Логичното се случи и паднахме в Париж (видео)

23:37
Логичното се случи и паднахме в Париж (видео)

Националният отбор на Франция победи България като домакин в квалификационен мач за Световното първенство през 2018 година. Двубоят на "Стад дьо Франс" в Париж приключи при резултат 4:1 за петлите. В другите два мача от групата Швеция победи Люксембург като гост с 1:0, а Холандия постигна домакински успех над Беларус с 4:1.

 

Трикольорите шокираха петлите още в 6-ата минута, когато Михаил Александров реализира от дузпа. Тя бе отсъдена за нарушение на Саня срещу Георги Миланов. Футболистът на ЦСКА Москва получи извеждащ пас по лявото крило, напредна мощно, развинти защитника на французите, който го фаулира и италианският рефер Лука Банти посочи бялата точка.

 

Франция отговори с опасно положение в 9-ата минута, когато Гамейро овладя топката и стреля от 6-7 метра, но Димитър Пиргов със самоотвержен шпагат блокира шута на нападателя. След тази ситуация домакините упражниха натиск, но българският тим се бранеше добре до 23-ата минута, в която петлите изравниха. Бакари Саня получи извеждащ пас по дясното крило и центрира към Кевин Гамейро, който с глава вкара в долния десен ъгъл на Владо Стоянов.

 

Само три минути по-късно домакините осъществиха пълен обрат. Димитрий Пайе центрира почти от тъч линията и изненадващо топката влетя в мрежата на България за втори път. В 38-ата минута резултатът набъбна на 3:1. Димитър Пиргов подаде на Антоан Гризман, който с шут по земя от дъгата вкара в долния ляв ъгъл на Стоянов. Три минути по-късно трикольорите организираха добра атака. Марселиньо преодоля двама противникови футболисти и влезе в единоборство с трети играч на петлите. Последва рикошет, след който топката попадна в Ивелин Попов. Той стреля силно от 17-18 метра, но високо над вратата.


Само 180 секунди след почивката домакините бяха близо и до четвърто попадение, когато Пайе центрира към Кошчелни, който стреля с глава, но за наш късмет в аут. Сериозният натиск на французите даде за пореден път резултат в 59-ата минута, когато отлична комбинация Пайе-Гризман завърши с подаване на втория към съотборника му в Атлетико (Мадрид) Кевин Гамейро, който изпревари Миланов и от 5 метра разстреля Стоянов за 4:1. В 77-ата минута Пайе изведе Матюиди сам срещу вратаря, последва изстрел в лявата греда, а при добавката на Сидибе топката рикошира в крак на български бранител и излезе в корнер.

 

Стартови състави:

 

Франция: Лорис, Курзава, Варан, Погба, Гризман, Пайе, Гамейро, Матюиди, Сисоко, Саня, Косчиелни

 

България: Стоянов, Страхил Попов, Ал.Александров, М.Александров, Костадинов, Ив.Попов, Марселиньо, Пиргов, Г.Миланов, Ж.Миланов, Дяков

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

REVOLUTION_
08.10.2016 11:30

Има ЦСКА има национален, няма ЦСКА няма национален, това е положението. От кой отбор тръгнаха българските голмайстори от 94-та?

Man_Red
08.10.2016 13:29

хахахаха

putopalo
08.10.2016 12:31

Това звучи като приписваната на тавариш Висарионович фраза: Има човек-има проблем,няма човек-няма проблем.

Santti
08.10.2016 10:43

Сега каквото и да говорим, 80% от футболистите им играят в топ 10 на Европейските отбори. Нашите толкова могат толкова правят. Реално те могат повече просто няма кой да ги накара. Гледах мача и реално ако нашите момчета си повярват и треньора, ако е с големи топки и им вдъхне увереност нещата, ще се променят. Ама първо трябва да се махне перуката.

Ordinary
08.10.2016 10:43

Ако защитата ни не беше съставена от аматьори , можеше и да не получим 4 гола. Не мисля , че Владо Стоянов има някаква вина , че пред него играеха некадърници.

mitko1010
08.10.2016 10:31

Каквото и да се говори, Франция си имат много качествен състав. Треньорът им обмисля как да върне Бензема. Ако това стане, ще имат невероятна нападателна мощ. Вярно е, че в момента Бензема не е в най- добрата си форма. Загубил е скорост и изглежда натежал, но все пак играе, защото е любимец на Перес. Жиру, Бензема, Гамейро, Гризман- невероятен квартет. Надявам се да го върнат в отбора, че току- виж това му помогне да си върне частично добрата форма.

LosBlancos7
08.10.2016 10:41

Аз предпочитам Бензема да ги отреже и да не се върне въобще.Те се подиграха с него и е логично като тръгнат да му се молят той да им посочи вратата.Бензема винаги е бил най-големият теглич на Франция и точно неговата липса попречи на Франция да спечели финала.В Реал не е типичният таран,но за Франция го играе повече такъв,а като изключим тромавия и бавен Жиру,те нямат реален таран и точно там им е проблема,защото се видя че срещу по-грамнотни отбори които знаят как да се защитават,Гризман не знае къде е и какво се случва.Бих прибавил и това че Бензема постоянно се връщаше контузен от националните мачове,така че НЕ благодаря.

simi91
08.10.2016 08:30

а бе вие вярвате ли си хахаха "дано бием Швеция", "трябва да взимаме точки, за да се класираме", сравнявате ни жалкото подобие на футболен отбор с отбори, като Уелс, Исландия и Швейцария. ХАХАХАХАХАХА Когато един отбор не може да направи 3-4 поредни паса, отчайващ е в защита, а в атака ги води измислен нападател, като "Попето", обикновено няма място за надежда и вяра.

sviliev
08.10.2016 14:48

А ти можеш ли да четеш или си неграмотен? Казах, че тези отбори трябва да са ни мерило, не съм правил сравнения. Недей да се заяждаш, след като не си разбрал смисъла на казаното от мен.

zlobar4o
08.10.2016 08:14

Хората са казали " срамна работа няма " нали Хубчев ...

Dann33
08.10.2016 03:32

Надявам се да победим Швеция поне :/

sviliev
08.10.2016 01:51

Като стана въпрос за Исландия и Уелс... еми, по 4 точки имат дотук, нищо чудно поне един от двата тима да бъде в Русия. Вижте и Швейцария какви резултати постигна в последните 15 години - те нямат изпуснат голям форум от Евро 2004, с изключение на предното европейско. Хърватия и те почти нямат пропуск. Дори Унгария се класира на европесйко, че дори мина и груповата фаза. Трябва да направим всичко възможно да бием т.нар. джуджета, да взимаме минимум 4 точки от тимове като Литва, Латвия, Естония, Кипър, Грузия, Македония, Азербайджан, Казахстан и т.н. и да взимаме точки и от отбори на средно равнище, като Швеция, Дания, Полша, Чехия, Турция, Сърбия, Швейцария и т.н. На първо време това трябва да направим, ако искаме на Евро 2020 да се класираме. На световно първенство, с този му формат, няма да се класираме минимум още 15 години.

sviliev
08.10.2016 01:44

Най-голямата наслада от този мач бе в 5 минута, когато Миланов развинти Саня. Бих искал повече такива неща да виждам от нашите играчи. И браво на съдията, че посмя да отсъди дузпа. Тя не бе от най-чистите, но не виждам нищо спорно в нея, както някой бе писал долу. Дузпа си е, но много съдии не биха я отсъдили.

sviliev
08.10.2016 01:22

Нас не ни касае особено франсетата на какво ниво са, казах ви, че когато ги ударихме два пъти в квалификациите за САЩ'94 имаха по-добри футболисти от сега. Въпросът е ние къде сме на футболната карта на Европа и света. Отдолу някои пишат, че с желание и мотивация планини се повдигат. Това не е достатъчно, момчета. И аз мога да съм мотивиран да работя в НАСА, но като не ставам, как да ми се получат нещата?

Срещу Швеция имаме 10 процента по-голям шанс от днес. Шведите доста свалиха нивото в последно време, на еврото ги гледах и в трите мача - вярно, играха срщеу стойностни отбори, но не показаха абсолютно нищо, бяха един от най-безличните отбори. Те поне технически не ни превъзхождат толкова, колкото французите. Там трябва да се хвърлим яростно и с малко шанс може и да вземем нещо, въпреки че са ни кошмарен противник в исторически план.

qdReniq
08.10.2016 01:13

Кой колко струва няма значение ,11 човека играят срещу други 11 ,с желание,себеотдаване и хъс за победа чудеса се постигат ,планини се повдигат просто ги няма тези качества в нашите национали.

sviliev
08.10.2016 01:03

По-лошият резултат от днес, мен ако питате, е загубата на младежите с 0:3 вкъщи от Дания. Отново няма да се класираме на европейско. Е, няма как да имаш добър национален отбор по футбол, ако юношеските и младежките ти формации не се класират на големи форуми. Тия от 94-та да не са паднали от небето? Ние допреди 20 г. имахме страхотни успехи сред подрастващите, затова имахме и боеспособен мъжки отбор след това.

Преди 2 г. май, се бяхме класирали на европейско за юноши до 19 г., ако не се лъжа. Но не виждам някой млад български играч, да кажем между 18 и 21 г. да играе сериозна роля в някой реномиран отбор. Възлагаха се големи надежди на Антонио Вутов, на братята Цоневи, на Единсон Йорданов, на Чочев, но нищо (странно защо Чочев не е налаган в националния, все пак играе в Серия А). Преди време същата работа се случи със Спас Делев, Тонев и т.н. Единствено Георги Миланов успя да постигне нещо по-значимо...

Parisian
08.10.2016 01:05

Остана ни само да претендираме с това какво сме постигнали преди за жалост времената се менят са каза ли хората.

putopalo
08.10.2016 00:58

До коментар [@comment 1929848] от [@user shoshibgFB]:

Ха ха,значи си грамотен,аз си помислих че си някакъв бежанец,който не знае как се пише България.

sviliev
08.10.2016 00:53

1:4 пак не е толкова зле, имайки предвид, че това е най-трудният ни мач в групата. Аз се бях притеснил, че можем да отнесем 6-7 гола. Постоянно преди мача говореха за срещата от 1993 г., но няма никакви прилики. И то най-вече в нашия лагер, защото тогава имахме не по-слаби играчи от французите, а сега разликата в класата на двата отбора е космическа. Футболът е колективен спорт, но когато противникът те превъзхожда и технически, и тактически, и физически, и мисловно, и като скорост, тогава трябва да се надяваш на чудо, за да вземеш точки. Това е сякаш да удариш петица от тотото.

Що се отнася до играта, наблюдавах само първото полувреме и мога да кажа, че играха според възможностите си. До изравнителния гол се бранихме много добре, влизахме здраво в единоборствата и не оставяхме големи пространства на французите. Но допуснахме два леки гола, след това и трети и дотам. Че нямаме класа е ясно, но бие на очи, че допускаме елементарни голове, от никакви ситуации, а и нямаме реализатор. Направи ми добро впечатление това, че на няколко пъти Миланов и Марселиньо минаваха по няколко играчи на Франция с топка в краката. Това са ни единствените стойностни играчи. С други думи, имаме добри плеймейкъри, но нямаме нищо друго. За да имаме успехи, ни трябват поне още трима души на тяхното ниво.

А колкото до французите - в послендите 2 г. са един от двата най-добри отбора в Европа, освен това тази генерация френски футболисти е най-силната им в последните 10 г., но никой не може да ме убеди, че е по-добра от тази, която победихме едно време. Сега бих отличил единствено Гризман и донякъде Пайе и Погба. Докато през 93-та разполагаха с Кантона, Папен, Десаи, Дешан, Блан и пр. Но тогава ние имахме Стоичков, Балъков, Пенев, Костадинов, Лечков и т.н.

ComsteR
08.10.2016 01:46

Абе колко да е залязващо, Макелеле беше титуляр в Челси, Анри и Абидал в Барса, Виера в Интер, Малуда,Бензема,Евра, от тези по онова време, нямаше един над 31-32. Тулалан,Диара,Насри и Галас също.

sviliev
08.10.2016 01:41

Исландия и Уелс нямат вина, че така се разпределиха отборите на елиминации. Плюс това едните победиха Австрия и Англия, а другите се подиграха с Русия и Белгия. Слаби отбори няма да пишат тройка на Белгия, да знаеш. Испания е класа, но в момента се сработват, още им е трудно да намерят ритъма след оттеглянето на основни играчи в последно време. Белгия и аз мисля, че като единици са над Франция, но те нямат победа над гранд. Загуба срещу Аржентина, загуба срещу Италия, когато бият гранд, тогава могат да претендират за нещо значимо.

ComsteR
08.10.2016 01:35

Кое е заслужено не разбрах? Потокът ли? Или това, че са късметлии? Айде да си дойдем на думата а защото жребият ги сложи в лесна група, първият им сериозен тест беше полуфинала срещу Германия, които си размениха по-едно поливреме. Финалът срещу средна класа затворен отбор беше показателен как точно са на 2-ро място в европа. В топ 3 може да са въпреки, че поколението на Белгииците като единици е много по-силно. Испанците и Германците дори няма да ги коментирам, може би ерата на Испания свърши, но си остават сила и го доказаха срещу Италия, която отправи точен удар 65 минута. В световен мащаб ще се разбере след 2 години.

sviliev
08.10.2016 01:16

Е, какво 2008-ма? Застарял и грохнал отбор бяха. Единствено Рибери и Малуда бяха на ниво, за други не се сещам. А помниш ли кой им бе треньор? Един ненормалник, който се изпокара с всички звезди. Изводите си ги вадя от последните 2 години. И не споменавай Англия, че е смешно, те никога не са били сред грандовете на национално ниво. Винаги са си излагация, не само на последното европейско. А Уелс и Исландия заслужено си стигнаха съответно до 1/2 и 1/4, затова футболът е интересна игра. А и това няма връзка с факта, че Франция е най-добрият тим в Европа, заедно с Германия от 2014. насам.

ComsteR
08.10.2016 01:06

Как може да изръсиш такова нещо за поколението им колега?? 2008 Анри,Тюрам,Абидал,Рибери,Макелеле,Пирес. По-ранните с Зизу,Трезеге,Бартез и това с Платини не са за коментар изобщо. Как са втори в европа не ми е ясно? Изводите си ги извади от Европейското ли? Това европейско си е беше пародия с тази Англия излагация и Уелс и Исландия на 1/4 финалите.

blue_fenchee
08.10.2016 00:43

Защо да се борим с Люксембург само? Можем да завършим без проблеми и пред Беларус.

Parisian
08.10.2016 00:39

Истината е,че национален отбор нямаме от много години насам затова се радваме и ''завижда ме '' на държави като Испания,Италия,Германия. Най-тъжното е,че българския фен е лишен от тръпката която отборите на другите държави доставят на привържениците си.

nikolaigalata
08.10.2016 00:35

Най-добре да дават български паспорти на тези които още нямат от Лудогорец и да ги взимат всички в националния. Без Стоянов и без Кешерю естествено .
Така поне ще имаме много по-големи шансове да се класираме , а сега можем само да се борим с Люксембург за предпоследното място .

putopalo
08.10.2016 01:17

Ами не съм съгласен,Ники.Ако не можеш да си задоволиш жената,защо тръгваш да натурализираш комшията за съпруг.Не ми давай за пример франсетата,маври и негри ги трескат яко.

Parisian
08.10.2016 01:16

То вече и германците са чисти германци *joking*.

ComsteR
08.10.2016 01:11

Французите са Африканци, Бензема и Зизу са Алжирци даже.

nikolaigalata
08.10.2016 01:09

Работата на треньора на националния отбор е да направи селекция от най-добрите и можещи играчи в България . Какво значение има че някои щяли да са натурализирани българи ? Във отбора на Франция само бели 100 %-тови французи ли видя да играят . В националния отбор трябва да играят играчи които могат, а не да са само от Левски и от ЦСКА и вече ние да се надяваме да вкараме някой случаен гол . И в същото време пък да се надяваме противника да си изпусне всички положения и ние да победим на късмет. Така не стават нещата .

putopalo
08.10.2016 00:42

То и от бежанците около Лъвов мост може да има професионални футболисти,поразпитай и дай да говорим с Перуката да им вади паспорти и да ги вкара в националния.Ти може да прибираш едни тлъсти комисионни и няма да ти се налага всеки път да рискуваш по 1000 лева за залози.

nikolaigalata
08.10.2016 00:27

Ако имахме треньор ,който поне малко да има поглед върху играчите ,първо щеше веднага да смени вратарчето ни и то за винаги . Нашия вратар след някоя друга година ще заприлича на Лилчо Арсов - дебелия.

nikolaigalata
08.10.2016 00:38

Срещу нашите ми е съвестно и не залагам . Щото хем искам да бием , а в същото време да залагам срещу тях. Но като се замисля то с този вратар може да залагате винаги срещу нашите и ще печелите. Печалбата ви е в кърпа вързана .

putopalo
08.10.2016 00:29

Изтряска ли една хилка на Франция с хендикап,поне теб да не те мисля.

Nelly_Lazio
08.10.2016 00:19

просто ги отписвайте тези тъпанари отвсякъде.. свирка не става от тях

ComsteR
08.10.2016 00:18

Трачино, а тази Франция е толкова слаба, колкото не ви се мисли! Сами се бихме, до голът им стояхме отлично. След това се осра*ме сами. Владо рибока избиваше топките които трябваше да хване, а тези които трябваше да ги избива ги хващаше трагично. Първият гол при центриране ми стои в близкия ъгъл на голлинията а не направи крачка напред, имаше ли я тая крачка я избиваше. Вторият същата глупост пак от Владко. Третият гол коментарът ми е излишен, хандикапа е игран! Никаква връзка между защитници и халфове, а нападател кой игра? Няква преса видяхте ли?! Мишо гредата какво прави и той в националния? Пусни Тонев,Чочев и Гълабинов направи някакво ядро..Колко трагичен беше Путьов...Все пак 20-те минути бяха качествени, Хубчев все пак е от 4 дни начело. Странно но ще сложа за x2 срещу Швеция.
Алтернатива на Митрев как ще намерим е въпроса...

