Клоп: За съжаление Юнайтед разполага с много силен състав

17:47
Клоп: За съжаление Юнайтед разполага с много силен състав

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна преди дербито с Манчестър Юнайтед, че противникът разполага с изключително силен състав.


Специалистът призова феновете на червените да дадат всичко от себе си в понеделник вечер, когато ще се играе най-емблематичния мач на английския футбол.


"Целият свят ще гледа Ливърпул - Манчестър Юнайтед. От нас зависи да се представим на най-доброто си ниво. Докато съм жив, това никога няма да бъде просто един нормален мач. Ще бъде много интензивен двубой между два добри отбора. Те разполагат с голямо качество и трябва да ги уважаваме, както и правим. Играем обаче на "Анфийлд" и трябва да покажем това. Имаме нужда от всеки с фланелка на Ливърпул в този двубой", сподели Клоп.


"За съжаление Юнайтед разполага с много силен състав. Тези играчи познават футбола, имат опит и са хладнокръвни в точните моменти. Те могат да спечелят мача, без представянето им да бъде от най-висока класа. Те могат винаги да вкарат гол и да спечелят даде двубой. Не казвам, че ще го направят, просто имат шанс за това. Не се интересувам от възможностите на един клуб и похарчените от него пари. Не печелиш първенството преди началото на сезона", допълни специалистът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ordinary
15.10.2016 14:18

Ливърпул ще смачкат манафите и техните прехвалени звезди !

Dankata97
15.10.2016 09:21

Юнайтед имат по-добри играчи на хартия... Аз от техните звезди не съм видял нищо засега. При нас е важен колективът. Всеки знае къде е и какво да прави и как да го направи, другото са просто глупости. Очаквам страхотно дерби и ако нашите не целят гредите и Де Хеа от 2-3 метра няма да имаме проблем с мача.

sviliev
15.10.2016 00:30

Може би най-интересният мач между Ливърпул и Манчестър Юн в последните 15 г. Ливърпул, след дълги години на непостоянство, в които често завършваше извън топ 4, сега е на гребена на вълната и разполага с един изключителен треньор, който е гладен за успехи с тима. От другата страна имаме Юнайтед - абсолютен хегемон в продължение на повече от 20 г., но намиращ се в сериозна криза в последните 3 сезона. Юнайтед, който се превърна в една от най-скъпите спортни марки, един огромен спортен, финансов и маркетингов продукт. Юнайтед, който в последно време, с малки изключения загърби младите си таланти и заложи на трансферните бомби. Страстта срещу парите, ентусиазмът срещу прагматичността, дори ако щете младостта срещу опита. Приятно гледане на мача в понеделник вечер *smile*

vargi
14.10.2016 21:34

...затворен мач, спокоен равен. Силната страна ще бъде играта на вратарите ...и вокалите от града на Битълсите. Пожелавам позитивни емоции на феновете на двата футболни колоси от BG пред мониторите!

rand0m
14.10.2016 21:09

Това е вид презастраховка,ако паднат да има "Както казах имат доста силен състав."

Amateur2017
14.10.2016 21:22

Не, приятел. Казва му се колегиалност. Двата отбора са дългогодишни противници (повече отколкото Реал и Барса), но това не означава, че трябва да има ненавист.

Uigtfri
14.10.2016 18:50

Ливърпул ще спечели дербито, и то с разлика. Не разполагат с по-класен състав, даже напротив - звезди при тях почти липсват, докато в този на Юнайтед те са в изобилие. Но пък техният мениджър е с класи над този, който седи на пейката на дяволите. Човекът има модерни разбирания за играта и залага на градивния и атакуващ футбол. Истина е, че най-добрите треньори играят голяма роля върху представянето на отбора и тези приказки, че футболистите играят на терена и от тях зависи всичко, са свещена простота. А Клоп е един от най-добрите в това да кара играчите си да се наслаждават на футбола. Удоволствие ми доставя да гледам Ливърпул този сезон и ако те ще са отборът, който ще твори и ще плакне очите ми с привлекателната си и атакуваща игра в понеделничната вечер, се надявам да излязат като победител от сблъсъка.

Amateur2017
14.10.2016 20:23

Не. Той просто е хейтър на Моу. Ако му видиш и другите щуротии... Иначе че ще е тегав мача, тегав ще е. Както всяко Вечно дерби. Независимо от моментната форма на двата отбора, в такъв мач се случва всичко. Дано, обаче, крайният победител е Юнайтед. Разполагаме с много силен състав, факт е. Но като че ли колектива куца все още, а това е по-важно от това да имаш най-скъпият състав във ВЛ.

Man_Red
14.10.2016 20:20

Реалист е човека. Много се надявам да вземем мача, но трябва да сме наясно, че действителността е много тегава.

bacardy_breezer
14.10.2016 19:31

Голям фен на Юнайтед си *smile*

Vetrigo177
14.10.2016 18:04

Айде,айде,мисля,че вече всеки знае как яко ще падаме .

Rasho79
14.10.2016 18:01

Ще бъде титанично дерби и дано Ливърпул да се поздрави с успеха!