ЦСКА с инфарктна победа над Черно море (видео)

21:05
ЦСКА с инфарктна победа над Черно море (видео)
Отборът на ЦСКА София записа изключително драматична победа при домакинството си от 7-ия кръг в Първа професионална лига. На стадион "Българска армия" червените се наложиха с 1:0 над състава на Черно море.

Единственото попадение в срещата падна буквално секунди преди последния съдийски сигнал, а в негов автор се превърна новото попълнение Густаво Кулма. Колумбиецът вкара с глава в 93-ата минута след центриране от пряк свободен удар на Шимао.

По този начин армейците записаха четвъртата си победа от началото на сезона, която ги изкачи временно на 4-то място в класирането с актив от 13 точки. Моряците, които определено днес могат да съжаляват, че не взеха поне точка, пък остават на седмото място с 10 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Levskirealss
18.09.2016 23:26

Много са добри Литекс-София,тази година ще направят дубъл в България,печелейки купата и ППЛ,а догодина финал в ШЛ най-малко..

manutd_forlife
19.09.2016 08:08

Много ме радва да виждам левскари само да си правят четки в тема на ЦСКА. Точно заради хора от вас генерираме най-голям интерес в тази държава от... от доста дълго време. Продължавайте вие да твърдите, че се интересувате от Левски, други ще се правим, че ви вярваме. *wink*

djarata
18.09.2016 21:37

Яко наредено..тая ситуация при гола,по издегостирана не можа да бъде.

ZPM
18.09.2016 21:17

Мишо Венков донесе победата на Литекс с напълно излишно нарушение в продълженията.