Светослав Дяков: Във футбола всичко е възможно

12:13
Светослав Дяков: Във футбола всичко е възможно

"А" националният отбор на България проведе своята официална тренировка на "Стад дьо Франс" в Париж, където на 7 октомври, от 21:45 часа българско време ще излезе срещу Франция в квалификация за световното първенство в Русия през 2018 година.

 

В 60-минутното занимание се включиха всички 23-ма футболисти от групата. 

 

Преди началото на заниманието Петър Хубчев и капитанът на отбора Светослав Дяков взеха участие в официалната пресконференция.  

 

"Четири дни съм заедно с този отбор. Основната ми задача бе да разбера настроението вътре в отбора, взаимоотношенията между играчите. Франция е фаворит. Това, което видях поне в началото, ме кара да съм оптимист, че можем да бъдем още по-добър колектив, а оттам и по-добър отбор. Не смятам, че мачът от 1993-та година има някакво отношение към утрешния мач. Той е добър спомен за моето поколение, но и от българския, и от френския отбор има футболисти, които не са били родени и те не се интересуват от този мач", заяви селекционерът Хубчев пред медиите. 

 

"Настроението в отбора е добро, каквото трябва да бъде за всеки мач. Знаем срещу какъв отбор излизаме. Надявам се да излезем с положителен резултат утре, във футбола всичко е възможно. С много себераздаване и с малко спортен шанс това може да се случи. Подходим ли с амбиция и желание, можем да постигнем нещо. Сигурен съм, защото не сме толкова слаби футболисти", каза капитанът на националния отбор Светослав Дяков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация