Младежите победиха Румъния, но не стигнаха до бараж (видео)

20:03
Младежите победиха Румъния, но не стигнаха до бараж (видео)

Младежкият национален отбор на България победи с 2:0 връстниците си от Румъния в последен мач от квалификациите за Евро 2017. Двубоят се игра в Стара Загора.


Нашите завършват на второ място в подреждането, но за съжаление не успяха да се класират сред най-добрите четири подгласници, за да стигнат до бараж.


Срещата започна отлично за нашите и в 16-ата минута открихме резултата. Александър Василев проби по лявото крило и центрира към Кирил Десподов. Ударът с глава на крилото на ЦСКА-София се удари в гредата, но след това попадна у Тони Тасев, който на празна врата нямаше как да сбърка.


В 35-ата минута България стигна до втори гол. Антонио Вутов се озова на чиста позиция в наказателното поле и потърси пас към Десподов, който обаче не успя да намери топката, за да отправи удар. За сметка на това зад него бе Александър Георгиев, който без да се бави я прати в мрежата.


През втората част на срещата двата отбора бяха равностойни на терена, като гостите на два пъти удариха гредите, но така и не успяха да стигнат поне до почетно попадение. Българите също можеха да отбележат гол и така да направят резултата класически, но така или иначе цифрите на таблото не се промениха.


България - Румъния 2:0

 

1:0 Тасев (16)
2:0 Георгиев (35)

 

България: Китанов, Гълъбов, Терзиев (63- Ангелов), Василев, Колев, Гамаков, Малинов, Вутов (74- Юсеин), Георгиев, Десподов, Тасев (83- Ненов)

 

Румъния: Кожукару, Ходоргеа, Олтеану, Мирон, Тудорие, Бумба, Капацина (82- Манеа), Попеску (59- Градинару), Циру, Неделчу, Калкан

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
12.10.2016 22:11

Не че нещо, но ние сме царе да печелим мачове без никакво значение. Тогава си напомпваме самочувствието, започваме да се бием в гърдите и като дойде първият официален мач и Зимбабве ни напълнят кошарата и започваме да се чудим и маем защо така станало.

crazy_rabbit
12.10.2016 09:52

Аз лично нямам никакво обяснение защо Тасев не играе за "А" отбора... Мога да посоча поне 5 човека, за които няма никаква НОРМАЛНО обяснение какво правят в националния...

sgeorgiev
12.10.2016 08:46

То по добре тези момчета да играят в мъжкия отбор,сигурно по-добре ще бъде,а не ония "звезди"

RoSKo0o0
11.10.2016 21:52

И къде отиват накрая тези момчета, които побеждават другите национални отбори... другите, които играят европейски първенства... КЪДЕ?!?!? Все Попов в националния от 30 години...