Фюри: Употребявал съм много кокаин, в депресия съм

14:12
Фюри: Употребявал съм много кокаин, в депресия съм

Световният шампион в тежка категория на версиите IBF, WBA, WBO и IBO Тайсън Фюри призна, чe в последно време е употребявал кокаин.


“Употребявал съм много кокаин през целия ми живот. Много. Но това е моят живот, нали така? Аз мога да правя това, което искам. Много използват кокаин, но какво от това? Кокаинът не се явява стимулатор за боя. Аз какво, нямам право на личен живот ли? Искат да ми вземат всичко? Не съм бил в залата от няколко месеца, не съм тренирал, защото съм в депресия. Просто не искам повече да живея, ако не разбирате за какво ви говоря. Уморих се от всичко това. И кокаинът - той е нищо в сравнение с това, че аз повече не искам да живея. Други наркотици не съм употребявал никога. Започнах да взимам кокаин няколко месеца по-рано”, заяви Тайсън Фюри пред Rolling Stone.


Фюри може да бъде лишен от титлите, които притежава, защото е използвал забраненото вещество.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumbaki
06.10.2016 08:43

Това не е най- важното според мен.Има много подобни случаи ,но нокой не ги споменава..Помните Майк Тайсън и неговите безспирни гуляи, дори сам се хвали с това, колко дрога е минала през тялото му , жени и т.н. До ден днешен да са му отнели и един пояс...!?

Ivan017
06.10.2016 04:05

Колко много хора страдат от депресия и нито хапчета вземат, нито наркотици, нито с алкохол се давят! Не съм чувал депресия да се лекува с наркотици! Особенно за спортист да каже, че е употребил наркотици поради такава причина изглежда жалко!

celtic
05.10.2016 22:13

Спокойно британски циганино...влизам ти в положвние..употребявал аъм много ракия ии не съм в никаква депресия...*lol**joking**joking*

futbolista_rs
05.10.2016 21:18

Ако не беше той тежката категория беше такова мъртвило и скука. Клинча и другите натегачи си избират удобни съперници и си играят номерцата. Може да не е читав, но е колоритен и придава нужното шоу на бокса.

Bitten
05.10.2016 19:12

Поредния 'батка' дето е винаги по-голям от живота и като го изловят в нещо почва да се прави на примадона. До вчера беше най-добрия, най-великия, спирал с бокса щото не му е на нивото, днеска го хвана ПР мениджъра му и му обясни какви глупости говори и стана депресирана малка госпожичка със самоубийствени наклонности.