Гонят Йорданеску при провал срещу Берое

08:04
Гонят Йорданеску при провал срещу Берое

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску е получил ултиматум, че не бие ли Берое в неделя, изхвърча от "Армията". Собственикът Гриша Ганчев е бил вбесен от отпадането от Локомотив София (1:2) за Купата на България и близките до него хора едва са го удържали още след този мач да не уволни румънеца. Все пак босът е решил да даде последен шанс на треньора, който трябва бързо да промени играта на червените, ако иска да запази поста си, пише "Меиридан мач".

 

До момента Йорданеску победи последния в класирането Локомотив Горна Оряховица, едва надви Черно море в последната минута и загуби от Дунав и от Локомотив София. Няма да е за пръв път Ганчев да уволни наставник след само 4 мача. Подобна бе съдбата на Атанас Джамбазки в Литекс.

 

Сериозен финансов удар понесоха и играчите, които взеха участие в резила срещу Локо София. Те са глобени с 40% от месечните си възнаграждения. Това е втори удар по тях. След поражението от Дунав бе решено футболистите да плащат разликата в цените на билетите на "Армията", които бяха редуцирани четирикратно.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_Forever
23.09.2016 19:42

Въпреки невероятната му визитка на треньор, която е два отбора, все пак за четири мача какво иска Дришата - Литекс да станат шампиони, да вземат купата, суперкупата и да влезнат в групите на ШЛ ли?

dbddimov
23.09.2016 17:03

айде пак започнасе старата песен на нов глас *smile* *smile* и ще плащат неустойки на тренъора и пак дългове дългове и след 3 - 4 години нов фалит *smile*. Не разбрахте ли , че като махате тренъори след 3 - 4 мача полужението няма да е ОК. Вие какво искате това е нов отбор нормално е 1 вата година да заема 3 то 5 то място и вече като се обиграе нещата ще дойдат на мястото си . Ами като искате вземете някой тренчор световна класа и го изгонете пак след 3 мача и после 10 години плащайте неустойки да ви дойде акъла.

night_wolf1984
23.09.2016 17:37

как нов отбор,това е литекс.....гришата да си яде ...няма да казвам какво...да беше запазил отбора на ЦСКА,който спечели купата....тея са хем по супети,хем и повече мангизи взимат....!!!

jasso
23.09.2016 14:32

Със сумиста Джордан в атака този т.наречен "треньор" се доказа, като абсолютен любител на футбола))) а пък и некой явно му дава акъл кого да си пуска. Едва ли би могъл да води успешно тим от "В" група))), па те му дадоха такъв от "А". Просто трябваше да се запази отбора от миналата година и сега подобни проблеми немаше да има, ноооо грешките са затова-за да се повтарят. За негово оправдание може да се каже, че с тази сбирщина от клоуни и Пеп да дойде все ще е тая. За да си номер 1 трябва поне нещичко да си спечелил във футбола. Като изключим играчите от миналия сезон, тези от новия ""дрим тим"" едвали са пипали купа, камо ли да са били и шампиони. НОоо пък играят по милост в ЦСКА. Та ето за това общо взето ставаме за смях.

nom3rcy
23.09.2016 13:59

през 2 дена сменят треньор. Ебахти малоумниците. Тия искат да замахнат веднъж с вълшебната пръчка и всичко да стане . Тъпанари, как няма кой да ви гръмне ...

Di_Canio
23.09.2016 13:41

цска минус София затъва с всеки изминал ден.Дано припознаят по бързо цска 1948, защото после става много късно и вече са се изложили.

Huntzilla
23.09.2016 14:08

Това е ЦСКА-София 1948, а онова е ЦСКА София 1923, което се подвизава сега в А областна група и ще наследи футболната история от акционерното дружество!

Berrba
23.09.2016 09:48

Сменяйте ги на полувремето*devil**devil**devil*

SINEVABG
23.09.2016 09:09

Ало, няма отбор цска в първа лига!!! Стига наколенки!