lilikoli
09.10.2016 01:53

е и като Марселиньо е минал Погба да не би да е по-добър от него. Надут балон го наричаш само защото отиде в Юнайтед до преди 2 месеца всички се кефихте на Погба и говорихте колко бил добър. Погба си е класа и въпреки,че не е в добра форма е 10 пъти по-добър от всички наши халфове взети заедно

ComsteR
08.10.2016 16:29

Вместо да се правиш на разбирач, следи играчите първо преди да пишеш имена на тотално изпяти песни и слаби Френски звезди, защото ако Мангала,Садибе,Жиру,Саня,Валбуена,Бен Арфа,Шнайдерлин и повече от тези които си казал са невероятни смени спорта!!! За справка Белгийците ще ти кажа състава им, Азар,Де Бройне,Мертенс,Лукако,Караско,Витсел,Куртоа,Моние,Вертонген,Компани,Бентеке,Батшуай,Фелайни,Наиголан,Миралас,Чадли,Ориги,Янузай и др. Немците Йозил,Дракслер,Шурле,Ройс,Кимих,Нойер,Боатенг,Хумелс,Хектор,Кроос,Гюндоган,Гьотце,Гомес,Мюлер,Тер Стеген, Сане, Майер,Дахуд,Шахиб и още 10 играча поне които не се сещам в момента. Испания Де хея,Рамос,Пике,Албиол,Карвахал,Алба,Иниеста,Бускетс,Силва,Навас,Нолито,Витоло,Мората, Коста,Васкес,Начо,Иско,Алкасер,ФабрегасМата,Асенсио,Белерин,Касорла,Аспиликуета,Рейна,Коке,Деуфоело,Адурис,Мунаин,Суарес,Хави Мартинес,Сориано и Алкантра. Спокойно можеш да запалиш джапинте са и да си пуснеш някон африкански филм, може да видиш тамън Погба,СъсОкото,куРзава,Саня,Юмтите и другите "Французи"

ComsteR
08.10.2016 16:12

Хахахахаххахаха толкова не съм се смял от много време, оправй ми деня, благодаря ти! Къде беше тази величествена Франция 2012? Или 2014? Или 2016? Я се стегни малко а?

Amateur2017
08.10.2016 10:29

По принцип имената не са всичко. Трябва и колективна игра. Ти като видиш и състава на Испания е също не по-малко впечатляващ като имена. В някаква степен и на Германия и Белгия. Но трябва КОЛЕКТИВНА игра. Така че на теория си прав. Французите отново сбраха най-доброто от колониите си и пак имат силни играчи. Към момента показват и страховита отборна игра. Но... много неща може да се случат.

bacardy_breezer
08.10.2016 08:41

Лорис, Арелоа (уникален млад вратар от ПСЖ, на който предстои бляскава кариера), Варан, Курзава, Дин, Саня, Косчиелни, Сидибе, Мангала, Юмтити, Мамаду Сако, Зума, Рами, Евра, Погба, Матюиди, Кондогбия, Канте, Муса Сисоко, Пайе, Шнайдерлин, Валбуена, Гризман, Гамейро, Марсиал, Коман, Жиру, Лаказет, Осман Дембеле, Бен Арфа, Бензема.... Айде кажи ми кой друг има такива футболисти... Франция са УНИКАЛНИ в момента !

bacardy_breezer
08.10.2016 08:30

Говориш глупости в момента... Франция в момента са най-силния отбор в Света. Наказаха Германия без особени проблеми преди няколко месеца. Аржентина са пълен смях - те имат 10 нападатели от ТОП световна класа, но дотам... Само с нападатели няма как да играят - защита и халфовата линия са им напълно посредствени, както и вратаря. Бразилия няма да ги коментирам изобщо - те са трагикомични последните 5-6 години. Уругвай и Чили в никакъв случай не са на нивото на Франция. Испания също са доста по-слаби от отбора, който бяха в златните им години (2008, 2010, 2012). Белгия на хартия са добри, но се видя на еврото, че като излезнат срещу някой по-грамотен отбор и заминават директно. Така че тия изказвания, че Франция ще бъдат отстранени лесно от посочените отбори са смешни *smile* Естествено, всеки от тях ще се опъне на французите, но чак лесно да ги отстрани.....

blue_fenchee
08.10.2016 01:01

Ами точно супер отбор си имат Франция и не смятам, че отборите които изброи ще ги отстранят без проблем, осообено пък за Белгия. Но всеки има свое мнение по въпроса. И да, не ти прочетох коментара до края и не видях,че си писал същото, сори *lol**smile*

