Срещу ЦСКА руснаците ще трупат опит в Европа

09:23
Срещу ЦСКА руснаците ще трупат опит в Европа
Старши треньорът на Динамо Москва Андрей Кобелев заяви, че е достатъчно запознат с играта на ЦСКА. Тази вечер "армейците" приемат руския тим на Националния стадион "Васил Левски" в първи мач от последния предварителен кръг на Лига Европа. Срещата ще се играе от 20:00 часа.

"Ние знаем достатъчно много за състава на ЦСКА. Имам представа какъв ще бъде моя състав срещу българския тим, но все пак ще изчакам до самия мач", каза Кобелев.

"Не съм използвал Цветан Генков за шпионин, най-малкото защото той от две години не играе в България и не може да ни предостави актуална информация за състоянието на ЦСКА. За нас най-важното е да влезем в Лига Европа. Това са два мача срещу българския тим, които ние трябва да изиграем на добро ниво и крайния резултат да е в наша полза, за да влезем в груповата фаза на турнира. Не сме говорили, че ни е тежко да играем подред два мача, ставаше въпрос, че ни е натоварен цикъла от пет мача за две седмици. Смятам, че вече момчетата свикват на този цикъл и мисля, че са готови да изиграят на ниво тези мачове. Вярно е, че само трима футболисти от нашите имат международен опит, но именно в тези турнири и срещу такива отбори като ЦСКА се трупа опит в Европа", коментира Кобелев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leki4kiq
20.08.2009 13:17

Абе смешник бихте ни един път и край от 3 години нямахте победа над най-великия Бългрски отбор за тва говеда малчете че сте жалки *stop* *smile*

haramilio
20.08.2009 11:21

leki4kiq *lol* Всички ни бият с излючение на цецека *joking*

leki4kiq
20.08.2009 11:07

Абе смешник я си гледай вашия керлиф отбор кадето който ги хване той ги бие *stop* *devil* А неска ЦСКА ще покаже защо е Евро боеца на България

UtherX
20.08.2009 10:00

На тренировка ще натрупат повече опит отколкото от мач срещу цецка