Хубчев започнал да попълва черния си списък

11:00
Хубчев започнал да попълва черния си списък

Новият селекционер на националния ни отбор Петър Хубчев вече е започнал да попълва черния си списък още след загубата от Франция. Както е известно, на представянето си специалистът обяви, че списъкът с извиканите играчи е бил на предшественика му Ивайло Петев.


Единствената промяна, която Хубчев направи, е включването на халфа на Левски Георги Костадинов след контузията на десния бек Йордан Минев. Бившият треньор на Берое ще изчака да види и представянето във визитата на Швеция утре за последните си заключения. Според запознати обаче вече 4-5 човека са попаднали в черния му списък. Сред тях са нападателят Димитър Рангелов и атакуващият халф Тодор Неделев.


Те се появиха през второто полувреме на "Стад дьо Франс". Селекционерът не е бил доволен и от изявите на вратаря Владислав Стоянов. Централните защитници Димитър Пиргов и Александър Александров също са разочаровали Хубчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
09.10.2016 14:59

Да вземат направо целия отбор на Лудогорец , естествено без Стоянов - дебелия и без Кешерю - бавния . И нещата ще тръгнат веднага .

ZPM
09.10.2016 15:25

Направо да вземем Реал или Барса, ако искаш? Може да направим сборен отбор от най-добрите играчи на света и те така!?

djarata
09.10.2016 12:31

Най-добре млади момчета и 3,4 ветерана.Лека ,полека ще изградят отбор.Такива „звезди” туристи въобще нямат място в националния.Всичко отначоло трябва да се започне.