"Ще бием Левски за седми пореден път"

11:58
"Ще бием Левски за седми пореден път"

Бившият футболист и директор в ЦСКА София Георги Илиев коментира двубоя с Ботев Пловдив пред "Тема Спорт". Майкъла отчете, че армейците играят все по-добре въпреки негативния резултат в Коматево.

 

" ЦСКА София определено игра по-добре от Ботев, но изпусна по фрапиращ начин няколко абсолютно чисти положения. Отборът създаде достатъчно голови ситуации, но е очевидно, че липсва изявен реализатор. Отборът заслужаваше много повече от точка в този мач. Обективно погледнато отборът направи най-добрата си игра при гостуване от началото на сезона, но жалкото е, че не успя да спечели. Не може и дума да става за сравнение с представянето при визитите на Верея, Пирин и Дунав. Сега играхме много по-добре. Късмет е, че не се стигна до гол във вратата на Ботев. Но отборът навлиза в добро състояние и започва сериозно да набира скорост. Сега като бием Левски, всичко ще се оправи. Няма значение с колко, но със сигурност ще спечелим седмо поредно шампионатно дерби", каза Майкъла.

 

"Съдийството на мача с Ботев бе добро. На другия полюс бяха чужденците на терена. Лошо впечатление ми направиха. Проблемите бяха провокирани от тях. Държаха се безобразно, позволяваха си да се отнасят нахално, невъзпитано и надменно към съдиите. Реферът обаче се справи въпреки напрежението", добави Илиев.

 

"Въпреки поведението им няма как да отречем, че чужденците са в основата на добрата игра на ЦСКА-София, както и Манолев, който се представи доста силно срещу Ботев. Но тепърва отборът ще вдига още нивото си. Засега сме отлични у дома, ще станем такива и в гостуванията. Особено след зимната пауза, когато Йорданеску ще има възможност да си проведе пълноценна подготовка. Той определено ми прави добро впечатление. В последните мачове тимът е все по-стабилен. Малко по малко нещата се получават, както обеща Йорданеску. Работата му вече започва да си личи", коментира още Майкъла.

 

"Футболистите поотпаднаха физически към края на мача и не бе толкова агресивен в последните минути. Но и Ботев беше в лошо кондиционно състояние. Дори с десет човека ЦСКА-София се представи по-добре, което е показателно. Но все пак играем трудно в гостуванията си на Ботев през последните години. Откакто се върнаха в елита, нямаме победа във визита срещу тях", отчете Георги Илиев.

 

"Галчев според мен липсва. Нужно е да имаш една водеща фигура като него в състава", каза още Георги Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torbalan421
02.10.2016 15:48

Тия ЦЕЦКА-Литекс нямат още лого, ама и те като Лудогорец купиха десетина чужденци, а нямат пари да си платят милионите !

LEVSKI_IYI_1914
02.10.2016 23:31

Кой е този отбор с това странно име, че и колко пари и на кого дължат, но нямали лого, не го знам какво е това?*ball*

sundza
02.10.2016 14:47

Ще трябва много бързо да извадите парите, дето ги дължите, да си регистрирате истинския ЦСКА, да съберете футболистите, дето ги изгонихте и чак тогава да се ОПИТАТЕ да ни биете. Как мислиш, дали ще успеете за две седмици, след като близо две години не можахте, а? Или пак не си излизал от кръчмата цяла нощ? А изтрезней пък тогава се излагай, извеяняк изплискал.

MU121
02.10.2016 13:34

Това ще е първи мач между тези отбори, за какви победи говори този.

rad011
02.10.2016 13:30

Какви 7-поредни бе Майкъл?Това е Литекс.*lol**lol*

rad011
02.10.2016 13:46

Бе ясно си е,че това не е цска просто.Този отбор има 4 титли.

MU121
02.10.2016 13:43

Това даже не и Литекс, ама айде.