Манчестър Сити сгази Гладбах, Агуеро изригна с хеттрик (видео)

00:01
Манчестър Сити сгази Гладбах, Агуеро изригна с хеттрик (видео)
Манчестър Сити разгроми Борусия Мьонхенгладбах с 4:0 на стадион "Етихад" в отложен мач от група С на Шампионската лига.

Главен арбитър на двубоя бе холандецът Бьорн Кайперс.

Срещата трябваше да се проведе вчера, но заради наводнен терен бе отложена за тази вечер.

Още в осмата минута Серхио Агуеро откри резултата, след като засече на близката греда центриране по земя на Александър Коларов. Пет минути след това Гюндоган можеше спокойно да удвои, след като получи от Агуеро в наказателното поле и стреля от много добра позиция, но Зомер спаси. Рахим Стърлинг също пропусна, но в 28-ата минута тоталната доминация на домакините доведе до дузпа в тяхна полза. Крамер фаулира Гюндоган около линията на наказателното поле, като сстанаха съмнения дали нарушението бе вътре или извън наказателното поле. Решението на Бьорн Куйперс обаче бе 11-метров наказателен удар. Агуеро бе безпощаден от бялата точка - 2:0.

В 41-ата минута дойде моментът и за намеса на Клаудио Браво, който спаси с една ръка силен удар на Щиндъл.

Второто полувреме започна по идентичен начин. В 50-ата минута се стигна до много голямо разбъркване в наказателното поле на гостите, Агуеро получи възможност да стреля, но Зомер реагира добре и улови.

В 72-ата минута Рахим Стърлинг получи превъзходен извеждащ пас от Де Бройне и остава очи в очи със Зомер. Английският национал имаше много време да реши какво да прави и в крайна сметка промуши топката между краката на вратаря, но след това тя премина на сантиметри встрани от вратата. Пет минути след това логичното се случи и преднината на Сити стана класическа. Този път Стърлинг изведе много добре Агуеро, който премина елегантни покрай Зомер и прати топката във вратата, оформяйки своя хеттрик.

В добавеното време резервата Келеши Ихеанашо, който се появи на мястото на героя Агуеро, оформи крайното 4:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Daley_Blind
15.09.2016 11:25

До Fernandinho25: На този мач много добре се видя колко много празни седалки имаше по трибуните на Етихад.*lol*

Barca_BG
15.09.2016 11:13

Какво пък му е точно готовото на Сити? Отбор завършил на 4 място миналия сезон, и то по голова разлика. Отбор който всяка година е тотално надиграван в европа. Това че има скъпоплате футболисти не значи, че отбора е завършен и е готов да печели трофеи.
Бих казал, че даже Барса не бяха готов отбор като ги пое. Бяха загубили титлата в две поредни години, и бяха изпаднали в нещо като криза, да не говорим че Рони вече същия футболист а Меси, Иниеста и Шави подобриха драстично играта си при Пеп. И глупостите че всеки можеш с да спечели всичко с Барса са още по скандални, защо Тата не спечели нищо?
Единствено за Байерн съм склонен да се съглася, че са били завършен отбор, но там явно други фактори му попречиха да разгъне идеите си.

PepG
15.09.2016 11:05

Нов съм още тук и не съм запознат с историята на споровете ви, затова и няма да изпадам в такива, само ще изкажа мнението си. Голям фен съм на Пеп Гуардиола и следя кариерата му от самото начало.. не бих казал, че съм голям фен на английския футбол, но от този сезон вече следя непрекъснато Сити.
Прочетох по-надолу, че Гуардиола се скатавал когато идвало времето да се правят драстични промени в неговия отбор и едва ли не изтисквал максимума от заварения вече готов (създаден от предшествениците) му отбор. Това важи по-скоро за Жозе Моуриньо, но не и за Пеп! Та той, при положение, че в конкретния момент не беше още никой в света на треньорството, си позволи да посочи вратата на Роналдиньо и Деко, а година по-късно и на Ето'о в Барселона! Това е същото като сега някой, който смени Енрике след време, да изгони Меси, Суарез и Неймар!! Направо си беше НЕВЕРОЯТНО решение за времето си!
В Байерн пък, където наследи отбор, спечелил требъл, Гуардиола осигури заместници на най-ключовите футболисти в състава - Робен и Рибери в лицето на Дъглас Коста и Коман, въпреки че Робери имат още година-две на високо ниво. Продаде Швайнщайгер, когато вече се усети спадът в играта на Фусбалгот!
Не знам доколко следите Сити, но Гуардиола вече започна промяната в лидерите на състава - Харт и Насри са под наем и вероятно ще си отидат следващото лято, ЯЯ Туре е в състава, но ще бъде използван веироятно в мачовете за Купата на Лигата и ФА Къп, а лятото му изтича договора и довиждане. Давид Силва и Кун Агуеро, според мен, ще изкарат и трите години, в които Гуардиола ще е начело на Сити. Силва вече се интегрира в идеите на Гуардиола, а Агуеро, както снощи самият Пеп каза, си е натурален голов хищник и той няма какво да го научи повече като треньор, но се опитва да го убеди на тренировките да стане по-отборен играч и да участва в играта, която испанецът изисква от съотборниците му. Това стане ли, Агуеро може да достигне почти God Mode - нещо, което е ключово за отборите, водени от Пеп - всички се трудят като работливи пчелички, а няколко играча достигат до най.високото ниво на футбола и спомагат за мачкането на опонентите.

Ginekologaa
15.09.2016 01:28

Мьонхенгладбах с ли е мерило*lol* чакай те да ги видим срещо някой по класен отбор

Amateur2017
15.09.2016 00:42

Мен да питате, Пепчо много добре избира кога и къде да ходи. Рийкард му откри Меси в допълнение с Шави, Иниеста, Пуйол и сие, идва Пеп и започва да бъхти всички. Барса започва да се заклаща, напуска без да смени НИТО ЕДИН от играчи и си взима "една година почивка" (има шанс веднага да започне да води Юнайтед).

