Испания изпусна Италия в Торино, Буфон закопа адзурите (видео)

00:32
Испания изпусна Италия в Торино, Буфон закопа адзурите (видео)

Отборите на Италия и Испания не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1 в мач от втория кръг на световните квалификации в зона Европа.

 

Двубоят от група "G", който се игра на терена на Ювентус в Торино, премина под контрола на иберийците, които бяха по-активният отбор.

 

След множество пропуски пред вратата на Джанлуиджи Бофун и нулево първо полувреме, Виктор Витоло изведе Ла Фурия напред в резултата в 55-ата минута, когато стражът на Скуадра адзура допусна фрапантна грешка.

 

В 82-ата минута обаче Серхио Рамос извърши нарушение срещу Едер в наказателното поле и главният арбитър посочи бялата точка. Дузпата за домакините вкара Даниеле Де Роси и оформи крайното 1:1.

 

Така лидер в групата е отборът на Албания след две победи, следван от Испания и Италия с по 4 точки.

 


Italy vs Spain 1-1 Full Highlights 6/10/2016 HD by Movie_HD_2015

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kirilov_10
07.10.2016 14:19

Киелини изтърпяваше наказание заради червения картон в миналия мач, за това игра Романьоли. Романьоли е страхотен млад защитник, той и Ругани за мен са бъдещата двойка защитници на Италия. За мен е учудващо защо не игра Верати? Пароло е играч, които може да запълва дупки и евентуално да руши играта на противника, но да гради играта трудно. Монтоливо не е лош, но просто си личеше липсата на Маркизио и Верати.

DuX4o0
07.10.2016 09:56

Лично според мен Буфон си имаше едно на ум и да не наруши правилата.Ако беше посегнал с крак можеше да направи нарушение,което съдията да разтълкува по начин,че да му даде и червен картон.Иначе безгрешни хора няма,а на Буфончето никой няма право да се сърди *smile*

bacardy_breezer
07.10.2016 08:17

Вентура излезе с много странен състав - Верати и Кандрева резерви, а Романьоли дето никога не е играл 3-5-2 в защита с Бардзали и Бонучи... Фрапантна грешка на Буфон наистина, не знам от кога не беше правил подобно нещо, но и той е човек все пак, не робот. Пак успяха да докопат Х-а адзурите и да продължат серията от над 10 години без загуба в квалификации за СП и ЕП.

biancorosso
07.10.2016 09:21

Според мен това може би му е най-голямата грешка в кариерата.Много неразчетено излизане.Испания си игра както подобава с много владение да топката, но без никакви реални опасности.А за Вентура мисля че не е точния човек за адзурите, в Италия има къде къде по-грамотни млади треньори, а те сложиха тоя дядо.Иначе тва дет го каза коментатора не го знаех че Италия има само 3 загуби от 122 мача у дома през цялата си история о_О Респект.

kapitana123
07.10.2016 02:15

Като се опиташ с нарушение да спреш голова атака, ама не се получи, след като приключи ситуацията съдията вади картонче за нарушението. Та се чудех при гола на испанците Буфон не трябваше ли да получи ЧК - явно е, че се опитва да ритне топката ама нацепи с бутоните нападател излизащ с топката на празна врата.

Ginekologaa
07.10.2016 02:26

Буахаха толкова си кух , Буфон излезе да ритне топката , но се размина с нея