Уотфорд заби звучен шамар на Ман Юнайтед (видео)

16:13
Уотфорд заби звучен шамар на Ман Юнайтед (видео)
Неубедителните изяви на Манчестър Юнайтед продължават с пълна сила, след като тимът записа трета поредна загуба през кампанията. В мач от 5-ия кръг на Висшата лига червените дяволи отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Уотфорд. Това бе и първа победа на стършелите над този съперник след близо 30-годишно чакане.

Домакините започнаха много силно двубоя и напълно заслужено в 34-ата минута поведоха в резултата с гол Етиен Капу, който се разписа след отлично подаване на Дарил Янмаат. Преди това играчите на Валтер Мадзари пропуснаха няколко отлични положения пред Де Хеа.

След почивката Юнайтед подобри леко представянето си и в 62-ата минута стигна до изравняване след гол на Маркъс Рашфорд, дошъл след грешка в отбраната на домакините. Вместо обаче да се възползват от психологическото си предимство, играчите на Жозе Моуриньо отново тотално разочароваха с изявите си и в крайна сметка загубиха заслужено.

В 84-ата минута влезлият като резерва Хуан Сунига взриви трибуните на "Викърдж Роуд" със страхотен гол за 2:1. Шест минути по-късно отново колумбиецът бе главно действащо лице, след като спечели дузпа за своя тим. Зад топката застана капитанът на стършелите Трой Дийни, който с мощен шут не остави шансове на Де Хеа за крайното 3:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
19.09.2016 12:14

До коментар [@comment 1926023] от [@user steffaka]:

Ти си гледай Ливърпула, че миналата година пак мяукахте много и пак завършихте зад нас. Че и хвърлихте всичко в ЛЕ и пак не я спечелихте. Бихте Челси и се помислихте за шампиони ама то верно, че всяка година е вашата година и накрая пак на 7 място.

Pechenqgata
19.09.2016 10:26

До коментар [@comment 1926140] от [@user steffaka]:

Хубаво чакаш слаб противника, но победата не е ли по сладка когато противника е също силен?

Pechenqgata
19.09.2016 09:56

До коментар [@comment 1925990] от [@user KDB_rabonna1992]:

Хахахах напълни ми душата с това определение! *beer**beer*

RoSKo0o0
18.09.2016 22:57

И продължавам да споделям същото мнение за калитара Моуриньо *smile* Той само ще доказва, че съм прав.

DuX4o0
18.09.2016 21:43

Моу ще върне дяволите на победния път *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
18.09.2016 21:12

Не ми се щеше да го кажа някога за отбор на МОУ.Но Юнайтед беше жалък днес колкото и да ме нападате беше така.В рамките на следващите 10,15 мача ще се разбере какъв ще е Погба за Юнайтед.Но за сега се справя идеалнов ролята си на рекламен продукт.

crip1
18.09.2016 21:10

Е, то никой не очаква голове и асистенции, но поне да играе, а той е чист дървар, Райола е чист гений, че успя да му дигне толкова имиджа.

thereddevil7777
18.09.2016 20:36

Не знам защо всички очакват голове и асистенции от Погба. Да, определено не играе на ниво, но за позицията си, мисля, че не би трябвало да се очаква да ниже гол след гол. Играта на целия отбор не върви, не само на Погба.

darklight
18.09.2016 20:54

Ами като платиш 90 млн се чакат голове и асистенции, а не нови прически всеки ден.

