Луис Енрике: Изцяло моя е вината за загубата от Селта

10:10
Луис Енрике: Изцяло моя е вината за загубата от Селта

Наставникът на Барселона Луис Енрике пое цялата отговорност за поражението с 3:4 от Селта де Виго в среща от седмия кръг на Примера дивисион.

 

"През първата част не спечелихме нито едно единоборство, не използвахме празните пространства, слабо се позиционирахме, не контролирахме играта, защото не се движихме достатъчно”, сподели Луис Енрике.

 

"След почивката успяхме да се посъбудим, но четвъртият гол просто ни съкруши. Резултатът като цяло не ме изненадва – вкарахме си и автогол, а за четвъртият гол няма какво да кажа просто”, коментира специалистът.

 
"Вината за загубата е изцяло моя. Губим и печелим заедно, но когато губим – аз имам основна вина. Този, който трябва да се поправи първи, съм аз. Аз нося отговорност за ротации. Аз трябва да бъда винен. Сезонът едва сега започва и няма да правим трагедии”, отсече Луис Енрике.


Специалистът коментира и грешката на Марк-Андре Тер Щеген, която доведе до четвъртия гол във вратата на Барса:


"Вратарят на Барселона трябва поема рискове. Сега няма да посочвам индивидуални грешки, но за нашият отбор вратарят е основен футболист. Лесно е да се критикува и да се каже, че трябва да се рискува по-малко."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари