Светците разбиха чуковете в Лондон (видео)

20:07
Светците разбиха чуковете в Лондон (видео)

Уест Хям Юнайтед загуби от Саутхямптън с 0:3 на стадион "Лондон" в среща от 6-я кръг на Висшата лига.


Главен арбитър на двубоя бе Джонатан Мос.


Двата отбора изиграха доста постно първо полувреме, в което първо Симоне Дзадза претендираше за дузпа, а в 40-ата минута Чарли Остин доказа, че се намира в много добра форма, давайки аванс на гостите. Нападателят получи в наказателното поле от Бертранд и стреля по земя в далечния ъгъл.


В началото на втората част Адриан се намеси решаващо в две последователни ситуации, като първо спаси удар с глава на Фонте, а след това направи нещо подобно и след шут на Тадич. Именно сърбинът обаче удвои аванса на "светците" в 62-ата минута след поредица от грешки в отбраната на Уест Хям. Кояте загуби топката, Редмънд продължи към Остин, който изведе по много добър начин Тадич. Адриан се хвърли напред, но с едно движение сърбинът го преодоля и прати топката в опразнената врата.


В 72-ата минута домакините имаха много бурни претенции за дузпа, след като удар на Фегули срещна ръцете на Бетранд. Ударът бе отблизо, но ръцете на бранителя бяха разперени и Джон Мос спокойно можеше да посочи бялата точка, но вместо това показа жълт картон на Арбелоа заради протестите му.


В следващите минути удар на Пейе мина на сантиметри встрани, а шут на Дзадза бе изчистен пред голлинията от Ван Дайк. Адриан пък отново показа класа и спаси изстрели на Хьойберг и Уорд-Праус. В добавеното време именно Уорд Праус направи победата на "светците класическа. Редмънд проби отляво, след което сложи топката на крака на Дейвис. Последният продължи с успореден пас, Огбона не успя да изчисти и Уорд-Праус вкара на празна врата за крайното 0:3.


Уест Хям остава в зоната на изпадащите с едва три точки в серия от четири поредни загуби. Саутхамптън е девети.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologaa
26.09.2016 09:57

Трябва да вкарат вече видео повторения тук имаше 100%-ва дузпа за Уест Хям ама съдията е на ниво А окръжна

ReliableLive
25.09.2016 21:39

Честита победа на всички светци!! Много добър мач за отбора. Страхотна игра на контраатака, страхотен Тадич този мач (изключително креативен футболист и когато е във форма просто може да се сравни с Йозил по фантазия). Дори и когато при 0-2 отборът беше натиснат, защитата си свърши работата изключително добре. 2 седмици 4 победи във всички турнири, с 4 сухи мрежи, едва ли бих могъл да искам повече от отбора. Следва много важен мач за ЛЕ в Израел, в който се надявам отново да победим. Само СОТОН!!

night_wolf1984
25.09.2016 21:59

най вече на Свети Петър*joking**lol**joking*