Унилият сър Алекс призна, че е обезпокоен

10:09
Унилият сър Алекс призна, че е обезпокоен
Сър Алекс Фъргюсън призна, че Манчестър Юнайтед не могат да си позволят да губят мачове във Висшата лига от отбори като Бърнли, ако искат да задържат шампионската си титла.

"Червените дяволи" загубиха мача срещу новака в елита на Англия, след като Роби Блейк отбеляза единственото попадение в мача, а след това Фъргюсън заяви, че няма никакви оправдания.

"Сигурен съм, че ще се реваншираме срещу Уигън в събота, но сме разочаровани, тъй като това е лош резултат", заяви Фърги.

"Терена беше ужасен, но това не е оправдание. Ще трябва да се справяме по-добре. Не играхме хубаво, но в крайна сметка се случват и такива неща. Обикновено ни трябва малко време преди да тръгнем напред през сезона, понякога влизаме във форма чак през октомври, но да не бива да губим такива игри", каза сър Алекс.

Според Фъргюсън Майкъл Карик е трябвало да обърне мача след дузпата.

"Мисля, че трябваше да спечелим, да отбележим. Трябваше да се организираме по-добре и да вземем мача. Всъщност през второто полувреме взимахме доста лоши решения. Не правехме добри пасове, но това също се случва. Трябваше да се възползваме от шансовете си. Все пак, ако трябва да съм откровен Бърнли се представиха на ниво и ни създадоха доста проблеми", коментира още мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Onravota
20.08.2009 14:24

Колеги,аз се извинявам за това,което ще напиша,единствено и най-вече,защото ще намеся дълбокоуважавания от мен Сър Алекс Фъргюсън!Всичо,което стана на вчерашния мач не бе непредизвестено!Знам,че извършвам кощунство,но според мене Сър Алекс/може и да е от възрастта/ направи според мен следните грешки:1.Лош стартов състав срещу "Барселона",мисля,че би било по-удачно Роналдо и Тевес по крилата,за да тормозят защитата/а те това го могат/,Рууни в центъраи малко зад наго Бербатов/той освен,че вкарва голове,но и успява да задържа топката/ !Мое мнение!2."Посмъртно не трябваше да продава Роналдо и Тевес!Виждате каква е ситуацията в момента!3.Не знам кой подлъга Сър Алекс да купи Оуен?!Надявам сте го виждали колко пъти беше резерва в изпадналия "Нюкясъл"?!А и сега го виждате как играе!Това го пиша не защото разбирам от футбол,а по-скоро интуитивно,защото симпатизирам силно на "Ман Юнайтед",а и само изразявам мнение,обезпокоен от не добрата игра на отбора!Единствено,което малко ме успокоява,че по принцип отбора започва зле и след това "влиза в ритъм"!Вярвам,че сте ме разбрали правилно!Успех за "Ман Юнайтед!!!

Dido_Man_U
20.08.2009 12:49

Ако не спре да пуска Парк и Оуен а ги държи бетонирани резерви както и още някои лигльовци Юнайтед нищо добро не ги чака *sick*

ivelina3
20.08.2009 11:43

тая година 6е е адски интересно .. ман4о ливарпул 4елси сити арсенал тотнам 6 отбора от световна класа еи тва е англия... наи якото е 4е секи може да бие секи и секи може да падне от секи.. там хората просто си играят с сарце и ду6а .. само ман4о ! *smile*

icone_81
20.08.2009 11:16

Да трябва да печелите срещу малките, че тази година и Челси и Арсенал ще ви бият. За Ливърпул не съм сигурен ама нищо чудно пак да ви одрусат два мача.
Стига вече с този късмет.