Локо София изхвърли ЦСКА от турнира за Купата на България (видео)

18:06
Локо София изхвърли ЦСКА от турнира за Купата на България (видео)

ЦСКА-София отпадна на 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Съставът на Едуард Йорданеску отстъпи с 1:2 като гост на Локомотив (София), който играе във Втора лига. Двубоят на стадиона в "Надежда" бе изгледан от собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

 

Димитър Георгиев даде преднина за домакините в 6-ата минута, но ЦСКА-София изравни в 54-ата чрез Руи Педро. Победното попадение за Локомотив (София) падна в 71-ата минута, като негов автор стана Богомил Христов.

 

Два тима завършиха мача с 10 души, след като в 87-ата минута червени картони получиха Даниел Пеев от Локо (Сф) и Рафа Перез от ЦСКА-София.

 

Локомотив откри резултата още в 6-ата минута, когато се разписа Димитър Георгиев. Рафа Перез сбърка пас към центъра, а последвала грешка на Божидар Чорбаджийски в центъра на отбраната даде възможност пред Георгиев, който прехвърли стража Китанов.

 

ЦСКА-София се опита бързо да върне гола, като пред Уилмар Джордан се откриха две възможности. При първата той бе изпреварен от Чатзилиадис, а при втората ударът му мина на метри от вратата на домакините.

 

В 17-ата минута „железничарите“ имаха претенции за дузпа срещу Богомил Христов, но те не бяха уважени от съдията Ангел Ангелов. Четири минути по-късно Даниел Пеев можеше да удвои предната за своя тим, но ударът му от фаул бе спасен с лекота от Китанов.

 

ЦСКА-София осъществи натиск, като след два корнера тимът получи нови два шанса за гол, но удари на „червени“ футболисти не успяха да застрашат вратата на Любенов.

 

Футболистите на Йорданеску се изнервиха и в рамките на няколко минути, между 40-ата и 42-ата минута жълти картони получиха Кристиан Малинов и Уилмар Джордан.

 

В 53-ата минута Рафа Перез можеше да изравни резултата след поредно центриране, но ударът му се отклони във футболист на Локомотив.

 

Минута по-късно влезлият като резерва Руи Педро възстанови равенството. Португалецът изравни с добре насочен удар от извън наказателното поле.

 

В 58-ата минута Чорбаджийски можеше да направи обрата пълен, но защитникът не успя да стигне топката след поредно центриране от корнер. При идентична ситуация в 63-ата минута с топката се разминаха Педро и Перез.

 

В 71-ата минута Локомотив отново поведе с гол на юношата на Септември (София) и Славия – Богомил Христов. Владислав Мисяк уцели гредата при контраатака, но веднага след това Христов стреля от границата на наказателното поле, като стражът на ЦСКА-София Георги Китанов не успя да се намеси по най-добрия начин.

 

В 76-ата минута Руи Педро можеше да вкара втори гол и да изравни за втори път резултата в мача, но ударът му срещна гредата. Малко по-късно пък удар на Диого Виана бе спасен от Любенов.

 

В 83-ата минута удар на Перез след корнер бе спасен с вещина от стража на „железничарите“ и резултатът остана непроменен.

 

Две минути по-късно грозни сцени белязаха двубоя. Перез направи нарушение срещу играч на Локо (София), а пък Дани Пеев му поиска обяснение като го избута. В мелето в центъра на терена се включиха играчи от двата отбора.

 

Даниел Пеев получи директен червен картон, а Рафа Перез пък получи втори жълт и също бе пратен в съблекалните.

 

ЦСКА-София не успя да създаде чисто положение до края и така тимът отпадна още на 1/16-финалите на турнира.

 

С надпреварата се раздели и друг елитен тим - Берое. Старозагорци загубиха гостуването си на Септември София с 0:2. 

 

За осминафиналите на турнира се класираха отборите на Черно море и Ботев Пловдив, които записаха победи като гости съответно на Розова Долина и Пирин Гоце Делчев. 

 

В следващия кръг продължава и тимът на Поморие, победил с 2:1 Несебър.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
22.09.2016 00:21

До коментар [@comment 1926699] от [@user night_wolf1984]:

абе младеж за пореден път се изказваш супер неподготвен. Първо, че дълговете на закрития вече отбор са големи се знаеше още от 2008 г. и на фенчетата не им пукаше, те са на принципа където има кебапчета и бира там сме. БФС не са длъжни да ти казват колко са задълженията, че да се оправдаваш с тях, преди вземането на лиценз предоставяш документи,че примерно си разсрочил дълговете и толкова, пак ти казвам от 2008г. се знаеше което е 7-8 години без да ви мигне окото. Всички знаем как е създаден Левски и как вече закрития на 9 септември отбор (голяма ирония с датата нали *smile* ) За разлика от тебе аз подкрепям отбора в добро и лошо. Дори да фалира Левски ще започне от В група или А окръжна няма като латекс да им направят ново първенство само за тях и феновете веднаха хоп вече подкрепят новия отбор. Като си толкова отворен я кажи защо никой от така наречените истински фенове не търси виновника да се стигне до тук? Дори 100човека да са всеки ден пред съдебната палата протест и ще се размърдат. Преди 2-3 години когато свети Свинеубиец правеше грандиозните трансфери защо не се противопоставиха феновете, при положение, че се знаеше ? Миналата година подкрепяше ли отбора като беше във В група, защото тогава имаше бюджет в пъти над необходимия и реално можеше да се погасят поне 2млн. от дълговете и да не се стигне до тук, ама нали тогава не ти пукаше...

MU121
21.09.2016 23:42

Оправете си заглавието, нема такъв отбор.

Kalinho
21.09.2016 22:20

плана на микренския постепенно пропада. Първоначално целта беше бият наред и феновете са надупени и ги минават яко с латекс пък то какво стана. Голям кеф да гледаш джуджето как се ядоста...

ogi999
21.09.2016 22:02

Много е забавно да гледаш как селски тарикат се опитва да игра на големи нива и да прави някакви изкуствени схеми дето на село си минават.
Не знам има ли поне един фен, които с чиста съвест да каже това е ЦСКА и това е човека които ще ни направи голям отбор.....дано до два три месеца го прогонят и дано има истински ЦСКА макар и на по-ниско ниво. Жалкаааааа и гнусна работа е случващото се.....люляка ми замирисаааааа.

fred_duffy
21.09.2016 21:51

Новоизпеченият национал Чорбаджийски с абсолютен гаф при първия гол.Вторият пък си е чисто вратарски - е ,как няма да паднат?

gL_Manekena
21.09.2016 20:20

Розово-червена тишина *lol*

crazy_rabbit
22.09.2016 06:29

Евала !

sensea
21.09.2016 22:20

Пич ти си истински ЦЕСЕКАР !! Пожелавам ти твоето ЦСКА да се завърне в елита и пак да се бием в Борисовата градина ..... А дотогава имаш моето уважение за верноста към каузата и моето съчувствие за ставащото с вас....

Daley_Blind
21.09.2016 21:17

Респект!

Voinski
21.09.2016 21:11

Аз не се срамувам от загубите на Литекс. Това не е моя ЦСКА - това е жалък клонинг, който се опитва да се оглежда в славата на великия ЦСКА, но се вижда в огледалото само селското от Ловеч. Иначе не виня Гришата - не му се даваха пари, но направи всичко възможно да докара отбора си в София и да го направи велик отбор чрез името ЦСКА. Само че не мога да простя никога на Красен Крелев който удари последния удар с ножа в гърба на ЦСКА, като му взе последното което имаше - базите. Затвор трябва за човека отнел на държавата 13 млн.! Иначе аз предпочитам да чакам 4-5 години отбор като ЦСКА 1948 да си влезе по нормален начин в А група, отоколкото да понасям срама да подкрепям клонинга!

biancorosso
21.09.2016 20:20

Хора стига с тази омраза ! Тъпо е. Жалко е това, което се случва с един от двата най-велики отбора в България. На цесекарите не им е лесно, представете си ако това се беше случило (или се случи в бъдеще, което не е невъзможно) с Левски, готино ли ще ни е ? Едни мръсни отрепки и мафиоти докараха този голям отбор до фалит и с нищо не са виновни феновете на ЦСКА (половин България), че да им сипваме още сол в раните. Според мен е излишно тва хейтърство.

night_wolf1984
22.09.2016 17:58

няма да има вечно дерби....а само дерби с Литекс *smile*

Teemo
22.09.2016 10:06

Имах предвид обещанията за титли, купи, хегемония, побой над европейски шампиони, ШЛ и нов супер модерен стадион. Естествено, че никой друг освен платените драскачи, водещите и коментаторите на Диемите не признават този отбор за ЦСКА. Ако си гледал вчера, а и не само тогава постоянно се облъчват зрителите със статистики и събития, които нямат нищо общо с Литекс-Чавдар, но се преписват за техни заслуги. Ето вчера например коментаторът не се спря да повтаря какво трябва да направи Литекс-Чавдар за да защити купата си?! Е, да, но Литекс-Чавдар отпадна на полуфинал от Монтана и не спечели нищо. Нито един от хората в студиото и коментаторите не каза причината за липсата на мач за Суперкупата с участието на Литекс-Чавдар. *wink* Обаче упорито и нахално се облъчват зрителите с долнопробни лъжи. *smile* Ще видиш седмица преди 10 кръг как ще ни облъчват за вечни дербита и как Литекс-Чавдар - отбор на три-четири месеца излиза за 7-та си поредна победа над Левски. *smile*

Kalinho
21.09.2016 22:29

а докато 7-8 години загробваха и без това изкуствено създадения им отбор къде бяха? Лупи караше по един тир с играчи всеки сезон и те се кефеха, бири кебапчета и те се кефеха... били Левски, това им беше най - голямата радост ама сега къде е сесека - няма го. Като не искат хората да ги мразят и да им се смеят вместо да припознават микренския минус София сега да търсят виновника за това отбора им да го закрият на 9 септември. Най - виновни са точно фенчетата им, че се продадоха - първо пред свети Лупи Свинеубиец и го оставиха толкова време да ги затрие. Продадоха се пред микренския, само защото им обеща големите успехи. Ако бяха стояли зад истинския и автентичен отбор, мислиш ли, че нямаше да го оздрави било микренския или Божков. така е, като се продадеш ставаш к...

Gogata85
21.09.2016 21:40

Какви титли и успехи има отбор създаден преди два месеца с преименуването на два съвсем различни отбора? Ще е престъпление спрямо футбола ако някой официално признае и прибави успехите на ЦСКА към тоя хибрид!!!!!!!

j_mourinho
21.09.2016 21:33

Дори някога Левски да фалира, ние никога няма да припознаем друг отбор.Все пак имаме морал и мозък в главите, не се продаваме за пари.

Teemo
21.09.2016 20:49

Стига глупости! Голяма част от феновете на ЦСКА имаха възможност да изберат друга опция, но те предпочетоха да са зад титлите, купите и обещанията за убийства над действащи европейски шампиони. Можеха да настояват Ганчев да плаща и отборът им да съществува. Но те пак избраха лесното и сега си носят кръста. Който е припознал да му мисли, който не е няма от какво да се срамува след тази загуба на ЦСКА минус София, защото този отбор не е истинският ЦСКА и феновете на ЦСКА нямат причина да се срамуват от подобни загуби. Да му мислят припозналите Литекс-Чавдар!

vasil74
21.09.2016 20:03

по-добре така,отколкото да бяхме паднали от някое Поморие,СозополВелбежд и т.н.винаги има по-лошо.

simi91
21.09.2016 19:52

Не усещате ли, че целта на г-н Ганчев е по-бързото заличаване на ЦСКА *wink* Всичко е бизнес във футбола

CFC_Forever
21.09.2016 19:19

Литекс-София лъсна без гащи! Селският манталитет на Стойкас Стоилас, Дришата и играчите от Ловеч е налице.

night_wolf1984
21.09.2016 19:16

за какво му беше на гришата да маха играчите на ЦСКА...сега Литекс са много по слаби от ония отбор на ЦСКА!!!

Ordinary
21.09.2016 19:01

Няма титла, няма купа , няма даже ЦСКА.! *lol*

Niakoi016
21.09.2016 18:51

Та какво казваше Галчев за чужденците?*joking*
Отбор от аматьорска лига биеше отбори от висшата лига,а този сега,не може от 2 професионална лига*lol*

Nelly_Lazio
21.09.2016 18:35

и са кво трябва да правиме ново цска, ааа ново литекс хах

djarata
21.09.2016 18:34

Гриша ,Гриша обращачката избяга днеска..

RoSKo0o0
21.09.2016 18:27

Айде, припознавайте отбора в А окръжна докато не са го закрили *smile*)))))))

sliva90
21.09.2016 18:18

ЛОКО СОФИЯ победи захарният завод от ЛОВЕЧ .Голяма работа напълно нормално*lol*