Йовов: Това не беше истинският Левски

08:56
Йовов: Това не беше истинският Левски
Нападателят на Левски Христо Йовов определи като заслужена победата на Дебрецен на стадион "Георги Аспарухов" с 2:1, но подчерта, че отборът му не е играл на максимума на възможностите си.

"Трябва да бъдем реалисти, Дебрецен играха добре. Не искам да кажа, че заслужавахме да паднем, но равенство би бил щастлив резултат за нас", коментира опитният футболист на "сините" след срещата.

Той смята поражението за неочаквано с оглед на страхотната атмосфера на стадиона и ентусиазмът сред футболистите.

"Отборът на Дебрецен е доста добър, но на нашето ниво. Предстои реванш, нищо не се знае, въпреки че шансовете ни са малки, ще се борим. Дори и да отпаднем, в Лига Европа може да играем с много силни отбори и стадионът да е пълен както сега", допълни Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanov1982
20.08.2009 12:31

Йовов: Това не беше истинският Левски - с това си изказване Ялов всеки път си измива ръчичките. не може играч от такъв клас както го смятат Левскарчетата да прави 3-4 пропуска на мач и да бележи само на отборчета като миньор. от 3 години го наблюдавам тоя не играч ами незнам как да го нарека--- айде пън като най меко и все си мисля че няма как да се развива повече. изключително слаб е във всяко отношение.