Капело: Големият проблем на Реал Мадрид в момента е Кристиано Роналдо

09:33
Капело: Големият проблем на Реал Мадрид в момента е Кристиано Роналдо

Бившият треньор на Реал Мадрид Фабио Капело изрази мнение, че в момента основният проблем на Кралския клуб се казва Кристиано Роналдо.


Дон Фабио обоснова тезата си с факта, че Кристиано е най-важната фигура в състава на мадридския гранд и формата му влияе пряко на представянето на целия отбор.


"Големият проблем на отбора в момента се нарича Кристиано Роналдо. И това е така, просто защото той е най-добрият футболист на Реал, но не може да се включи на пълни обороти заради проблемите си с контузии. Има нужда от почивка, за да е отново познатият играч", сподели Капело пред "Онда Серо".


Както е известно, Роналдо се контузи във финала на Европейското първенство, след който неговата родина Португалия стана шампион на Стария континент.


Заради проблемите в коляното той пропусна първите мачове на тима си от сезона, като в Примера дивисион е записал само 4 мача, в които има гол и асистенция.


В последните си 4 мача от всички турнири Реал регистрира четири поредни равенства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
06.10.2016 11:10

Сега няма кой да им вкарва головете и се превърнаха в стария куц отбор, много звезди, дето чакат Кристиано да им направи играта, а е известно, че Кристиано им водеше отбора напред, както водеше и Юнайтед, без него нещата коренно се променят, или ако е контузен и не играе на познатото си ниво...Реал ще трябва да помислят доста, как и какво ще правят, защото Роналдо изчезне ли от светлините на прожекторите, Бейл хване ли пътя, както го мисли и Хамес, както и Иско, а може би и други футболисти, отделно имат и застаряващи, то ще имат забавни с премеждия години, а като гледам феновете им как негодуват, то нещата са наистина на ръба дори и сега, а какво ще стане, когато тези неща, дето изброих се случат?

Най-мъчно ми е за Бейл, той не играе отляво и определено играта му куца, защото виждам как всеки път наглася топката на левия си крак, просто му е неудобно и неприятно, личи си по движението му с топката, да добър играч е, дори смятам, че е много добър и можеше да се бори за много повече, ако не беше Роналдо, но реално от Реал са си виновни, купиха играч, който не беше ясно къде трябва да сложат и до ден днешен това е проблем, а след сериозните оплювания на феновете по адрес на Бейл, все още се чудя, как така той е още там, аз не бих останал на негово място...

sdw
06.10.2016 11:53

Братле, не знам защо си правиш труда да пишеш. Още от забавните ти хуморески и сектантски изказвания, никой не ти чете коментарите вече *smile* А за секундите, в които направих опит да прочета нещо, видях само как ни изгони целия отбор и ни хвърли в Б група заради едно изказване на Капело. Ако обичаш *smile*

MaLkO_LuD94
06.10.2016 11:39

С малката подробност че Кристиано никога не им е правил играта *thumb_up* Не знам защо си мислите че Реал ще е по-слаб без Роналдо *erm* Според мен ще станат много по-силни когато напусне разбира се ако вземат правилният заместник *thumb_up*