ComsteR
08.10.2016 00:47

Още него да добавя, ако си беше направила труда да прочетеш целият ми коментар, щеше да видиш "Хубчев все пак е от 4 дни начело. " не ти се сърдв все пак *wink*

ComsteR
08.10.2016 00:44

Чакай малко, я ми кажи, къде беше Погба днес? Марселиньо му счупи кръста два пъти. Прехвалени балони не ми ги хвали! Имат Гризман,Варан,Лорис,Матюиди,Марсиал,Косчелни(донякъде),Курзава и не толкова качествените Жиняк,Сисоко,Саня,Гамейро. Аржентина,Бразилия,Чили,Уругвай,Германия,Испания и Белгия дори ще ги отсранят без особенни проблеми. Срещу Немците в Франция,биха след два гола на Гризман единият от Дузпа в 45минута мисля. Германия стоеше по-добре ако си гледала мача. *smile*

blue_fenchee
08.10.2016 00:26

Напротив, Франция е един от най-силните отбори в света в момента.Имат играчи като Погба , Гризман и Пайе. Очакваше се да паднем. И няма как да искаш да пуска Тонев,Чочев и другите защото Хубчев е само от седмица ии нормално е да избере като първи мач футболистите пускани най-много за България до сега.

tishoshprica
08.10.2016 00:17

що не псувате петев бе идиоти - или от другия мач почвате хубчев - тъпанари такива за вас всички са послушковци ако не са от уевски или цска - толкова можем не е нужно да псуваме някой той неможе да им мести краката пък и някой път и желани е да имаш не става- лека вечер педали аз си оставам българин и който и да е треньор на България ще го подкрепям дори да играем с куци магарета аре лека .

shoshibgFB
08.10.2016 00:16

Тъй като не живея в БГ от бая години и не съм севсем запознат със ситуацията, да ви питам колеги, защо не викат Кайсара в националния? Има си паспорт, играе му се за БГ (доколкото знам), на супер години е, и е по-добър защитник от който и да е в отбора.
Вместо да ги мъчим от мач на мач с нови и нови комбинации които явно не работят...

Виждате кой играе най-сърцато, и кой пее химна с кеф: бразилчето!

putopalo
08.10.2016 00:27

Абе кво ме интересува че не живееш в "БГ"(предполагам че си искал да напишеш България).

marinov_user
08.10.2016 00:10

Треньора си го каза: .....искам да виждам поне желание . Качествата които имат тези момчета са такива, нямаме големи футболисти. Но поне спортна злоба да имаше, поне да се мъчеха. Не се опитахме да компенсираме футболната си немощ с мъжка игра. Дано се замислят поне малко, това им е професията която би следвало да ги храни

Kalinho
07.10.2016 23:52

лично според мен имаме някакъв напредък. 3 гола като домакини срещу 4 като гост на Франция си е напредък. Мисля да се пробвам срещи Швеция един хубав Х или една изненадваща 2ка *smile*

selection
07.10.2016 23:47

Абе пичове вие какво очаквахте ? Че ще победим един от 3-те най-добри отбори в света в момента ли ? Поне през първото полувреме се видя, че зоновата защита работеше добре и момчетата се раздаваха на ако не на 100 то на 90%.Сега важното е да видим какво ще направим срещу Швеция.За мен това е правилната ни игра, зонова защита и игра на контри срещу отбори от калибъра на Франция, Холандия и Швеция..

Kireto1232
07.10.2016 23:45

Няма какво да се лъжем ,който и отбор да гостува в Франция , с този състав с който разполагат петлите ,могат да смачкат всеки отбор .. Жалко наистина но дано с Швеция покажем по-добра игра и да не правим такива грешки в защита ...

ComsteR
08.10.2016 01:08

Холандия не знам но Уругвай,Чили,Аржентина,Бразилия от латиносите ще ги праснат.

sviliev
08.10.2016 01:04

Холандия и Уругвай няма да бият Франция. Испания и Бразилия в един мач могат, но са по-слаби от французите в момента. За Германия и Аржентина съм съгласен - могат да ги бият и да ги надиграят.

petko9305
08.10.2016 00:59

Сигурен съм, че отбори като Германия, Аржентина, Бразилия, Уругвай, Испания, Холандия и др. ще спечелят лесно срещу Франция. Франция са добри, но далеч от изброените отбори.