Wolf1
18.09.2016 20:22

Е, свалиха ни на земята! След първите 3 мача летяхме високо в небесата, но реалността е друга! Може би излезнахме прекалено пренавити срещу Сити, загубихме мача и от там се сринаха играчите психически. Определено има много работа за Моу. И първото, което очаквам да направи е да остави капитана резерва за следващите мачове. Днес нямаше топка, която да не обърка, някои казват, че е държан заради присъствието и влиянието си върху другите играчи. С действията си на терена единствено би изнервил допълнително съотборниците си, не че те се представят много по-добре, но най-голямата дупка на терена е той. Да не кажа, че си е направо кратер от лунния пейзаж.*erm*

Ecclesiastic
18.09.2016 21:13

Просто няма хъс, няма страст. А можеш да паднеш и красиво. Само трябва да им видиш лицата след всяко отиграване и да сравниш с тези примерно на Сити. Едно време беше парите на Сити срещу страстта в Юнайтед , сега е пари срещу пари. Жозе купи десятките на Дортмунд и Юве при положение, че е решил да продължава да залага на Рууни на тази позиция. Тотално объркан състав и схеми , всеки мач виждаме различни вариации по крилата, коя от коя по-безсмислени. Да ограничиш креативен плеймейкър на крилото - тъпо. Нападател на крилото - тъпо. Разбирателство и синхрон между дефанзивната двойка - няма. Смяна на тактиката по 4 пъти на мач, само за да загубиш в крайна сметка. Въпреки че е още началото на сезона , другите отбори имат ясно изразен стил и всеки мач радват с играта си, създавайки множество чисти положения. При играчите на Юнайтед се наблюдава само напрежение, скованост и страх, вероятно натрапени от треньора от така непреодолимото му желание да печели. А толкова лесно може да ги мотивира и да се наслаждава на играта им. Оплакванията му след мача нямат нужда от коментар. Необяснимо ...

celtic
18.09.2016 20:27

Напълно си прав

El_Fenomeno_9
18.09.2016 20:16

Истината е , че в момента на Юнайтед му трябва класен плеймейкър , човекът с идеите , който да отваря пространства със скрити пасове ! А това че го няма прави тежината на липсващите класни крила още по - сериозна ! Очакваше се(поне от мен) този плеймейкър да е Мхитарян , но той пък е контузен , за мен е немислимо Погба сам да се нагърби с такава отговорност , защото той е свикнал на съвсем други обороти да се играе в Ювентус , там се действа далеч по - бавно и търпеливо , а и се залагаше много на игра по крилата , което насочваше вниманието на съперника солидно там и му се оставяха далеч по - големи пространства и свобода на действие . Но като цяло далеч повече трябва да се изисква и от защитата

CFCLondon
18.09.2016 20:06

Вие феновете на Юнайтед нещо много бързо си правите изводите и то само след 6-7 мача. Не всичко става с магическа пръчка. Не забравяйте, че Юнайтед /както и Челси между другото/ не са изградени отбори в момента, има много неща за коригиране и при вас и при нас, затова и треньорите се нуждаят от ВРЕМЕ за да го постигнат. Гуардиола не го гледайте - Сити са напълно окомплектован отбор и единственото което им липсваше, за да започнат да мачкат на всички фронтове, е класен треньор - постигнаха го. Затова и при Сити всичко се получава от раз както се казва. При Моуриньо и Конте има много работа за вършене, дори Клоп му беше необходимо време за да започне някакви по-стабилни резултати. Не забравяйте също, че ПАРИТЕ не правят ОТБОР. За да се направи солидна сплав от всички тези звезди, то е необходимо време. А вие веднага си правите изводите. Не бива така. Да не говорим, че Моуриньо се е доказал отдавна в треньорската професия и определено знае как да изгради печеливш отбор. Някой долу беше писал, че Англия не му е Испания. Е, извинявай брато, но точно в Англия Моуриньо е най-успешен, все пак от 5те си пълни сезон има 3 титли, което си е абсолютно впечатляващо. Така че успокойте топката всички, това важи и за нашите фенове /някои от които се нахвърлиха върху Конте заради играчи, смени и т.н./. Бъдете малко по-търпеливи и дайте време на треньорите да си свършат работата за която са наети. Толкова от мен.

lubomirsb
19.09.2016 08:38

Абсолютно правилно мнение.

