Възходът на Милан продължава! Росонерите биха Киево и вече са в топ 3! (видео)

23:49
Възходът на Милан продължава! Росонерите биха Киево и вече са в топ 3! (видео)

Милан победи Киево с 3:1 на стадион "Марк Антонио Бентегоди" в среща от осмия кръг на Серия А.

 

Главен съдия на мача бе Джанлука Роки.

 

Юрай Куцка откри резултата в самия край на първото полувреме. Росонерите нанесоха втори удар на веронци в първите секунди на втората част, когато Мбайе Нианг се възползва от грешка на Дайнели и с мощен удар от границата на пеналта реализира. Нападателят посвети попадението на Рикардо Монтоливо, който скъса кръстни връзки по време на световната квалификация Италия - Испания и ще се възстановява от контузията си поне половин година.


Четиринайсет минути преди края Валтер Бирса намали резултата след перфектно изпълнение на пряк свободен удар, което остави Донарума безпомощен.


В последните секунди на даденото от съдията четириминутно продължение Карлос Бака реши спора, забивайки трети гол. Колумбиецът опита да матира Сорентино с удар с външен фалц, но кълбото рикошира в защитник на Киево, промени траекторията си и се оплете в мрежата на домакините.


Това бе четвърта победа за Милан в последните пет мача, като отборът е непобеден от 11-ти септември, когато отстъпи на Удинезе. Миланският гранд събра 16 точки и влезе в топ 3, като си дели втората позиция с Рома.


В следващия кръг Милан посреща шампиона Ювентус.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nelly_Lazio
17.10.2016 04:57

ооо те имат възход . . . от кога това ? ? ? *surprized**surprized**surprized* , шегувам ви момчета споко*cool*