Каляри шокира Интер на "Сан Сиро", Икарди изпорти дузпа (видео)

18:03
Каляри шокира Интер на "Сан Сиро", Икарди изпорти дузпа (видео)

Интер загуби от Каляри с 1:2 на стадион "Сан Сиро" в среща от осмия кръг на Серия А.


Главен арбитър на двубоя бе Паоло Валери.


В 26-та минута реферът посочи бялата точка след единоборство между Бруно Алвеш и Мауро Икарди в пеналта на сардинците. Португалският защитник получи жълт картон за нарушението. Икарди пое отговорността да изпълни дузпата, но шутира покрай вратата.


Интер имаше превъзходство и в 55-та минута Жоао Марио успя да открие резултата. Иван Перишич проби по левия фланг и с пас по земя намери Марио на точката на дузпата. Последва удар по посока на вратата. Марко Сторари спаси, но при добавката Жоао Марио стреля под плонжа на стража и зарадва тифозите на нерадзурите.


Двадесет минути преди края на срещата Каляри попари Интер. Федерико Малхиори изравни, след като се възползва от грешка в отбраната на домакините, които не успяха да изчистят топката и оставиха нападателя на сардинците сам срещу Ханданович.


В 85-та минута гостите осъществиха пълен обрат. След изпълнение на корнер защитата на Интер увисна. Мелхиори бе оставен непокрит в наказателното поле. Той центрира към малкия пеналт. Самир Ханданович плонжира и опита да улови топката, но вместо това си вкара автогол. Този момент се оказа решаващ и Каляри си тръгна с трите точки от Милано.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
16.10.2016 21:40

За мен проблема е в треньора... Разполагаш с толкова качествени играчи, а те унижават Апоел Беер Шева, Каляри, Спарта Прага....

Drogba_d
16.10.2016 20:51

Толкова качествени футболисти имат , жалко че манчини им провали подготовката лятото ...

sakata_97
16.10.2016 21:02

Незнам Манчини ли е причината,друго ли е,но на фона на сериозните инвестиции които направиха това лято и може би 2-рия или 3-тия по-качество състав тези резултати които постигат до сега са срамни,а пък да не говорим за играта им*confused*

night_wolf1984
16.10.2016 19:11

teя пълни мишки като Милан *smile*

lazera0
17.10.2016 00:14

Милан са в топ 3 само да ти кажа и тепърва ще почнат да мачкат