Левски падна от Галатасарай на "Герена"

21:06
Левски падна от Галатасарай на "Герена"

Отборът на Левски загуби с 0:2 от турския гранд Галатасарай в контролна среща играна на стадион "Георги Аспарухов".

 

Двата тима се възползваха от паузата в шампионатите на своите страни, за да се изправят един срещу друг за първи път след битките помежду им от третия предварителен кръг на Шампионската лига през есента на 2001 година.

 

Иначе днешната среща започна отлично за гостите, след като още в 11-ата минута Жозое Пешкейра откри резултата след брилянтна асистенция на Лукас Подолски. Световният шампион с Германия проби като на шега през защитата на сините, след което пусна успореден пас към Пешкейра, който от чиста позиция не остави шансове на Йоргачевич за 0:1. От своя страна Левски опитваше да застраши противниковата врата с новите имена в нападение – Галин Иванов и Илиан Мицански. Именно пред първия се откри и първата отлична възможност за гол. В 37-ата минута юношата на Левски бе изведен на отлична позиция от Бурабия, но останал очи в очи с Гюнен не успя да реализира. Малко по-късно отново центриране на Хеан Деса бе засечено с глава от Иванов, но топката не намери целта и така резултатът остана непроменен.

 

След почивката наставникът на Левски Люпко Петрович пусна в игра Бабатунде Адениджи и Антонио Аниете, с цел да раздвижи атаката на тима. Въпреки че създадоха няколко възможности за гол сините така и не успяха да изравнят. Вместо това в 69-ата минута получиха втори гол. Негов автор бе турският национал Хамит Алтинтоп, който проби отдясно, шутира и след рикошет топката прехвърли резервата Чворович за крайното 0:2 за Галатасарай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Duzpazauefski
09.10.2016 12:26

До коментар [@comment 1929969] от [@user REVOLUTION_]:

Така ни се наруши позитивната победна инерция за съжаление.......*ball*

Nelly_Lazio
09.10.2016 10:30

играхме си супер срещу много силен отбор*smile*)))

vanko_liverpool
09.10.2016 00:09

До коментар [@comment 1929964] от [@user REVOLUTION_]:

Еххх, как искам да ви набием, ама ще трябва да почакаме някоя друга година че имате девизии да прескачате още.Нищо, ше изчакаме.Трябва да извлечем позитивите от този мач и да се съсредоточим за следващият мач с Литекс.

sundza
08.10.2016 23:37

До коментар [@comment 1929964] от [@user REVOLUTION_]:

Е вие(дето не знаете и кои сте) нали бихте ония..ъъ..как им беше там името...в престижната ви контрола. Може би нямате ресурса да играете срещу сериозен отбор, може би си знаете какво ще се случи в такъв мач и нормално, след като в РЕДОВЕН мач ме можете да биете колосите Верея, Дунав, Ботев...Кажи как се нарича този нов вид идиот, вие сте силни в измисляне на имена и преименувания все пак..

Teemo
08.10.2016 21:58

Добра и полезна контрола се получи. Видях доста добри неща от няколко играчи. Трябва да продължаваме с практиката да играем контроли със силни или поне равностойни отбори от цяла Европа.
Много ясно се видя разликата в класите. Класния отбор от малко полужения си вкарва головете, а ние от доста нито един. Ето защо зимата е задължително да се купят няколко добри играчи, ако искаме да надграждаме.