След една година: отива в носителя на требъл Байерн, който е граден известно време, но изцяло завършен при Хайнкес. Отива там, на местно ниво пилее всички (ясно е), но в Европа... куца работа! Пробва няколко години, видя че и там няма да стане и...

Хайде в Сити. Манчини свърши най-тежката и черна работа според мен. Реално, той изгради ядрото на Сити. Пелегрини пък довърши работата в псоедните 1-2 сезона с много кл'чови трансфери И сега Сити вече имат мега-обиграният отбор и кой идва... Пепи! Ще дойде времето за подмяна на Кун, Яя, Силва и Пеп ще тръгне да търси "ново предизвикателство" или пак ще се измори от треньорската професия.

И къде очаквам да отиде след 2-3 години? В супер-добре изграденият от няколко години отбор на Блан и Емери ПСЖ, които очаквам да се представят още по-стабилно в ШЛ (не само на местна почва).

Ще се окаже нещо като при нас Моуриньо, но както и да е. Да видим. Сити и преди са започвали много силно и след това са се сгромолясвали. Пример: миналият сезон. Изразителни и безпощадни победи над съперниците в началото. След това... с голова разлика за 4-тото място. Нека да видим.

reuters
15.09.2016 19:30

как?

reuters
15.09.2016 19:27

Момче, ние бяхме домакин на вашия стадион. Дадохме ви пезен тактически и игрови урок. Вие играхте без замисъл и логика. Имахте късмет че само с един гол се разминахте. Ако иба бе точен... ако Кевин бе точен два пъти...

JimmyEatWorld
15.09.2016 10:57

Сити ви надигра тотално, направо ви скри топката , както и Барса ви я скри на два финала хахаха

JimmyEatWorld
15.09.2016 10:57

Бобчо, какъв готов отбор е поел Моу в Реал бе? Стига си писал наизуст, защото и малките деца ти се смеят! И не белгиецо, не става въпрос за резултата, а за това, че Сити ви скриха топката...радвай се, че Агуеро не игра, защото отнасяхте поне 5-ца! Като допълнение да те попитам не ти ли е малко неудобно? Май си забравил, че Пеп с който отбор ви е хванал с този ви е бил! Да не споменавам финалите в ШЛ...

Daley_Blind
15.09.2016 10:53

Само да вметна, че да водиш отбор, в който най-евтиния трансфер е 30млн. и баба ми знае така.В темата за Реал, гледам, че дават пример с Милан.Ами нека поеме Милан, който е в криза, нека го направи шампион, нека го направи и красиво играещ отбор, и няма да има човек на този свят, който да не го признае.

Daley_Blind
15.09.2016 10:50

Победихте не заради великата тактика на Гуардиола, а заради нашите грешки в защита, както и на тези на Моуриньо, че пусна в игра Мхитарян и Лингард..Както Аматьора е написал, само Манчини ни е унижавал, също и Пелегрини през сезон 13/14.Радвайте се сега, живи и здрави ще ви го върнем на Етихад.*smile*

Amateur2017
15.09.2016 10:37

Значи победата вече е "унижение", така ли? То разбирам нещо с разлика да ни бихте, ама и това не е. Да не говорим, че Ибра ако беше малко по-концетриран можеше и да въ обърнем. Единственият със Сити, който ни е унижавал е Манчини, за съжаление. Сещаш се за кой мач говоря. Но така е: Моу също обиколи само грандове и получаваше готови отбори в Реал, вторият път в Челси и сега в Юнайтед. Няма съмнение за това, но аз и това съм го написал в коментара си - че Пеп и той като Моу. Да го отричам!? В крайна сметка в тази тема се отвори приказката за Пеп, а не за Моу.

reuters
15.09.2016 10:21

Нали ви унижи оня ден, какво повече да искаме от него? Трябва да стане явно шампион с Верея, за да докаже нещо ли. Вашата подлога на обиколили първенците в Англия и Испания?

JimmyEatWorld
15.09.2016 09:36

Защо направо не каза, че Пеп поема готови отбори? Погледни Гуардиола как за отрицателно време наложи стила си и после погледни Моуриньо? Моуриньо и стил???!! Знаеш ли, че МАНЧЕСТОР ЙОНАИТЕД са абонати на Пеп? П.С... Бобчо, научи ли кога е засада, защото имам спомен в гола ти се смееха, че нз правилата на играта, която ти не спираш да коментираш!? Пеп е велик Бобчо, ВЕЛИК! Сигурно още ти държи влага от манчестърското дерби...опа, забравих, че Пеп пое "готовия" отбор на Манчини, който беше доразвит от Пелегрини хахаха, ще ме умориш бе момче....

Banditos
15.09.2016 00:24

Гуардиола май ще се окаже голям тренъор а?

martinski8447
15.09.2016 00:14

Може би най-силния мач за този сезон. Толкова много преса, толкова старание и класа показахме, че тотално обезличихме Борусия! Адмирации за Гуардиола и всички играчи!

sviliev
15.09.2016 00:38

Допреди време и аз не му бях от най-големите фенове, но той ме опроверга с течение на времето. Голям треньор е Гуардиола, може би най-иновативният наставник в днешно време.

Loverboy69
15.09.2016 00:23

Каквото и да се говори - промяната в играта на отбора е стряскаща. Просто сме феноменални от началото на сезона. Пеп има много хейтъри, но засега прави невероятни неща в Сити.

sviliev
15.09.2016 00:09

Има ли недоволни от Гуардиола? *smile*