Раниери: Не очаквах да ни вкарат от статични положения

17:58
Раниери: Не очаквах да ни вкарат от статични положения

Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери изрази недоумението си от факта, че лисиците получиха три попадения след изпълнения на корнери по време на днешния сблъсък с Манчестър Юнайтед.


"Наистина е жалко, защото стартирахме много добре в мача. В първите 20 минути бяхме на ниво. Нужно е обаче да бъдем по-умни при корнерите, да бъдем концентрирани. Лишихме се от спокойствието си. Жалко е. След първото полувреме вече беше много, много трудно да се върнем в срещата“, коментира Раниери.


"Не очаквах да ни вкарат голове от статични положения, защото сме много добри при играта с глава. Понякога обаче се случва. Казах им: „окей, мачът приключи, но нека продължим и да играем“. Трябваше да покажем най-доброто, да презаредим батериите. Да, може да загубиш мач, но може да го сториш по много различни начини“, допълни италианецът.


"Ако не бяхме спечелили титлата миналата година, сега този резултат щеше да мине за нормален. Не е нормален обаче начинът, по който получихме головете. Ако искаш да се бориш, не може да допускаш такива попадения“, каза още Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация