Виляреал прекъсна победната серия на Реал (видео)

23:39
Виляреал прекъсна победната серия на Реал (видео)

Отборът на Реал Мадрид направи грешна стъпка при домакинството си на Виляреал в мач от 5-ия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят на "Сантяго Бернабеу" приключи при резултат 1:1, като това бе първа издънка за възпитаниците на Зинедин Зидан от началото на новия сезон.

 

Кралският клуб се озова в ролята на догонващ в резултата в последните секунди на първото полувреме, след като Бруно Сориана изпълни точно 11-метров наказателен удар. Веднага след подновяването на играта обаче белите възстановиха равенството чрез Серхио Рамос.

 

Усилията на домакините да обърнат напълно развоя на събитията в оставащото време до края на срещата се оказаха безуспешни и последният съдийски сигнал прозвуча при този резултат.

 

Така Реал остава еднолично на върха в класирането с 13 точки, а Виляреал запазва позицията си сред първите 5 отбора с 10 пункта.

 


Real Madrid 1 - 1 Villareal by eurofoot4

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
21.09.2016 23:54

С тази игра, Дортмунд ще ни скъсат.

ComsteR
21.09.2016 23:53

Отдавна нр дъм виждал, толкова трагично първо полувреме.
Никаква идея си нямам, защо Роналдо е титуляр? Никакви комбинации на тримата отпред, и нещо Бейл беше изключително тромав и слаб днес. Васкес и Мората добрр се включиха, но въпросът ми е кога Роналдо и Бензема ще покажат нещо?
Второто поне беше хубаво, Данило се представи отлично на позицията на Марсело. Хамес се опита да направи нещо, Кроос също не беше зле. Добре ги пресирахме второто но идеята отново липсваше. Имаше и една,две спорни ситуации, но Виляреал минаха за целия мач 6пъти центъра.