Ginekologaa
18.09.2016 21:43

Няма как да правиш смени в 86 за това ще го критикуват

celtic
18.09.2016 20:15

Е тъпеливи сме..само да не стане като последния му престой в Челси...да доказал е че е треньор верно..но последните години доказа и други работи..и те не са много положителни...както и да е...пак ще си говорим понатам........

crip1
18.09.2016 19:30

Значи още преди началото на сезона си представях как ще се развият нещата.Към момента не може да се правят изводи за нищо, но само като погледнеш колко дупки има в състава, без да ги следя, и то ти се избистря. Ибрахимович - най-уникалния клоун. Човека, на когото не можеш да разчиташ изобщо във големи, важни мачове. Не си спомням кога скоро съм го видял да е полезен с НЕЩО. Следван от Погба, другия клоун, дето не може и да върви в права линия.Нито на Еврото направи нещо, нито в Юнайтед ще направи нещо. Фелайни, и т.н и т.н. Толкова дупки има, че да се чуди човек, как точно двамата комици избраха да вземат. Като добавиш и Моуриньо.... човекът без никакъв подход към играчите.Дори и да има някакъв начин от тях да се направи нещо, най-малко той ще е човекът, който ще успее. Накрая ще си тръгне отново мразен и оплюван от всички, разбил целия клуб , изпокаран с половината играчи. Може да успее да направи нещо, но то със сигурност няма да изтрае дълго. Просто не виждам друга развръзка аз лично. Липсват ми английските отбори в ШЛ, губи се много от чара и емоцията, надявам се скоро да се завърнат.

celtic
18.09.2016 19:50

Съвсем ясно беше..аз и тогава казах че Моуриньо е тип консуматор на готова продукция...идва поисква сто милиона и обира каймака от отборите.В Испания това върши работа но тук е по-различно...идва седмия в долното ниво и те бие натвой терен...така е в Англия и затова футбола е интересен...Според мен Юнайтед жестоко сбъркаха с този пич...Трябваше да се рискува с Гигс и това е...

stefanBG111
18.09.2016 18:45

На Юнайтед му е нужно време, феновете им са нетърпеливи и очакват бързо резултати и успехи. Този спад беше съвсем очакван след като Фъргюсън се отказа. Просто такъв треньор като САФ няма и да имате, играчите имаха респект към него, той им беше като баща, успя да извлече максимума от играчите. Не разполагаше с кой знае какви звезди последната година, но успя да ги направи шампиони.Моуриньо е много добър треньор и може да постигне успехи с Юнайтед, но никога няма да бъде това което беше Съра за Юнайтед.

CFC_H_A_Z_A_R_D
18.09.2016 23:51

Не знам за теб,но на мен думите САФ и успокоение в едно изречение не могат да бъдат съвместими.Иначе си прав след старчето нещата се промениха доста в Юнайтед.Но това е едва началото на сезона МОУ няма да остави нещата така никога не го прави.

ComsteR
18.09.2016 23:43

Айде стига вече са се утешавали със след Саф.... Не един треньор се смени и не са същите футболисти с малко изключение Руни,Де Хея,Валенсия,Смолинг и Карик. Минаха една камара играчи, Шнайдерлин,Швайнщайгер,Рохо,Шоу,Валдес,Бортуик,Уилсон,Фалкао,Марсиал,Депай,Ибрахимович,Ди Мария,Блинд,Байли,Фелайни и Мата. Може би съм забравил някой, но мисълта ми е до кога ще се успокояват феновете с това "След Саф....".

djarata
18.09.2016 18:40

До коментар [@comment 1926041] от [@user steffaka]:

Хаххаха *lol*

biancorosso
18.09.2016 18:28

Иначе положението с МЮ до момента е старата песен на нов глас. Уж нов тренер дойде, нови играчи пък резултатите както предния сезон. Наистина е рано още за прогнози, но трябва да променят нещо, ако искат да се борят за титлата. А Моуриньо малко да се научи коя е истинската позиция на Погбоом, че иначе са тотално хвърлени на вятъра тия пари за него *smile* И още нещо - според мен Рашфорд заслужава по-голямо доверие - това момче има уникален нюх към гола и голям талант - трябва му повечко игрово време и ще стане машина. Ибра може да положи малко старите кокали на скамейката и да даде път на младото (това е моето мнение).

mitkoddk
18.09.2016 18:26

Като цяло. Като погледнем в класирането първите 7 места са .... Тази година явно големите отбори са си взели поуките от миналата година.

