Наш талант подписва с Реал Мадрид

10:27
Наш талант подписва с Реал Мадрид
Живеещият в Испания 15-годишен българин Мартин Кожухаров сключи договор с най-титулувания европейски отбор Реал Мадрид за срок от 4 години, като допълнителна клауза позволява контракта да бъде продължен след това.

За последно младият талант е играл за отбора на Лас Палмас. Скаутите на "белия балет" забелязали нашето момче по време на турнир, в който той участвал със сборен местен отбор наречен Селесон Канара.

Бащата на Мартин каза, че освен от Реал желание да подпишат с неговия син са имали още отборите на Тотнъм и Ливърпул, както и испанските Валенсия, Еспаньол и Валядолид. Все пак настоятелността от страна на кралския клуб е била най-голяма и това е довело до финализирането на двустранните взаимоотношения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darlux
05.08.2008 16:46

браво на момчето ма наистина може и да стане дулбока резерва те си имат достатучно звезди такаче помислете (tmi)

meh0
05.08.2008 12:28

Даа наистина едно голяма БРАВО и дано има много Успехи, но щом е на 15 години и живее от доста отдавна б Испания, нали се сещате колко е българин, не искам да ме разбирате погрешно

vini11
05.08.2008 10:53

Браво на момчето (което мисля че се казва Мартин Кукаров - не Кожухаров , но това е без значение)!!!
Само се надявам да не се получи както с другите таланти на РЕАЛ - да играе под наем в някои слаб отбор от 2ра дивизия и когато се варне в РЕАЛ да се преварне във вечната резерва

SaDisTa
05.08.2008 10:30

еми да е жив и здрав, и много успехи