Фрапираща загуба на младежкия Лудогорец от ПСЖ

18:45
Фрапираща загуба на младежкия Лудогорец от ПСЖ

Младежкият тим на Лудогорец загуби с катастрофалното 1:8 при домакинството си на Пари Сен Жермен в среща от младежката Шампионска лига. По този начин съставът на Юри Васев продължи неприятната тенденция да трупа поражения срещу младежките формации на най-силните клубове в Европа. В първия кръг орлите паднаха с 0:1 от Базел в Швейцария.

 

Все пак добрата вест от днес бе попадението, реализирано от младия талант Денислав Александров, който отбеляза първия български гол в състезанието през тази година. Срещата между Лудогорец и ПСЖ се игра на стадион "Георги Аспарухов".

 

С хеттрик се отличи синът на легендарния африкански нападател Джордж Уеа - Тим, който създаде много проблеми за българските защитници. Есенде (2), Нкунку (2) и Диаби вкараха останалите голове за младежката гарнитура на френския колос, за да се стигне до крайното 8:1. В средата на следващия месец Лудогорец ще премери сили с надеждите на Арсенал в Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

val_kilmur
29.09.2016 00:04

Да не забравяме ,че в ПСЖ идват таланти от цял свят ,а в Лудогорец от цяла България и въпреки ,че са вложили много пари в базата ще трябва и време за да има някакви резултати.

kristianoooo
29.09.2016 00:01

Няма нищо фрапиращо... Докато играят всякакви знайни и незнайни връзкарчета ще е такаa...*erm* Но колкото и да са некадърни все пак са донесли добри парички на някой хораа!!!*lol**joking**wink*

futbolista_rs
28.09.2016 19:52

Всичко е в реда на нещата. В Европа юношите се развиват с едно 5 години пред нашите и вече на 16-17 са си футболисти. Тук на 25 са надежди още...

vra4a
28.09.2016 18:51

Кое му е фрапантното, по-късно същото чака и старшата,
резил,ТОТО-Точчен резултат...... гърмежччетааааааааа париччкииииииииии