ComsteR
18.09.2016 18:11

Срам тотален, него ли е срам Мяу да реве отново срещу съдиите? Като балона струва повече от целия състав на Уотфорд. Хубавия фиш ми прецакахте, шокиран съм!

Kireto1232
18.09.2016 18:10

До коментар [@comment 1926031] от [@user pr0pi]:

Толкова боли ,че чак едва заспиваме *wink*

Levskirealss
18.09.2016 18:01

Като ви казваха хората,че можеха да се похарчат по-умно тези пари дадени за Погба, всички казвахте,че ще се избият парите от продажбата на тениски. Парите ги избихте ама крила читави нямата,а освен Бейли защитници нямате и излизате без подчертано дефанзивен халф.Моу януари ще иска да направи нужните попълнения е стига да не вземете поредния надут балон на Райола. *smile*

KunAgu16
18.09.2016 17:28

До коментар [@comment 1925953] от [@user drogba_fen_911]:

145 м. а не 90

biancorosso
18.09.2016 17:41

Не е 90, но не е и 145. 105млн. евро КЕШ + още 20млн. под формата на различни бонуси.

celtic
18.09.2016 17:21

Сега застаряващото мрънкало Моуриньо ще поиска нови сто милиона.

sviliev
18.09.2016 17:18

Моуриньо пак обвинил съдиите за загубата. Имаше нарушение при първия гол на Уотфорд, но щом падаш три поред, не е причината в съдийството. Постепенно от велик треньор, Моуриньо се превръща във велик клоун. Той винаги е бил арогантен и ексцентричен, но печелеше трофеи, а трофеите му стават все по-малко. Най-болезненото нещо в момента за феновете на Юнайтед е, че Ливърпул с многокрано по-малък финансов ресурс играе в пъти по-добре от отбора от Манчестър. За това не са виновни съдиите.

lilikoli
19.09.2016 12:04

Никой не е обвинил съдията спри да четеш Трол футбол и тем подобни интернет страници *cigarette*. Играха слабо Юнайтед и загубиха, но никой не е казвал нищо за съдията. Стига сте се хващали на медиите като риби.

Pechenqgata
19.09.2016 10:01

Прав си, но замисле преди колко време беше последния му трофей, май не беше толкова отдавна а?.....

Lubomir_sb
18.09.2016 17:13

При първият гол имаше фал. От там нещата тръгнаха на зле. Това обаче не е оправдание. Руни просто не е на терена. Никакъв го няма. Всяка атака минала през него отива в статистиката за неуспешни атаки. Нито може да подава, нито може да дриблира, нито нищо. Всеки сезон става все по-зле след сезона в който се лакомеше за пари и имаше спекулации, че ще отива в Сити.
Иначе загубихме ли , загубихме. Голяма работа. Не разбирам защо толкова много хора хейтват и сравняват парите и резултатите. Парите могат да се сравняват само с парите от приходи. Това правете. Печелим повече от преди, факт. Играта можете да сравнявате с играта от миналия сезон. За момента не е резултатна, но поне пази боже не е скучна. Интересно ми е да гледам отбора. Това е от значение.
Наистина научете се че пари -> резултати не е сигурно уравнение. Изобщо.
И това са първите мачове , не избързвайте със заключенията, че може да станете смешни.

mitkoddk
18.09.2016 18:25

Да има няколко. Броят се на едната ми ръка. *smile*

Kireto1232
18.09.2016 18:07

Е как особено Капитан-Видич след загубата ни от Бърнли изписа кво ли не в темата *wink* ,и още имаше ,но има и много готини фенове на Юнайтед в сайта ! Но Юнайтед играе много слабо ,дано промени нещо Моу искам да гледам тоя сезон ,много оспорвана Висша Лига *smile*

mitkoddk
18.09.2016 18:05

Да ти кажа ли защо толкова много хора хейтват по вас в момента. Защото след "страхотните ви 3 победи срещу грандовете Борнемут, С'тън и Хъл" вашите фенове се присмиваха на всички. Доста от вашите фенове, станаха шампиони вече. Ето за това ви хейтват сега. *smile*

shoshibgFB
18.09.2016 17:12

Не злорадствам, но на преводача май му е изпята песента вече. Футболистите не го искат, а и тактиките му са отпреди 10 години.
Да го държат в манчестър, ще ги закопае като оня лондонски "гранд" миналата година.
Наздраве пичове!

Double_De
18.09.2016 17:00

До тук с опитите на моуриньо за офанзивен футбол, от тук нататък очаквайте добре познатото катеначо и футбол на контраатака. Само така ще успее да запази работата си.

nph7tisho
18.09.2016 16:58

Здраво сипвана само накрая на сезона да не се смеят те.Иначе Уотфорд играха страхотно.

rimlianin
18.09.2016 16:48

Много бързи заключения си правите всички отдолу , сезонът е много дълъг , има време всичко да се случи

Sasho_Ivanov
18.09.2016 16:39

До коментар [@comment 1925956] от [@user Uigtfri]:

Юнайтед може и да имат късмет. Моуриньо много рано започва да изпуква жокерите за потушаване на недоволство и замазване на положението. С тази скорост ще му бият шута от Юнайтед още догодина по това време, а може и по-рано. Купи си Погба за 100+млн. евро за позиция, на която спокойно може да пуска един Шнайдерлин например. Погба трябва да се конкурира с Рууни, Мата, Мхитарян за позицията, на която е най-силен. Тепърва да го учиш да играе дисциплинирано и всеотдайно в защита, да не рискува много с включвания в атаки и да оголва зоната си - направо да го учи за централен защитник - висок, силен, с отскок - направо е готов за това. На Рашфорд в началото не започна да разчита, защото не е негов човек, а откритие на лошия Ван Галл. Сега му се налага, защото момчето демонстрира талант и потенциал, дори да е на терена за пет минути. След загубата от Сити на мушката бяха Мхитарян и Лингард, но те са дребни фигури в Юнайтед, а следващият ход на Моуриньо е да набележи някоя по-авторитетна фигура. Очаквам да започне хем да недоволства от Рууни, хем да го пуска нон-стоп титуляр. Обаче циганските номера на португалеца вече са ясни и на обикновените фенове, балонът е на път да се спука и медиите обърнат ли се срещу него е приключил. Затова и ще търси, докато може някаква странична причина за неуспехите. Ливърпул и Сити в момента играят десет пъти по-приятен футбол, а първите имат направо мижава селекция на фона на Юнайтед, а при вторите върви и тепърва ще върви процес на смяна на стила на играта при Гуардиола. Колкото по-малко време прекара Моуриньо в Юнайтед - толкова по-добре за отбора им в дългосрочен план. Ще го разберат феновете, ама по трудния начин.

sviliev
18.09.2016 16:35

Проблемът на Юнайтед е, че нямат ясна визия как искат да играят, ще доминират ли, ще контраатакуват ли... А още по-лошото за тях е, че със средна линия в състав Погба, фелайни и Рууни няма как да доминират, а пък за контри са необходими бързи играчи, а такива са единствено Погба и Рашфорд. Вижда се и липсата на човек, който да се доближава до Ибрахимович по брой отбелязани голове. Учудвам се защо Моуриньо пуска Фелайни титуляр, при положение, че има Ерера и Карик.

Captain_Vidic
18.09.2016 16:35

Невероятни футболни гении сте се събрали отново да критикувате решенията на специалист като Моуриньо. Той знае най-добре, кого да пуска и на каква позиция, не е нужно да си изказвате абсурдно смешните си мнения и безкрайните критики... загубата е доста тежка- факт, но има и такива дни, Уотфорд са много стабилен отбор и не се играе лесно на техен терен, въпреки,че е напълно ясно колко по-класен е отбора на Юнайтед. Та исках да кажа,че има цял щаб от професионалисти, които знаят как да се справят с моментната лоша ситуация и не е нужно да плюем по отбора, не е станало нищо фатално.

sviliev
18.09.2016 16:31

Още сме в началото на сезона и не е редно да се правят трагедии след няколко неуспешни мача, но не е нормално Юнайтед да бъде бит в рамките на 3 дни от Фейенорд и Уотфорд. Смятам, че Рууни от доста време играе на посредствено ниво и с нищо не заслужава мястото си на игрището, Мата би свършил далеч по-добра работа от него. Рууни не само, че не заслужава да е титуляр, а е спорно да се каже дали изобщо трябва да бъде в отбора. Погба също не играе на ниво, но той не проведе нормална подготовка, още не се познава с останалите. Ако играе така до кая на сезона обаче, жална им майка на Юнайтед.
Струва ми се, че няма достатъчно изявени бойци в сегашния им състав, бих отличил единствено Избрахимович, Рашфорд и донякъде Валенсия. Моуриньо също ми се вижда доста изчерпан вече, сякаш я няма тази страст и енергия, която го облъчваше преди и той успяваше да я предаде на играчите си. Следващият мач с Лестър ще бъде рубикон за отбора и треньора.

CFC_Forever
18.09.2016 16:29

И не се притеснявайте, момци, защото през зимата Моуриньо пак ще си купи 100-милионен фланелкопродавач, в допълнение ще купи още двама за още едни 100млн. и може да закърпите 6-то място.

pr0pi
18.09.2016 16:32

Шегаджия както винаги.

CFC_Forever
18.09.2016 16:26

Вие си плюете, ама какво им пука на феновете на Юнайтед, защото знаете ли колко много фланелки са продали днес Погба, Златан, Рууни?

pr0pi
18.09.2016 16:24

Срещу Лестър, Рууни и Погба задължително трябва да са резерви.В игра задължително Карик и Мата.

kirko
18.09.2016 16:21

Въпреки гола Рашфорд игра много слабо ,от 4 отигравания 3 грешни еми незнам поне аз това видях , същото се отнася и за руни *smile*

simon_66
18.09.2016 16:18

Бях го играл 2:1 за Уотфорд, но и така не е зле..харесвам Юнайтед, но отборът трябва да бъде изчистен от ненужните играчи..Рууни е първият, който трябва да седне незабавно на пейката, както и Фелайни..Шнайдерлин и Погба ще се напаснат лесно, защото са си френски национали, но иди го разправяй на Моу това. Мата зад Ибра ще е далеч по-добре.. по крилата не е зле да са Йънг и Рашфорд. Тогава може и да тръгне играта на отбора отново *smile*

rimlianin
18.09.2016 16:46

Как да седне на пейката сам бе брато , ти в час ли си въобще , пишеш пълни глупости

MaLkO_LuD94
18.09.2016 16:24

Така е заради Спецалния бъди сигурен че ако Пеп беше дошъл при вас Руни в най-добрият случай щеше да търка пейката *thumb_up* Но не ви трябва прехваленият Пеп с грозният стил на игра имате си великият Мяу *cigarette*

Man7united
18.09.2016 16:20

Как да стане като в тоя отбор всички робуват на Шрек, а той с тъпото си его не можа сам да сегне на тая скамейка, чеп за зеле не става.