Parisian
07.10.2016 23:42

Можеше и повече да ни надупчат като знаем срещу футболисти от какъв калибър играхме. Жалко,че не спечелиха европейското.

lilikoli
07.10.2016 23:38

Направо жалко,а имайте в предвид,че французите не показаха и 70 % от това на което са способни и ни прегазиха най-вече в центъра. За защитата ни нямам коментар.

Teemo
08.10.2016 00:03

Именно и точно затова трябваше да се помага повече на защитата. Нямаме играчи и класа, това е. До утре може да обвиняваме защитата, ама видехме с едни защитници ни вкарват 3 гола Люксембург, а с други 4 Франция.

lilikoli
07.10.2016 23:52

Напред нямаше какво да се направи, защото в центъра вземехме ли топката в 90 % от случаите си я връщаха за 5 секунди иначе ето в началото не успяха да го направят и бяха наказани. Иначе определено Франция са на светлинни години от нас.

Parisian
07.10.2016 23:47

Може би късмета ги лиши.

Teemo
07.10.2016 23:45

То да беше само защитата... Кажи напред какво направихме като изключим атаката за дузпата. Пред защитата има и други хора. Просто нямаме играчи да се противопоставим на отбори като Франция. Който и да играеше в защита резила беше сигурен.

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.10.2016 23:43

Аз още не мога да повярвам,че не спечелиха Европейското.Показаха около 40 макс 50% от това на което са способни.Даже Гризман не играеше сериозно и пак има най-големия принос.Иначе за нашите какво да се каже освен,че не се раздават.

KuRcho_
07.10.2016 23:31

Страхил Попов налиправи много добър мач пък и отгоре нс това с дъвка играе *lol*

Ginekologaa
07.10.2016 23:21

В момента Фарьорски острови ще ни отнесат с хк

manunitedevils
07.10.2016 23:19

И 10 гола да ни вкарат няма да забравят Емо Костадинов!

mitko1010
07.10.2016 23:17

Гордост, че играхме срещу Франция. Нашите просто физически не са за този форум. В отбора на Франция играят предимно тъмнокожи футболисти, а те се славят като най- добрите атлети на планетата. Не съм очаквал чудо, българите вкараха 1 гол и после ,, петлите'' ги накълваха яката. Нищо ново под слънцето.

bacardy_breezer
07.10.2016 23:07

За тва беше яко да сме с Италия последните години щот те като вкарат 1 гол се прибират и не ги боли да се напъват повече, а франзуци, испанци, германци дерат докато не надуе свирката съдията. Може и на 6-7 да ни качат. *sad*

night_wolf1984
07.10.2016 23:10

само,че на кой от наще ще надуе свирката съдията!!

Parisian
07.10.2016 23:09

Италианците са по-жалостиви. *joking*

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.10.2016 23:05

Айдееееее 4-ка Гризман с асист.Това е само 1/5 от разликата в класите.

bacardy_breezer
07.10.2016 23:05

Французите сигурно тренировките са им по-тежки от тоя "мач". Като колчета са нашите. Дано преборим Люксе за 5тото място, макар че ни чака тежък мач там.

putopalo
07.10.2016 23:00

До коментар [@comment 1929786] от [@user celtic]:

Дано поне е красив,че комбинацията тъп + грозен няма много успех последно време.

night_wolf1984
07.10.2016 23:11

ще сменяме мастиката със ром...сезона го изисква!!!

putopalo
07.10.2016 23:09

За сега сме на ракия,ако се стигне до мастиката,ще има проблеми😜

night_wolf1984
07.10.2016 23:05

хах...красив и тъп...пак не е оптимална комбинация...4-1...и да паднем и да бием..с мастика ще се напием!!

bacardy_breezer
07.10.2016 23:00

Бахти забравил бях колко е яко чувството националния ти отбор да бие... До 20минута докато водехме ми беше супер яко, а са като ги гледам колко са безпомощни ми идва да спра телевизора да не се ядосвам *sad*

celtic
07.10.2016 22:48

След леко подарената дузпа нещата си дойдоха на място...дано не им се играе второто полувреме на франсетата че лошо...дебелият Владко пак върши чудеса под вратата....а коментаторите в студиото на К1 направо къртят мивки и свалят плочки.....
*lol*

djarata
07.10.2016 22:45

До коментар [@comment 1929772] от [@user putopalo]:

Ем тогава кво ма разпитваш за неща ,които не са свързани с темата?Искаш се запознаем ли *joking*

MaLkO_LuD94
07.10.2016 22:45

До коментар [@comment 1929773] от [@user vlatkyn]:

Боли ме чо*ката за вашето мнение това не го ли разбрахте *joking* Вкараха ли ни 2 гола заради 2-те говеда вкараха ни точка пък вие ако щете целия сектор Б се изсипете тук знаете през къде сте ми *beer*

akdogg
07.10.2016 22:59

Те от гегата не разбират ти с думи искаш да ги убедиш. Тези двамата ако бяха футболисти щяха ли да пасът на Герена

danialves2
07.10.2016 22:37

Загуба от Франция в Париж се преживява лесно, но така да им подаряме голове наляво-надясно е просто недопустимо. *stop*

ComsteR
07.10.2016 22:33

Два изцяло наши гола ни вкараха. Тоя некадърник Пиргов и като зрител не трябва да бъде пускан.

