Подигра ли се Неймар с футболистите на Леганес? (видео)

15:55
Подигра ли се Неймар с футболистите на Леганес? (видео)

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне не е сред критиците, които недоволстват от поведението на Неймар на терена. Бразилският нападател бе атакуван от много бивши футболисти и специалисти за триковете и финтовете си срещу Леганес през уикенда.

 

Барселона разгроми съперника си с 5:1, а след срещата бившият футболист на Реал Михаел Лаудруп обвини Неймар, че е провокирал играчите на домакините и им се е подигравал с действията си.

 

"Триковете на Неймар? Той е изключителен футболист. Спечели Олимпиадата, въпреки критиките към него за първите мачове от турнира. Притежава невероятен характер и му се възхищавам. Неймар може да пее, да танцува, а после да говори на терена, където и трябва да говори", обяви Симеоне пред "AS". 

 

Наставникът на дюшекчиите ще може да се наслаждава на живо на майсторството на бразилеца още утре - Барса посреща Атлетико в двубой от пети кръг на Примера дивисион.

 

"Марсело и Роналдо постъпват по-лошо от Неймар с противниците, но никой нищо не говори. Неймар играе точно както в Бразилия, на плажа Копакабана, тъй като така играят футбол в неговата страна. И това го казвам аз, аржентинец! Неймар никого не е искал да оскърби", каза Кемпес.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanrealmadrid1
20.09.2016 19:39

ехе пускайте го в х-фактор, той голям талант бил, сигурно и ръченица играе

kiril_kovachev
21.09.2016 01:31

*joking**joking**joking**joking* Според мен имат грепка в превода, иначе с тия пеенета и танци малко..

MaLkO_LuD94
20.09.2016 16:06

Ами аз им предлагам да забранят финтовете и триковете във футбола *erm* Прекараш топката между на някой краката бам червен картон и 3 мача наказание тъй като видиш ли си го унижил *sick* Минеш някой с триково изпълнение бам червен картон и 5 мача наказание *cigarette*

MaLkO_LuD94
20.09.2016 18:45

Именно вместо да се радват че импровизаторите и иноваторите на терена стават все по-малко те само се чудят какви глупости да говорят и пишат *erm* Аз лично се забавлявам искрено когато ги прави криви не един и два пъти Роналдо и други играчи са правили криви и играчите на Барса това е футболът ако в него няма доза забавление то къде *wonder*

ComsteR
20.09.2016 18:22

Простотии колкото искаш, това че е гениално техничен(въпреки че понякога прекалява) значи се подиграва?!*lol**lol* простаци които само завиждат могат да говорята такива глупости, то значи Бате Рони трябва да го разтрелят*cry*.