Роберто Карлос: "Златната топка" вече е в дома на Кристиано

17:51
Роберто Карлос: "Златната топка" вече е в дома на Кристиано

Легендата на бразилския футбол и на Реал Мадрид Роберто Карлос прогнозира, че звездата на Кралския клуб Кристиано Роналдо ще е следващият носител на „Златната топка“.


"Златната топка“ вече е в дома на Кристиано Роналдо, но все още никой не знае“, коментира Роберто Карлос.


"Отне малко време, за да се завърне след контузията, която получи в коляното, но занапред ще бъде онзи Роналдо, който познаваме. Този, който спечели Европейското с Португалия. Желая му всичкия късмет на света“, добави Карлос.

 

Както е известно, че до момента Роналдо е печелил три пъти най-престижната индивидуална футболна награда. Колегата му от Барселона Лионел Меси е триумфирал пет пъти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
17.10.2016 03:11

Суарез,Гризман и някой измежду Бейл и Меси за мен това е реалната 3-ка.Но 100% е за Кристиано.Нямаше го никакъв във важните моменти и мачове,но все пак вкара доста голове и освен това буквално открадна трофеите на Гризман.

lazera0
17.10.2016 00:12

Златната топка е за Суарез, да изпревариш по голове Меси и Роналдо го няма никъде, беше постоянен през годината направи и много асистенции, всеки мисли Роналдо за фаворит заради ШЛ и ЕП, но то във важните мачове нищо не игра, ако се гледа ШЛ и ЕП то Пепе я заслужа.

night_wolf1984
16.10.2016 20:06

кво няа занимавате с Меси и Роналдо...има и други футболисти *smile*

Spanish_fan95
16.10.2016 19:04

За съжаление в последно време се гледа повече отборните постижения,а не толкова индивидуалните,защото ако се наблягаше на индивидуалните,сега Меси и Суарес може би щяха да са фаворити за приза и най-вероятно Меси щеше да грабне 6-ата си ЗТ.*thinking*По принцип Роналдо винаги е имал повече късмет от Меси в кариерата си и въпреки това на 99,9% ще приключи кариерата си,изоставайки от Меси по индивидуални награди.Дори си мисля,че ще е с много.Просто Меси има още 2-3 години на високо ниво и ако е на 100%,няма да има никаква конкуренция за приза.Наистина през тази година Роналдо се радваше на много късмет- клубният му отбор изтегляше наглед най-леките съперници на всеки жребий (против съм тези конспирации,че може да е бил купен),избегна Барселона и Байерн (особено ме е яд,че Реал не срещна Байерн),а освен това във всеки един кръг гостуваха в първия мач.*wink*С Португалия пък главно заради регламента и по-лесния поток,в който попадна,успя да спечели Европейското.Мисля си,че ако Меси имаше такъв шанс през тази година,дори и в най-слабата си форма през кариерата си,пак щеше да вземе ЗТ.*smile*Та той,пак казвам,заедно със Суарес е с най-добрите индивидуални показатели от всички футболисти,така че нека си представим,когато Меси стигне нивото си от 2015,какъв шанс ще имат останалите за това индивидуално отличие.Според мен никакви.*thinking*

selection
16.10.2016 23:00

Ако се разиграят става страшно.Но пък последните години просто наградата се автоматизира точно заради тях двамата.Всяка година в продължение на 8 години се знае,че ще е за един от двамата.А играч като Суарез, който реално последните години се доближи най-много до тях и е истинско чудовище също заслужава наградата.

MaLkO_LuD94
16.10.2016 21:55

Факт много е добър но докато е в Арсенал или поне докато те се борят за 4-то място няма как да спечели нещо и да е в призовата тройка за някоя значителна награда *thumb_up* Тази година и Меси и Роналдо не са не на 100% ами и на 50% не са и пак те ( Роналдо ) ще я вземе пък какво остава ако се разиграят *cigarette*

selection
16.10.2016 21:31

Санчес със играта си мога спокойно да го сложа до Суарез,Неймар и Бейл.Вижда се ,че е водещия играч на Арсенал и най-добър играч като цяло в Англия.Азар е дупка последния и този сезон, но Де Бройне си е уникален футболист, който се вижда,че с играта си се доближава до тия по отгоре.Все пак един от двамата или Гризман защо да не я вземат..

MaLkO_LuD94
16.10.2016 21:22

Нали се сещаш че да я вземе някой от ВЛ трябва да има някаква база за сравнение много харесвам Санчес но с Де Бройне и Азар са на светлинни години от Суарес и Неймар а какво остава за Меси и Роналдо *cigarette*

selection
16.10.2016 20:31

Абе пич , ти ебаваш ли се ? В тема за Роналдо почваш да говориш за Меси и за измислени истории с купени жребий и т.н, което е само конспирация и ако се докаже черно на бяло аз ще се откажа от отбора си ! А относно Златната топка ако ставаше дума трябваше да са я взели играчи като Снайдер, Шави, Иниеста,Суарез,Ибрахимович и др.На мен ми писна да гледам как златната топка се дели между двама човека.. Дано догодина да я вземе някой играч от Висшата Лига примерно Агуеро,Санчез или Де Бройне..

Spanish_fan95
16.10.2016 18:57

Колкото и ЗТ да спечели Роналдо,никога няма да се доближи до нивото на Меси..имам предвид Меси в най-добрата си форма.*wink*Това,което прави Меси,когато е на 100%,е необикновено.За съжаление в последните сезони го преследват контузиите и може би малко хора знаят,че по време на мачовете с Атлетико от ШЛ през тази година,от които до някаква степен зависеше сезона на Барселона,Меси страдаше от мускулна травма и нямаше как да бъде пълноценен за отбора си.*smile*А знаем,че в последните години този,който обира най-важните трофеи през годината,печели ЗТ,въпреки че например през миналата година Меси беше неудържим и даже и да не беше спечелил титла или купа,пак щеше да я вземе.*wink*