Фабио: CR9 е най-добрият в света, но можем и без него

21:17
Фабио: CR9 е най-добрият в света, но можем и без него
Бразилският ляв бек на Манчестър Юнайтед Фабио Да Силва заяви, че тима няма да бъде по-слаб през новия сезон след напускането на Кристиано Роналдо и Карлос Тевес, въпреки снощната шокираща загуба от Бърнли с 0:1.

"Не смятам, че сме по-слаби! Клубът подписа с Антонио Валенсия, който е много добър играч и може да замени Кристиано Роналдо. Майкъл Оуен също е чудесно ново попълнение за нас. Истина е, че Кристиано е най-добрият в света, но ние ще се справим с неговата липса и ще се борим за титлата", коментира бранителят на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
20.08.2009 23:58

Оф като се почне най-добър футболист,че незнам какво си виждам. Това понятие въведено от журналистите адски ме дразни. Какво значи най-добър футболист? Всеки си има пост - най-добър халф, защитник,вратар.. Да не би Роналдо като застане на вратата да е най-добрия вратар? Или защитник? Може да е най-доброто крило в света, но не е най-добрия футболист. Просто защото такова понятие няма. Уточнението може да изглежда дребнаво, но се замислете,че на всички останали не им е особено приятно да им отнемат славата,която заслужават.

vplazarov
20.08.2009 23:02

Да Лионел Меси е доста по класен и добър от Роналдо видя се....

Crissstiano
20.08.2009 22:42

Е то си е ясно,че Кристиано в момента няма конкуренция и аз мисля,че в Манчестър има достатъчно класа за да се представят на ниво и този сезон.

pacho_vr
20.08.2009 22:08

Тоя пък и той бил най-добрия в свтета. На финала на ШЛ се видя кой е най-добрия в света слепецо *angry* *evil*