Фейенорд изненада неприятно червените дяволи (видео)

21:56
Фейенорд изненада неприятно червените дяволи (видео)
Отборът на Манчестър Юнайтед започна участието си в груповата фаза на Лига Европа с неприятна загуба, след като падна при гостуването си на Фейенорд с 0:1.
 
Единственото попадение в срещата бе дело на 21-годишния талант Тони Вилхена, който се разписа в 79-ата минута.
 
В другия мач от група "А", Зоря Луганск изпусна Фенербахче в продълженията и се задоволи само с точка след равенство 1:1. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
16.09.2016 13:02

Да не се окаже накрая че Манчестър са пропиляли единствения си реален шанс за трофей този сезон защото в първенството поне за титлата трудно ще стане, а двете купи са руска рулетка. В лига Европа поне на хартия и като визитка би трябвало да са фаворит, а предвид че мача им с Фенербахче се пада между мачове с Ливърпул и Челси и при една нова загуба може още в групата да си заминат.

akdogg
16.09.2016 11:16

Манчо вече никой не ги брои за живи. Лека им пръст

Demetrio5
16.09.2016 12:44

Хаха, споко. Ще се оправят нещата

Wolf1
16.09.2016 00:30

И последно да добавя! Радвам се, че тоя форум остана нормален, с малки изключения. Като влезна в Гол-а и ми се....... Бълвочи се сипят и от чужди, и от наши фенове! Тук могат да се водят нормални диалози *beer*

scouser_pool
15.09.2016 23:35

Манчестър Юнайтед винаги са били с нагласата , че са топ клуб и никога не са се напъвали за Лига Европа дори и при Съра , не смятам , че този сезон ще го направят също.В един клуб като Севиля самооценката им е такава , че там не се считат за голям клуб и при всяка възможност се трофей се хвърлят с всички сила , това в Юнайтед няма как да го има

Wolf1
15.09.2016 23:55

Оценям коментара ти и до някъде съм съгласен. Към днешна дата не сме в позицията да подценяваме,който и да е мач или турнир. Всяка победа би била стъпало нагоре към възвръщането на поизгубеното самочувствие след оттеглянето на САФ. При все, че титуляри бяха играчи, които те тепърва трябва да се доказват, показаха безхаберна и слаба игра, неприсъща за играчи, имащи се за звезди и с претенции за титуляри в клуб като нашия. С цялото ми уважение Фейнорд биха отнесли поне 2-3 парцала от всеки топ отбор, както и да бъдат тотално надиграни,а в почти всички аспекти бяха по-добри от нас. Истината е, че разполагаме с достътъчно класни единици и се надявам, че Моу ще успее да ги мотивира да изкарат максимума от себе си.

Luxury
15.09.2016 23:01

Слаба игра и почти никаква идея в атака, но мача отиваше на равен. Ужасяващата игра не ги оправдава "звездите", ама малко преди гола имаше чист фал, който беше даден, но футболиста беше за втори жълт картон – следователно червен картон. Той изобщо не игра с топката. Атаката при гола – чиста засада над два метра, това е недопустимо да се пропусне от страничния съдия. Както и да е – последните минути беше жалка картинка. Смолинг пратен в нападение, едни изсипани топки с вялата надежда да се получи някакъв рикошет. С този стил на игра нищо добро не ни чака. А за футболистите, които получават малко игрово време – Моуриньо е прав за тях – Депай, Дармиан и Рохо са покъртително слаби. За мен нямат място в отбора.100 - милионния балон няма да го коментирам!