Пенев: Отиваме в Москва, за да отбележим

23:36
Пенев: Отиваме в Москва, за да отбележим
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от факта, че "армейците" не допуснаха гол срещу Динамо Москва.

Наставникът все пак изрази съжаление, че тимът му не е успял да отбележи, но обеща в Русия "червените" да търсят гол и отстраняване на съперника. Пенев благодари и на публиката за подкрепата през целия мач.

"Малко съжалявам, че не успяхме да победим, въпреки че създадохме някои много добри положения за гол. Имахме и една изключително чиста ситуация, но за жалост я изпуснахме. Все пак 0:0 като домакин е един прекрасен турнирен резултат, тъй като не допуснахме гол в нашата врата, а именно това бе основната ни цел днес. Сега ще отидем в Москва с далеч по-малко напрежение върху нас и ще се опитаме да отбележим гол, който да ни класира в групите на Лига Европа", коментира Пенев.

"Благодаря на невероятната ни публика, която не ни подведе и в този мач. Поздравявам тима на Динамо, видяхте, че това е един класен състав, който е изключително грамотен тактически. Гостите играха толкова, колкото им позволихме. Желая да виждам на терена това, което тренираме през седмицата, както и себераздаване от първата до последната минута", каза още треньорът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gutito1964
21.08.2009 01:41

браво на цска имаме добър шанс да продължим нищо особено не е динамо с малко по нахална игра може да ги бием в москва браво на публиката

berbo_cskarq
21.08.2009 00:59

о4евидно играем добре макар и с юно6ите на отбора.на реван6а който 6те е мн тежък.като играем с и.стоянов,марко и ман4ев ако се оправи 6те отраним динамо

sasedq
21.08.2009 00:44

Шансовете на Левски са много малки за ШЛ но няма никакво значение нали ще играят в Лига Европа(освен финансово което не ме интересува).СПоред мен ще е хубаво да гледаме Литекс,ЦСКА и Левски в лига европа.Дано ЦСКА и Литекс се класират , но пък няма да е зле да гледаме и български отбор в групите на ШЛ.

proffesor
21.08.2009 00:08

Изкуствено прехваленият "гранд" Динамо М, с нищо не е по- добър от Бате или Дебрецен!