Лацио удря рамо на Левски

12:29
Лацио удря рамо на Левски

Около 100 фенове на Лацио ще ударят днес рамо на приятелите си от агитката на Левски за мача с ЦСКА София. Италианците от вчера са в София и ще станат част от шоуто, което стяга сектор "Б" за двубоя. Както е известно, ултрасите на двата клуба са в отлични отношения. Тифози на „Орлите“ дори дойдоха да подкрепят столичани срещу Марибор в Словения. "Не искат да изпуснат това, което сме приготвили, и отсега искат един ден да го повторят с Рома", обявиха от агитката на Левски.

 

Националният клуб на привържениците на тима призова всички, които ще подкрепят днес сините, да дойдат с черни фланелки на стадион "Васил Левски". Освен това феновете трябва да носят и два карамфила в ръка, за да се почете кончината на оригиналното ЦСКА.

 

С такава насока ще бъде и хореографията в сектор "Б". Подреждането й ще започне още в 9:00 часа, докато всички останали ще се съберат пред кафето на бул. "Тодор Александров" и оттам в 13:30 часа ще се тръгне организирано към националния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
15.10.2016 14:18

Много ще им помогнат 100 фена на Лацио...

sundza
15.10.2016 16:06

Ти си на всяка тема на Левски, бе, брат! Почвам истински да недоумявам какво може да са ти причинили на тебе и семейството ти, че да ги мразиш толкова много. Земи иди на един психолог и си изплачи мъката, иначе рискуваш най-малко да се пръснеш от злоба в скоро време. Иначе в добрия тон, пожелавам ти бързо оздравяване и някой ден фенове на европейски грандове да подкрепят и твоя отбор.