Дубълът на \"акулите\" отстъпи с 0:2 при визитата си на Локо Пловдив

18:27
Дубълът на \"акулите\" отстъпи с 0:2 при визитата си на Локо Пловдив
Черноморец Бургас отстъпи с 0:2 като гост на Локомотив Пловдив в мач от 2-рия кръг на първенството в дублиращата група. Двубоят се игра на помощния терен на стадион "Лаута".

Младите "акули" (съставът е изграден от юноши старша възраст) бяха подсилени с вратаря Пламен Колев и защитникът Георги Терзиев от първия състав и докато те бяха на терена нулевият резултат се запази. На почивката обаче Терзиев напусна, а Колев, който имаше отлични спасявания, беше сменен принудително четвърт час преди края.

Домакините бяха включили в стартовата си 11-орка 8 футболисти от първия състав. Те поведоха в 58-ата минута от спорна дузпа, реализирана от Ангел Йошев, а пет минути преди края Емил Стоев удвои след грешка на резервния вратар Ник Дашев.

Черноморци имаха своите положения за гол, но пропуски направиха Костадин Янов, Живко Петков, Крум Стоянов и Мирослав Радев.

В следващия, 3-ти, кръг от първенството на дублиращата група Черноморец Бургас приема Берое на стадион "Лазур" в неделя /23 август/ от 18 ч. В този мач младите "акули" ще бъдат подсилени с повече резерви от представителния мъжки състав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация