Само точка за Юнайтед срещу Стоук Сити (видео)

15:58
Само точка за Юнайтед срещу Стоук Сити (видео)

Отборите на Манчестър Юнайтед и Стоук Сити завършиха наравно в мач от 7-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят на стадион "Олд Трафорд" приключи при резултат 1:1.

 

Юнайтед можеше да открие резултата още във втората минута на домакинството си срещу Стоук. Златан Ибрахимович бе изведен отлично от Пол Погба, но не успя да преодолее Лий Грант и то на два пъти. Червените дяволи имат предимство в началната фаза на срещата, но в 14-ата минута можеха да получат гол. Тогава Шердан Шакири проби отдясно, навлезе в наказателното поле и подаде. Вилфред Бони не успя да играе с топката, но тя стигна до Джеф Камерън, който от великолепна позиция стреля слабо и в ръцете на Де Хеа. Юнайтед отговори с красива комбинация, включваща петичка на Ибрахимович и подаване на Лингард към Погба, но французинът не успя да завърши, като ударът му мина встрани от гредата.

 

В 22-ата минута Мата опита много красиво да открие резултата. Испанецът за малко да прехвърли вратаря на гостите с елегантно изпълнение, но Грант отново бе на мястото си. След последвалия ъглов удар Погба бе оставен непокрит в наказателното поле, но стреля неточно с глава. Юнайтед продължи да създава положения. Ибрахимович се нагърби с изграждането на атаката и го направи по отличен начин. Той проби отляво и намери Лингард, който от близко разстояние не успя да прати топката в мрежата след поредната добра изява на Грант. Ибрахимович също пропусна добър шанс в 31-ата минута, като ударът му бе блокиран от Шоукрос.

 

Второто полувреме започна с положение за Стоук. След центриране на Шакири Мартинс Инди стреля с глава, Де Хеа спаси, но голът нямаше да бъде зачетен, тъй като бе отсъдена засада. Гостите малко изнесоха играта след почивката, а Юнайтед по-рядко стигаше до чисти положения. В 56-ата минута Джо Алън пропусна великолепен шанс да изведе гостите напред. Той бе изведен от Арнаутович, финтира, но изстрелът му бе слаб и не затрудни вратаря на червените дяволи.

 

Отборът на Моуриньо започна да разчита на удари от далечно разстояние. Погба, Мата и Ерера се пробваха от дистанция, но това не доведе до откриване на резултата. Мениджърът на домакините реши да промени случващото се на терена и пусна Рууни и Марсиал на мястото на Мата и Лингард. Това моментално даде резултат и в 69-ата минута Марсиал направи 1:0 след красив удар. Това бе началото на много силен период за домакините, в който доминацията им бе тотална. Превъзходството обаче не се отрази на резултата и това се оказа решително. В 82-ата минута удар на Глен Джонсън бе отбит от Де Хеа, а неумелата намеса на вратаря бе фатална, тъй като топката остана в игра, Уолтърс стреля в горната греда, а накрая Джо Алън прати топката в опразнената врата за 1:1.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubomirsb
03.10.2016 09:56

До съвсем скоро можех да кажа какво пречи на Юнайтед да гази наред. Сега вече не знам. Имам чувството, че се превърнахме в прокълнат отбор. Имаме треньор , имаме играчи и не ще и не ще да влезе тази топка. Да, вратаря на Стоук направи невероятен мач , тотално ни блокира , но днес е това утре ще има друга причина.

thereddevil7777
02.10.2016 19:31

На пръв поглед нищо фатално не е станало. Да, трябваше да си вземем мача, защото играем у дома и то срещу отбор, който е в лоша форма. Само на 5 точки от върха сме, а всички знаем, че 5 точки в Англия не са нищо. Предстоят 2 тежки гостувания... Да видим как ще е там.

Kireto1232
02.10.2016 19:00

Случва се има такива мачове топката не влиза и не влиза ,аз лично исках да биете ,щото сега по другата седмица ще сте яко надъхани срещу Ливърпул ,но мача си е троен ,всичко е възможно в това дерби няма форма на отбора ,там побеждава по сърцатия в мача *smile* .

ponchini
02.10.2016 16:38

Бездарни идиоти, направо нямам нерви вече с тях. Тоз тъпанар Погба направо да го махат, не знам с какъв акъл дадоха толкова пари за него ( а това че им беше юноша въобще няма да го коментирам). Не мога да повярвам, че от футболен великан по времето на САФ, от когото всички се страхуваха, сега са такива мишоци, които не мога да бият Стоук Сити. Срам, това е! Верно заслужават шамари, както някой спомена долу!

javorrrrr
02.10.2016 16:23

Имам чувството че отново се връщаме в посредствеността от миналия сезон. Първоначалния апломб на старта замина далече. Играем така, все едно че всеки чака друг да свърши работата. Все едно нямат поставена цел - а именно - ШАМПИОНСКА ТИТЛА. Бахти и 100-те милиона, никой не ги вижда. От 10 мача досега - един гол. Оня ден с некви аматьори - Заря Луганск - едно на мъка с 300 зора. Днес срещу последния отбор - дето не са имали никога точка на Олд трафорд - пак резил. Трябват яки шамари - както навремето САФ ги раздаваше. Ама и тогава имаше мъжкари в отбора- а сега само Златан не става.

Amateur2017
02.10.2016 16:20

Хора, нека не обръщаме внимание на дебила Унуфри! Мисля, че всички разбрахме, че е изключително пристрастен и коментарите са му изцяло продиктувани от омраза към дадена персона. Оставете го да си лее простотията и просто подминавайте.

Wolf1
02.10.2016 16:19

До коментар [@comment 1928972] от [@user iskren1981]:

Айде гледай си там Барсата, а ако мислиш да пишеш, напиши нещо нормално и градивно като феновете на Ливърпул *wink*

Uigtfri
02.10.2016 16:13

Със сетубалското недоразумение толкова. Очевидно и през този сезон Юнайтед ще остане извън топ 4, но тогава пък съвсем спокойно ще можем да обявим саморазрушението на Преводача, тъй като най-малкото той ще бъде уволнен, ако не и изгонен с ритници. Единствено тлъстата неустойка би могла да бъде някаква пречка да го разкарат, но щом платиха неустойката на Ван Гаал, ще я платят и на Случайния... така де С5циалния. Най ми беше забавно, когато почти цялата маса фенове на Юнайтед го посрещнаха като Господ, или ако не като Господ, то като месията, която ще върне отново аурата и трофеите. Да, ама не. То даже играта в защита, която се очакваше Преводача уж да подобри, не само че не подобри, ами и към момента имаме повече допуснати голове, отколкото на същия етап през миналия сезон. Имаме и по-малко спечелени точки по същото време в сравнение с миналия сезон. "Лошият" Ван Гаал размаза с 3:0 Стоук Сити миналия сезон (Стоук с Афелай, Боян, Крауч), а "спасителят" Мяу не успя да бие безобразните "грънчари" днес. Да не говорим, че Ван Гаал нямаше възможност да разполага с играчи като Погба, Байи или клюна. Но разликата между двамата е от земята до небето и това ще го разберат голяма част от феновете на Юнайтед по-късно. Ван Гаал успя с осакатен състав да ни донесе една купа, а Моуринката ще си остане само с картонената Къмюнити Шийлд, която спечели благодарение на учителя си. Но такова е положението, изпуснахме най-добрият треньор в света, който отгоре на всичкото отиде в градския съперник, и тръгнахме да гоним дивото с един прост преводач. Предстои да "берем плодовете" от това решение.

Wolf1
02.10.2016 16:24

Виж сега приятел, точно днес да нападаме Моуриньо не мисля, че е правилно. Момчетата си бяха надъхани, играха ди играта, смените му дадоха ефект, явно си беше свършил работата. Не е виновен за пропуските Ибрахимович, Погба или пък, че Де Хея днес е хапнал локум преди мача. Да обвиняваме Моуриньо - не и днес!

Man7united
02.10.2016 16:20

Да Ван Гаал нямаше звезди в отбора си - абсолютно си прав Фалкао и Ди Мария бяха играчи на ниво Б група, просто не е истина как си противоречиш за всяка една думичка. Уникален идиот.

MaLkO_LuD94
02.10.2016 16:07

Обикновения дали ще издържи до нова година *cigarette*

liverpool_p_d
02.10.2016 16:02

Рууни дърпа отбора назад,по-добре ще е за Юнайтед изобщо да не е в групите за мачовете,имам чувството,че играе само заради голямото си име (без хейт)

Amateur2017
02.10.2016 16:11

Викаш, Рууни направи във втори пореден мач асистенция за гол, а? И срещу Заря, и сега! Машинка си е! Иначе хубава игра. Без забележки към нито един играч. Просто си има дни, в които не влиза топката и това е. Днес беше един от тях, за съжаление.

liverpool_p_d
02.10.2016 16:06

И какво като е играл след 67 минута?Като е бил титуляр в миналите мачове да не би да е правил кой знае какво?

WDale
02.10.2016 16:05

Рууни изобщо не игра до 67-та минута, бе, слепок. А 2 минути след като влязоха заедно с Марсиал вкараха първия гол. Дърпа назад баба ти Рууни.

Man7united
02.10.2016 16:04

Ми то това си е истината.