ЦСКА разгроми македонци на "Армията"

17:58
ЦСКА разгроми македонци на "Армията"

ЦСКА София разгроми с 4:0 македонския Пелистер в контрола, която се проведе на стадион "Българска армия". Попаденията за червените реализираха Арсенио Нунеш, Густаво Кулма, Руй Педро и Диого Виана.


Завръщане в тима направиха любимците на публиката Борис Галчев и Преслав Йорданов. Първият бе временно отстранен от тима по заповед на боса Гриша Ганчев, а вторият дълго време лекуваше контузия. Друга любопитна подробност от тази среща е, че преди няколко години основен спонсор на Пелистер бе сегашния собственик на ЦСКА София Гриша Ганчев.

 

Иначе червените наложиха превъзходство още с началния съдийски сигнал и в четвъртата минута Манолев стреля, но Петровски спаси. Секунди по-късно Васил Попов подаде към Руй Педро, който шутира от точката на дузпата, но в аут. По-добрата игра на домакините даде резултат в 16-ата минута, когато ЦСКА-София откри резултата. Мартин Ковачев фаулира Руй Педро в наказателното поле и реферът отсъди дузпа, която Арсенио Нунеш реализира. Десет минути по-късно Манолев и Виана осъществиха много добра атака отдясно, последва центриране на втория към Густаво Кулма, който се разписа с глава за 2:0. Само 120 секунди по-късно Руй Педро покачи на 3:0 след шут от 17-18 метра. При този резултат завърши и първата част.

 

След почивката гостите смениха почти целия си състав, но и това не им помогна, тъй като в 56-ата минута ЦСКА-София вкара четвърти гол. Това стори Диого Виана, който се разписа от фаул.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
08.10.2016 21:41

Понеже може всеки път да играем контроли срещу интер нали? Абе гледайте си работата и Ники, добре, че е вашия sugar daddy, че въобще нямаше да се занимаваш с този спорт. За жалост, не всеки може да има милиони инвестирани в неговия клуб.

manutd_forlife
09.10.2016 18:00

Каква е тази глупост, че не им трябва развитие? Отново ти казвам, дай на даден отбор едни 15-20 милиона и ще видиш как ще има развитие. Идеята с бойкота не става, никой в България не изкарва пари от билети, няма и скоро да се изкарват. В момента в моя отбор инвестиция има, оправят се терени, добавят се нови, почна пак да ни се развива школата, имаме доста млади национали. Те това, ако не е работа ''по европейски'' то тогава нищо не е.

nikolaigalata
08.10.2016 22:50

Аз искам да има развитие и в останалите клубове . Там е работата че например ЦСКА и Левски през годините са си имали своите Sugar Daddy ,обаче те си стояха на ръководните постове и искаха само да лапат манги от някой продаден играч или от билетите . Затова и тези два отбора си останаха на нивото , на което са в момента . Не им трябва повече развитие явно. Нали шефовете си правят кинтите всяка година . Пет пари не дават за по-голямо развитие на отбора . Трябва да се сменят изцяло ръководствата на тези клубове ,от начало до край и да се поставят нови хора , за да има някаква промяна. Иначе всичко ще си продължава по старо му . Само ви лъжат вас феновете и си правят гаргара с вас, че видите ли вече следващата година ще бъде по-добра от сегашната . А то е ясно че промяна няма да има . И така паричките си им вървят , онея си правят пачките ,а феновете духат супата. Я им кажете да си гледат работата и че така няма да станат нещата . И да се омитат от ръководните места или няма да им купувате билети и да им ходите на мачовете. Можете ли да го направите това ? Направете им един бойкот и като видят на къде отиват нещата, и че няма повече да текат пари в джобовете им , ще се изнесат тихомълком като мишки .

nikolaigalata
08.10.2016 21:36

Изведнъж ми се издигнаха в очите двата отбора - Левски и ЦСКА . Какви контроли изиграха само и то срещу какви именити противници, особено ЦСКА . От тук нататък очаквам подем на двата отбора и да достигнат висоти които никога до сега не са стигали .
Мога да спя спокойно вече .

Barca_For_ever
08.10.2016 18:34

голям контраст в контролите на Левски и цска-София

AC_Milan_92_45
09.10.2016 00:37

А в началото на сезона кой какви контроли играеше. Левски спеше по полянте, у вип зоната на опонентите си