От Левски не признаха ЦСКА София

18:34
От Левски не признаха ЦСКА София

От Левски поместиха на официалната си страница информация за продажбата на билети за сините фенове за предстоящото дерби с ЦСКА София.

 

Силно впечатление в съобщението прави, че от Левски не назовават точното име на противниковия отбор, а го определят като "преименуваното дружество".

 

Вижте какво пишат сините на клубната си страница:

 

"Билетите за мача между преименуваното дружество и ПФК ЛЕВСКИ ще бъдат пуснати в продажба от четвъртък, 13.10. 

 

За „сините“ привърженици пропуски ще бъдат налични на касите на стадион "Георги Аспарухов" на улица „Тодорини кукли“ 47, във официалния магазин на клуба на Сектор „А“ и в магазина на НКП на булевард „Тодор Александров“ 23.

 

Касите на „Герена“ ще работят в четвъртък и петък с работно време от 10:00 до 18:00 часа. В деня на мача билети ще се продават на касите на Националния стадион "Васил Левски", откъм бившето "синьо" кафе. Те ще работят от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

 

Билетите за феновете на ЛЕВСКИ са за секторите „Б“ и „В“ в пълния им капацитет:

 

– Сектор В – 12 лв;

 

– Сектор Б – 5 лв;

 

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро. Желаещите могат да си закупят пропуски от намиращите се в техния град каси на (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

 

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук: https://www.facebook.com/TicketProBG

 

Двубоят между преименуваното дружество и ПФК ЛЕВСКИ е в събота, 15.10, от 16:30 часа на Националния стадион "Васил Левски"."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
12.10.2016 21:48

От кога каквото са казали ''Левски'' е носело някаква тежест?

CFC_Forever
12.10.2016 19:29

УЕФА официално припозна ЦСКА-София като "Литекс"

Новосъздаденият ПФК ЦСКА-София е всъщност преименуваният ПФК "Литекс" (Ловеч). Тази нелицеприятна за благодетеля на отбора Гриша Ганчев истина се появи на сайта на европейската футболна централа УЕФА.

Въпреки настоятелните опити на ловешкия бизнесмен и ръководството на отбора, играещ на стадион "Българска армия", да внушат на широката публика, че той няма общо с "оранжевите", а е единственият ЦСКА, който трябва да бъде припознат от всички фенове на "армейците", от УЕФА очевидно са наясно как бе създаден този тим.

Това личи от файл, качен на сайта на централата, в който са посочени подробности за всяко едно от първенствата под егидата на УЕФА. В раздела, посветен на България, под линия е записано, че през този сезон в родния шампионат се състезават 14 отбора, един от които е "Литекс", играещ под новото си име – ЦСКА-София.

"ПФК "Литекс" Ловеч е изхвърлен от първенството на България за сезон 2015/2016 заради дисциплинарни нарушения. За сезон 2016/2017 ПФК "Литекс" Ловеч променя името си на ПФК ЦСКА-София", пише в документа.

Както е известно, още докато спечелилият през миналия сезон Купата на България ПФК ЦСКА АД не бе фалирал окончателно, Ганчев, Христо Стоичков и бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров предприеха серия от маневри в Търговския регистър, които в крайна сметка доведоха до сливането на "Литекс" с "Чавдар" (Етрополе) и последващото им преименуване в ЦСКА-София.

Любопитен детайл от цялата сага е обстоятелството, че новосъздаденият отбор играе със старата емблема на ЦСКА, въпреки че официално тя е запорирана от НАП и предстои да бъде продадена на търг. Освен това отборът на Ганчев, Стоичков и Димитров се настани на ст. "Българска армия" с личното благоволение на премиера Бойко Борисов.

Това стана, след като спортният министър Красен Кралев издаде през юли заповед, с която прекрати договора за наем на стадиона и базата в Панчарево с ПФК ЦСКА АД заради натрупани дългове за близо 1 млн. лв. и ги предостави временно на новото дружество ПФК ЦСКА-София ЕАД, докато не бъдат обявени на търг. Въпреки ангажимента на спортното ведомство конкурс за базите да бъде обявен "в най-кратки възможни срокове", това така и не се е случило вече три месеца.

УЕФА също не ги признава. Ах, колко е жалко да си припознавач! *lol*

1_9_1_4De_na_Ce
14.10.2016 02:30

Брато, защо се обръщаш към мен - като към вечните врагове??*ball*

Ordinary
12.10.2016 20:24

Ама треньора ви ги припознава и каза , че имате 6 поредни загуби срешу тях.

Chelsea86
12.10.2016 20:12

Ако УЕФА ви признае за ЦСКА моментално ще ви лепне старите задължения на фалиралото дружество и пак ще се окажете в патова ситуация. Ако не знаеш има хиляди жалби от агенти, футболисти и мениджъри към фалиралото ЦСКА в УЕФА и ФИФА. Точно затова джуджето се опитва чрез Литекс да си направи ЦСКА, да купи марката и емблемата без признанието на УЕФА и ФИФА. Не случайно ни заливат с облъчващи реклами за вечни дербита и постоянни студиа и новини как това нещо е ЦСКА. Е, норманите фенове по всички стадиони ви показаха колко сте ЦСКА.

1_9_1_4De_na_Ce
12.10.2016 19:47

УЕФА ще признаят ЦСКА, ако марката и емблемата бъдат изкупени от НАП срещу дължимата за това сума. Колкото до нас - за нас са по-важни акционерните дружества, а не футболните клубове..