Кличко и Джошуа се разбраха! Ще се бият през декември

17:29
Кличко и Джошуа се разбраха! Ще се бият през декември

Украинският боксьор Владимир Кличко и шампионът в супертежка категория във версия Световна боксова федерация (IBF)- британецът Антъни Джошуа, са се договорили за провеждането на мач по между им през декември тази година. Това е съобщил пред Би Би Си промоутърът на британеца Еди Хърн.


Договорката между двамата боксьори е постигната. Официалното обявяване на боя ще бъде в близките дни, каза още Хърн.


Първоначално Кличко трябваше да има мач-реванш против другия брлитанец- Тайсън Фюри, който притежаваше шампионските пояси във версия Световна боксова асоциация (WBD) и Световна боксова организация (WBO). Първоначално този мач беше преместен от 9-и юли за 29-и октомври, а след това отново отложен за неопределено време. По-късно Фюри излезе със заявление, в което обяснава, че се отказва от своите пояси.


В някакъв момент се коментираше, че боят между Кличко и Джошуа може да бъде решаващ и за притежанието на титлата във WBA, когато Кличко трябва да защитата титлата.


До момента украинският състезател има 68 мача в супертежка категория, в които има 64 победи- 53 с нокаут, и 4 загуби. Джошуа не знае какво е това загуба на професионалния ринг- 17 победи, всичките с нокаут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
16.10.2016 22:27

Сега вече му се еба майката на Кличко . Този Джошуа ще му разбие зурлата още в първия рунд. И Кличко може да се прибира у тях за винаги. Най-накрая всички хора ще разберат ,че Кличко изобщо не е добър боксьор . Той беше просто толкова години на върха , понеже нямаше никакви боксьори последните 10 - 15 години . Кличко е нищо и никой в сравнение с всички велики боксьори ,които са толкова много ,че не мога да ги изредя всички в момента . А изобщо пък няма смисъл да споменаваме феномените Мохамед Али и още повече пък Майк Тайсън. Понеже разликата в класите е от земята до небето . На тайсън сигурно ще му трябват максимум 60 секунди за да го нокаутира за винаги тоя украинец , дето става само да пие водка със сельодка.

crazy_rabbit
17.10.2016 10:01

Май хич не ги разбираш *lol* Джошуа и Уайлдър са абсолютно недоказали се боксьори... Кличко е пълно лайно, но за сметка на това е боксьор, с главно "Б".

nikolaigalata
16.10.2016 23:15

Аз че ще заложа за Джошуа то е ясно . 100 % победа за Джошуа и аз взимам кинтите. Поне знам че ще спечеля много пари , лесни при това .

AC_Milan_92_45
16.10.2016 23:04

Сигурно и на това ще заложиш 1000лв нали. Дааа, от Варна, мойто любимо градче, НиколайГалата, имаш и акъла на някой от Галата брат

Dankata97
16.10.2016 21:04

Не забравяйте, че досегашните противници на Джошуа излизаха насрани и нищо не се биеха, докато Кличко няма само да го гледа, според мен Кличко ще бие.

val_gg
16.10.2016 17:54

Това ще е много интересен мач..Джошуа си подбираше досега противниците , също като каруцара Денис Уайлдер..Кличко е на годинки, но е мн развит и изчистен..Джошуа е много бърз и е като вулкан,Доста по интересен боксов мач ще стане отколкото с дървото Фюри..който лично според мен неможе да се мери с джошуа, уайлдер, кобрата и кличко...Очаквам Джошуа да победи, но в защита несмятам че е мн подготвен, отколкото Кличко..Кличко се защитава добре и чака като змия да нападне..Джошуа пък ме кефи в нападение как се бие, мн енергия има ....

AC_Milan_92_45
16.10.2016 21:33

Бе ние сме барабар Петко с мъжете, не знаеш ли. Интересен мач да. Знаеш ли колко идват. Последните няколко на Кличко, срещу фантазиите на такива като Джошуа, Уайлдър и др. Когато времето за подбиране на 10то класници приключва и цялата аура около тях се разбива на пърченца

night_wolf1984
16.10.2016 18:51

смешно изказване..първо каде слагаш Кубрат сред големите ...и второ нима Кличко не си подбираше пртивниците...Джошуа е интересен боец и очаквам да бие пенсионера !!