Изпратиха играчи на Спарта Прага в женския отбор

14:00
Изпратиха играчи на Спарта Прага в женския отбор

Футболистите на Спарта Прага Лукаш Ваха и Томаш Кубек към момента тренират с женския отбор на чешкия гранд.

 

Но каква е причината за това наглед странно решение? В двубоя срещу Збройовка Бърно, завършил 3:3, двамата футболисти са обиждали съдийката Луцие Ратайова с обидни за дамите думи като са ѝ обяснили, че мястото ѝ е “в кухнята”.

 

Ръководството на клуба обаче не остана никак доволно от думите на своите играчи, заради което измисли интересното наказание.

 

“За да се убедят със собствените си очи, че мястото на жените не е само в кухнята, сега те тренират с нашите дами”, заяви генералният директор на Спарта Адам Коталик.

 

Конкретните думи на вратаря Кубек бяха: “Според мен жените трябва да стоят около печката, а не да решават нещата в мъжкия футбол.”

 

Клубният бос Мирослав Пелта определи думите на двамата играчи като “напълно неприемливи”. Дисциплинарната комисия към федерацията пък ще заседава по случая тази седмица.

 

В последствие Кубек се разкая като публикува в Инстаграм снимка на своята съпруга и своята дъщеря: “Обичам моите момичета и искам да постигнат в живота си нещо, с което да бъдем горди.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rock_Revolution
05.10.2016 19:28

Само ми е интересно дали СА и другите ислямски страни от близкия изток имат женски футбол и как играят забулени....*lol*

Blue_Eyes
05.10.2016 17:45

Аз между другото съм съгласен женския футбол измести мъжкия, Вместо в любимите си отбори да гледаме потни кочове, ще гледаме потни путарани.*blush* Тогава любимият ти отбор ще ти е много по-мил на сърцето отколкото да вземат кривокраките кочове. И вече съдията няма да е пе.ерас ами ку.ва.*joking*

WDale
05.10.2016 16:16

Съвсем прави са били. Ако мястото на жените беше на терена, щяхме да гледаме женски футбол в 21:45 по БТВ Екшън, а не мъжки.

WDale
12.10.2016 21:07

Като сам казваш, че не знаеш къде е, да си беше мълчал. Ти явно си някакъв от тези новите "полове" LGBT и какви там щуротии, дето не си знаят пола и мъж ли ли са, жена ли са или хермафродит. Ще ме прощаваш много, ама природата си знае работата и половите разлики (били те ръст, маса, сила, скорост или каквито и да е други генетични предразположености) не са случайност. Жена да ти играе силов спорт е като да се отопляваш на лампа или да си наливаш кока-кола в капачката, вместо в чаша. Не, че е абсолютно невъзможно, ама е тотална олигофрения. Все едно мъже да играят художествена гимнастика. Може и да може, ма освен че изглежда нелепо, тяхната грация, стойка и техника ще я постигнеш га цъфнат налъмите.

Bitten
05.10.2016 19:17

Ето за такива изказвания си стоите девствени. Мастото на жените къде е не знам, ама твоето е обратно при майка ти да ти издърпа ушите и да ти напомни от къде си дошъл и кой ти е бърсал задника 10 години.

djarata
05.10.2016 14:22

Ся ще понаебат женския отбор..ганг банг