Уолкът под въпрос и за мача с Ман Юнайтед

12:07
Уолкът под въпрос и за мача с Ман Юнайтед
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че Едуардо Да Силва най-вероятно ще бъде готов за мача с Портсмут, но допълни, че Тио Уолкът няма да играе, както в срещата с "помпи", така и в дербито с Манчестър Юнайтед следващата седмица.

"Смятам, че Едуардо ще бъде готов за Портсмут, но Уолкът няма да играе. Росицки, Джуру, Насри, Фабиански - всички са аут. Притеснява ме контузия в гърба на Тио Уолкът, но ние смятаме, че възстановяването му е въпрос на дни, а не на седмици. Ще видим дали ще бъде готов за Юнайтед следващата събота. Винаги е трудно да се каже. Аз смятах, че той ще бъде готов за Селтик, след това за Евертън, но не стана. Затова трябва да сме внимателни с прогнозите", заяви Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregasss04
22.08.2009 01:54

Ето и най-вероятния състав на Арсенал с/у Портсмут
Алмуния, Саня, Вермаелен, Галас, Клиши, Фабрегас, Аршавин, Бенднер, Денилсон,Едуардо и ван Перси ... *smile*

arsen
22.08.2009 00:05

Дори и да се възстанови,Тио едва ли ще е титуляр срещу Ман ю.Но му желая бързо звръщане с асистенции и голове.

nikifor40
21.08.2009 13:11

Въобще не ги виждам тази година Юнаидет доста им се понижи формата след напускането на Роналдо.Жалко че много контузий съпътстват играчи в Арсенал дано повечето се оправят до мача с Юнайдет.

fu7b0l1sta
21.08.2009 12:57

Дано Уолкът бъде готов за Юнайтед,че тогава ще е доста интересн двубоя да наблюдаваме как ще се справят защитниците с опазването му. *smile*