Иван Вуцов: Най-хубаво е, че Вечното дерби се завръща

09:24
Иван Вуцов: Най-хубаво е, че Вечното дерби се завръща

Бившият футболист, треньор и ръководител на Левски Иван Вуцов е категоричен, че най-хубавата новина преди двубоят между ЦСКА-София и "сините" е, че той се завръща. Както е известно, през миналия сезон ЦСКА бе в Югозападната В група, а през пролетта на 2015 година сините бяха във втората половина на таблицата и в плейофите двата гранда не се засякоха на терена.

 

„Очаквам да стане добър и здрав мач. Надявам се да оправдае очакванията на хората, да се получи истинско дерби. Играчите да покажат, че това са двата най-добри отбора в България. Най-хубавото е, че вечното дерби се завръща. Хората го чакат с интерес. В ЦСКА имаше доста промени, но това не ги прави по-слаби. В този сблъсък моментното състояние не е от значение", коментира пред вестник „Тема Спорт" Иван Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levskirealss
12.10.2016 16:30

Вечното дерби не е с Литекс.Колко играчи на ЦСКА има в този отбор,а и останаха ли цскари в управлението ? Нищо,ние пак ще си ви бием и после всички припознавачи ще кажат,че е Литекс.Когато бие това отбор "ЦСКА-София" всички припознавачи твърдят,че това е автентичното ЦСКА,а когато паднат или направят хикс казват,че това е Литекс. *joking**joking**joking*

1_9_1_4De_na_Ce
12.10.2016 18:42

Брат, аз първи ще кажа, че това е Литекс, ако пак паднеме!!*lol**joking**lol**joking**lol**joking**lol*