ComsteR
07.10.2016 22:31

Марселиньо направи два пъти крив балона Погба.

vlatkyn
07.10.2016 22:29

Много некадърни футболисти са нашите, никой треньор не може да постигне нищо с такива нещастници.

bacardy_breezer
07.10.2016 22:28

Нямаме защита и това е.... С тоя гол от дузпа дет го вкарахме се обнадеждих, че чудото е възможно при една железна игра в защита. Да, ама не *joking*

MaLkO_LuD94
07.10.2016 22:26

Абе тези от Подуене как смеят да ги пускат да пасът тревата по-време на мач *confused* Така ги бъркат с футболисти *joking*

MaLkO_LuD94
07.10.2016 22:38

Ох леле удари ме в сърцето тази вечер няма да спя *beer* Я дай някой нов лаф че тоя ти се изтърка вече *beer*

gL_Manekena
07.10.2016 22:34

*lol* Ех оправи ми вечерта, за сметка на нашите футболери *sleep*

putopalo
07.10.2016 22:31

Виждам,че пак си станал топ коментатор в уинъра,издигаш се в живота лека-полека.

rekontra
07.10.2016 22:20

Няма ли кой да ги съблече тия футболисти ? За какво да ги подкрепям? Че разхождат фланелката и ръсят майтапи наляво-надясно из целия терен.Не е нормално натурализирания бразилец да се раздава най-много в националния ни отбор.Критика заслужава и Влади Стоянов,просто не е във форма човека.Не виждам защо е под рамките на вратата.Франция си е отбор най-малко 2 класи над нас,но поне да покажат желание,да покажат хъс...

bacardy_breezer
07.10.2016 22:29

Марселиньо пееше химна най-въодушевено от целия отбор *smile*

Ginekologaa
07.10.2016 22:19

Стоянов закопа Лудогорец сега и в национала е мега слаб

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.10.2016 22:14

Ами oбщо взето им свърши загряването.

Turek
07.10.2016 22:16

Нищо особено не са създали до сега но ние си имаме риба на вратата.

gL_Manekena
07.10.2016 22:12

Лилчо Арсов виждате ли го, дори за топката ме се хвърля.....Срам!

Toshiro1900
07.10.2016 21:58

Националите не мога да ги разбера, правят хиксове с Италия, бият Португалия, сега водят на Франция, а пък така да се излагат срещу Япония,Малта и Люксембург...никва логика няма*lol*

djarata
07.10.2016 22:24

Забавен си обаче..

putopalo
07.10.2016 22:22

Абе,теб може да те кефи и да си гей,но не е нужно да го афишираш.Някой ще си помисли че така е правилно.

djarata
07.10.2016 22:17

Ддз щот ма кефи.

putopalo
07.10.2016 22:11

Аз незнам защо пишеш "наще",пробвай с нашите,наш'те,наште.

Toshiro1900
07.10.2016 22:07

Знам че Япония си е стабилен и доста силен отбор, ама 7 парцала от тях си е луда работа откъдето и да го погледнеш*smile*

djarata
07.10.2016 22:04

Япония са много напред от наще ппц ,не знам ,защо ги слагаш при Малта и Люксембург

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.10.2016 22:02

Ливърпулска му работа,бият големите,а падат от малките.А сега сериозно,според мен Франция още не са загряли това е една от главните причини да водим.Освен това Погба е в кошмарна форма.

Rezors
07.10.2016 21:54

Буумм, вземи тва начало. *lol**lol**lol*
Ако сега свирим края на мача ще е страхотно, да го дават на 30 минути полувремето поне. *joking*
Много добре спечелена, а и изпълнена дузпа. Браво! *thumb_up*

KuRcho_
07.10.2016 21:53

Аидеее 3 на 0 10 на 0 аиде са БЪЛГАРИИ ЮНАЦИИ

putopalo
07.10.2016 21:48

Наште машини ще вземат да направят некой Х да прецакат тотото.

ale301
07.10.2016 21:55

То затова тоя мач го играх от 3 до 5 гола,щото наще са непредвидими! Хахахаха