\"Акулите\" тренираха в деня на мача с Берое

13:33
\"Акулите\" тренираха в деня на мача с Берое
Кратка тонизираща тренировка направиха тази сутрин играчите на Черноморец Бургас преди двубоя с Берое.

Водени от своя наставник Красимир Балъков и неговите помощници, те се разходиха из алеите на старозагорските минерални бани. В края на заниманието играчите вдигнаха темпото и пробягаха няколко километра. Всички в отбора са здрави и очакват двубоя със старозагорския тим, по-късно днес. След продължително лечение на контузия в тима се завърна Георги Божилов.

Наказание от един мач изтърпя Нилтон Кардосо, който също очаква двубоя с домакините. Поради различни причини в Бургас останаха Марсио Нуньо и Енис Хайри. Дуду и Георги Чиликов пък ще играят в неделя за дублиращия отбор на "акулите". Очаква се в двубоя с втория тим на Берое в Бургас, да вземат участие и други играчи, които не попаднаха в групата за мача днес. Условията, които предоставя комплексът, където е отседнал отбора на Черноморец Бургас са отлични. Играчите имат възможност да почиват, сред китната планинска природа и да се концентрират за предстоящия важен двубой.

По предварителна информация на стадиона под Аязмото се очаква да пристигне и група от фенове на "акулите", които ще поддържат отбора в трудния мач срещу домакините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация