Георги Петков: Топките не са удобни

08:49
Георги Петков: Топките не са удобни
Капитанът на Левски Георги Петков потвърди, че ще бъде на линия за мача реванш в Унгария. Някои от журналистите бяха убедени, че вратарят има два жълти картона и ще бъде наказан за втория мач от плейофите на Шампионската лига.

"Нямам жълт картон нито срещу ФК Баку, нито срещу Санта Хулия. Реакцията ми, когато получих официалното предупреждение, беше съвсем логична, тъй като знаех, че капитанът на Дебрецен виси с един жълт картон и може да пропусне реванша. В тазвечерния мач в играта на унгарците се получаваше абсолютно всичко, докато на нас - абсолютно нищо. Те показаха, че са много добър отбор, с което впрочем бяхме наясно. След гола през първото полувреме не знаехме къде се намираме. Искам да отбележа, че топките "Адидас" определено не са удобни. От тях са се оплаквали дори такива вратари като Буфон и Леман. Много са бързи и не знаеш къде ще отидат. Знаехме, че играчите на Дебрецен имат навика да стрелят отдалеч, но въпреки това не успяхме да предотвратим първото попадение. В никакъв случай едно евентуално отпадане на Левски няма да провали сезона. Играли сме вече за Купата на УЕФА (вече Лига Европа - б.ред.) и ако сега пак играем, ще ни е за втори път. Надявам се да отидем по-освободени в Дебрецен и да изиграем един по-добър мач от днешния", каза Петков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
02.09.2009 01:51

donatelo, а тебе са те напуснали, и малкото .....мозъчни клетки, които си имал ...!!! *sick*

donatelo
20.08.2009 21:00

Нали треньора на сви...е няма топки ите си мислят,че при всички останали хора е така.Не ,господа само Вашия чичковец си няма топки.Май и затова го напусна и Д.Серданова???

ilkostov
20.08.2009 16:59

На Петков може и да не са му удобни топките, ама на Йовов - съвсем.
Но на отбора на Дебрецен май са им били удобни... Има някаква далавера сигурно с тия топки, нещо скрито-покрито, и някакъв пъклен план *joking*

kaloshev
20.08.2009 11:31

Имах предвид че са от по- висок ценови клас и такава топка досега рядко са срещали за да се пригодят със нея.

kaloshev
20.08.2009 11:30

Наистина съм съгласен, че тези топки не са удобни за вратар, но това не може да оправдае даден тим. Друг въпрос е, че са неудобни за нащ'е, понеже са от много по- висок ценови клас от тези, които футболните ни отбори могат да си позволят. Сега вече Г-н Батков трябва да развърже кесията, ако не за нови футболисти, то поне за едни такива топки за да може да тренират с тях до следващия мач.

aivano
20.08.2009 11:17

Ами като не са ви удобни отрежете си ги ,те и без това не ви отиват,тъкмо и ще защитиш името си УРСУЛА!!! *wink* *party*

angala
20.08.2009 09:39

Смешно е да се оправдава с топките,да помоли батков помака да му купи специално топки за него и когато играят дори с всеки отбор да предявяват претенций пред съдията да се играе с тях за да не губят.Също и да им се определя и съдия по желание защото все нещо им е криво,помашкия отбор са навикнали все да им се угажда.Това не отбора на народа както някой ги определя а срама на народа.И онзи самозвански помак никой не го е упълномощил да говори от името на народа и да го обявава този срамен отбор за отбор на народа.

Vratarchety
20.08.2009 09:10

jokoro щом националния вратар неможа да спаси ти ли ще спасиш ! И между другото е прав за адидаските и на мене ми се е случвало ! jokoro майка ти ако беше добра вратарка щеше си затваря краката да не се родиш