Milan_92_45
18.10.2016 19:57

Какви 4, коланите са 6. 1 в Джошуа, 1 в Уайлдър, другите 2 световни на Фюри вакантни, а двете титли на двете списания Ring и още нещо беше не ми се ходи да гледам, са у Фюри, но те се дават по друг начин, някакви глупости общо взето. Ринг се дава, ако примерно както Фюри биеш биеш изкачваш се и накрая биеш шампиона, примерно, сега титлите като са вакантни, ако Кличко си ги върне, няма да вземе двата колана на двете списания, защото не е бил в пряк мач човека който ги е държал