Джони Велинов: Защо трябва да ни припознава някой? Това е ЦСКА!

20:59
Джони Велинов: Защо трябва да ни припознава някой? Това е ЦСКА!

Легендата на ЦСКА Георги Велинов бе категоричен, че вчерашният мач срещу Левски е бил "вечно дерби". Той обаче не остана доволен от качеството на играта и на двата отбора.


"Не ми хареса като спектакъл, но това е футбол, който се играе от Левски и ЦСКА, които се пазят по принцип. Левски игра по-затворено и не се получи това качество. Все пак това дерби се завърна и това ме радва", заяви Велинов в предаването "Спортна треска" по БНТ.


"Защо трябва да ни припознава някой като сме си ЦСКА? Нали сме на "Българска армия"? Нали сме ЦСКА? Дойдоха повече хора, отколкото преди 8-9 години. Никой не може да ми каже, че това не е дерби. И да си говорим, и да не си говорим, това е ЦСКА."


Велинов бе доволен от желанието и раздаването на играчите на Едуард Йорданеску.


" ЦСКА доминираше в първите 20-30 минути. Имаше частични голови положения. Точно така се играе футбол - надъхан, с желание, но явно играчите още не са се сработили. Треньорът прави каквото може. Играчите си подават топката, повече я владеят."


По повод множеството играчи от Литекс Велинов каза: " ЦСКА винаги е правил селекция - и зимна, и лятна. Отборът от "В" група го видяхме какво може. В "А" група не може да се играе с деца. Шефовете работят и вземат футболисти."


"Кога ЦСКА се е отказвал от титлата? Имаме възможности. Колкото повече отбори са силни, ще има конкуренция, хубави мачове", каза още легендата на ЦСКА.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
17.10.2016 00:20

Явно на Джонката няма кой да му плаща парното, затуй са лигави на Гришата *wink*

stihopletec
16.10.2016 21:48

Една лъжа, повторена 1000 пъти, се превръща в истина.