Спас Русев ще прави одит в Левски

12:01
Спас Русев ще прави одит в Левски

Новият собственик на Левски Спас Русев показа, че ще реже до кокал. Бизнесменът още в първите си дни на "Герена" удари по масата и проведе разговор на четири очи с администрацията. Седмица по-късно босът нареди пълен одит в клуба. Тя ще бъде правена от "Ернст и Янг България" (EY).

 

Собственикът е изискал от EY да извърши преглед на високо ниво върху сегашното състояние на клуба, след което ще  бъде планирано развитието му. Ръководството на Левски обмисля също така и сформирането на консултантски съвет от опитни специалисти в спортната индустрия, които да дават съвети при оценката на бизнеса, търговските, оперативните и административните структури. Консултантският съвет ще работи в сътрудничество с надзорния съвет.

 

Компанията "Ернст и Янг" е известна във футболната индустрия в Европа с предоставяне на консултантските си услуги на водещи клубове в Англия, Франция, Германия, Русия и Италия. EY действа също като консултант на някои от националните футболни асоциации в Европа, допринасяйки за подобряване на познанията им относно съвременните тенденции и изисквания в индустрията и подобряване на цялостното им състояние като водещ консултант в това отношение.

 

Спас Русев взе контролния пакет акции в Левски в края на август. Оттогава бизнесменът от Лондон се зае с това да направи от "сините" шампион. Русев се появи на последния мач срещу Пирин, а играчите го зарадваха с победа. Очаква се съвсем скоро Спас Русев да обяви и новия Управителен съвет на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
21.09.2016 08:59

Каквото каже партията това ще прави.

Kalinho
20.09.2016 23:17

одит при смяна на собствеността е най - нормалното нещо. Всяка уважаваща себе си фирма го прави. Общо взето най - много да излезе някой и друг разсрочен дълг на отбора. Не вярвам г-н Русев да има нещо което да може да го спре към целта му.

ko4o4
20.09.2016 17:37

така се работи, амчи как - проверява откъде може да се крадне нещо *joking*

night_wolf1984
20.09.2016 18:26

при нас пък Лупи се нагуши и така...разни титани и гърнета също *smile*

night_wolf1984
20.09.2016 18:25

много ясно Батков взе милионите от ШЛ и от продажбата на играчи....та тоя ли ще остане назаде *smile*